Welzijn verzekering plan voor Kleine-winst van Volwassenen in New Jersey

Met ingang van 1 maart 2010, NJ FamilyCare begonnen sollicitaties accepteren van vader en moeder en voogden die winst uit werk op of onder 133 procent van de federale armoede podium en hebben zonder de noodzaak van de ziektekostenverzekering beleid minimaal geweest 3 maanden. De bescherming eisen elk jaar worden vernieuwd om ervoor te zorgen dat de winst niveau van het gezin is toch onder de drempel te beperken.

voorzieningen voor Primary Care Wellness

New Jersey zijn algehele gezondheid centra die onverzekerd en onderverzekerd bewoners van de aandoening te bieden. Uw maandelijkse factuur is voornamelijk gebaseerd op uw middelen uit te betalen, maar je bent over het algemeen bevestigd welzijn behandeling. Volgens de New Jersey Afdeling Gezondheid en fitness en Senior Producten en diensten, extra dan driehonderd, 000 mannen en vrouwen, bekijk de centra veel meer dan een miljoen keer per jaar. Aangeboden producten en diensten omvatten zaken als voetbehandeling, geestelijk welzijn, apotheek-producten en diensten, geriatrie en adolescente wellness.

New Jersey FamilyCare presteert met Medicaid tot zwangerschap aanbieders geven aan de meisjes in de staat. Voor deze methode, familie kasstroom moeten worden op of beneden tweehonderd procent van de federale armoede graad. De methode omvat meiden hele zwanger en zestig keer na verzending of wanneer de zwangerschap eindigt. Volgens de New Jersey afdeling Human Expert diensten, een jongen of een meisje geboren met een Medicaid-geschikte moeder is geschikt voor NJ FamilyCare / Medicaid voor een 12 maanden ongeacht dierbaren winst.

De New Jersey Medisch centrum Behandeling Betaling Aid System of Charity Care Help zijn geen kosten of met verwaarloosbare kosten aan cliënten die klinische en poliklinische providers bij acute zorg ziekenhuizen te verkrijgen in de staat. Het is alleen noodzakelijk medisch centrum behandeling, en sommige oplossingen kunnen niet in aanmerking voor de vermindering van de kosten. Het is voor minder inkomen mensen die geen algehele bescherming van de gezondheid en niet in aanmerking komen voor andere niet-openbare of toedieningsvoorwaarden dekking.

Category: Gezond eten

Comments are closed.