Welzijn Verzekeringen en Californias Domestic Partner Law

De aanvankelijk soort voorwaarde-enorme binnenlandse vennootschappen kwam in 1999, met een maandelijkse factuur die welzijn bescherming dekking geleverd voor de binnenlandse partners van algemeen werknemers, erkende een binnenlandse vennootschap register en geleverd ziekenhuis visitatie wettelijke rechten. De wetgevende macht van Californië heeft gewijzigd en uitgebreid de richtlijnen reguleren van binnenlandse vennootschappen in elke sessie gezien het feit dat 1999, met de grootste uitbreidingen ontwikkelen in 2001, toen 18 essentiële wettelijke rechten die toegevoegd was geweest, en in 2003, waarin partners de identieke wettelijke rechten en plichten heeft als echtparen.

In overeenstemming met Posting 297 van de California Echtgenote en kinderen Code, binnenlandse partners zijn ‘twee oudere mensen die er de voorkeur aan elkaars leven in een persoonlijke en betrokken romantische relatie van wederzijdse zorg te delen.’ Om wettelijk worden geïdentificeerd als binnenlandse deelnemingen, een paar nodig om de volgende problemen te ontmoeten en te melden bij de secretaris van Point uit: delen van een huis, niet getrouwd of officieel samen met iemand anders, worden meer dan achttien, van dezelfde geslacht of meer dan tweeënzestig, niet relevant door bloed en toestemming om het partnerschap te zijn.

Bericht 297.five van de California Geliefden Code stelt dat de binnenlandse metgezellen hebben de exacte wettelijke rechten en verantwoordelijkheden als getrouwde mensen in de Staat van Californië. Voor de algehele dekking gezondheid, betekent dit meestal dat iedere werkgever die een gezondheidsprogramma waarop medewerkers kunnen bestaan ​​echtgenoten ook moet het mogelijk maken voor het personeel voor geregistreerde binnenlandse partners op te nemen. Ook moet elke verzekering plan onderneming met opties om echtgenoten u de dezelfde opties om binnenlandse partners bieden.

Gezien het feit dat de California verzekeringsdekking Equality Act 2005, bedrijven aanbieden team beleid met echtelijke winsten moeten ook particulieren winsten aangeboden aan geregistreerde binnenlandse metgezellen. Voorafgaand aan de handeling, bedrijven te bieden had — maar niet altijd — welzijn verzekering strategieën voor binnenlandse metgezellen. Volgens Insure.com, hebben extra dan een dozijn staten deze wetgeving gekopieerd. De wijziging van de California Verwanten Code die de wettelijke rechten en plichten van de binnenlandse metgezellen geschetst en schetste nog eens wordt versterkt deze beloning.

Vanaf 2002 staat belasting voordelen voor gehuwden ook gebruiken om geregistreerde nationale medewerkers. Binnenlandse partners indienen van hun aandoening aangifte kan-werkgever geleverd gezondheid en fitness dekking en elke professionele medische kostenvergoeding uit te sluiten van de bruto cashflow. Medische kosten kunnen worden gespecificeerd eigen risico, en zelfstandige mensen vandaag de dag kan het prijskaartje van de gezondheidszorg dekking aftrekken. Merk op dat deze beloningen zijn alleen voor staat belastingen, zoals binnenlandse vennootschappen zijn niet federaal geïdentificeerd. Het Binnenlands man of vrouw FAQ deel van de California Tax Board internet site heeft een gedetailleerd overzicht geeft van deze beloningen en beschrijven hoe ze op te nemen bij het indienen, zo effectief als een vergelijking met de federale soorten en wetten.

Category: Dieten

Comments are closed.