Welzijn Voordelen van Darjeeling thee

Veel studies zijn uitgevoerd op de voordelen voor de gezondheid van zwarte thee. Speed ​​College in New York uitgevoerd slechts een analyseren waaruit bleek zwarte thee ondersteunen om weg te doen met de mond virussen zoals herpes. Het zal ook helpen bij diarree, longontsteking, poriën en de huid infecties en blaasontsteking te voorkomen. De verbindingen in zwarte thee genoemd naar ‘deze virussen te deactiveren.’ Een nader onderzoek door Rutgers Universiteit in New Jersey gedocumenteerd dat zwarte thee helpt om buik, prostaat-, borst-en dikke darm meeste vormen van kanker te voorkomen. De kwaliteiten in de thee vertragen meeste kankers vooruitgang.

Een samengestelde genoemd TF-2 is een van de belangrijkste goede redenen dat Darjeeling zwarte thee is gezond. Deze verbinding zal veroorzaken de meeste kankers afsterven totaal, houdt gewoonlijk gezonde cellen intact. TF-2 is ook bekend om de ontsteking te verminderen voor aandoeningen zoals artritis en helpt te beschermen tegen hart-aanvallen en beroertes.

Een extra onderzoek uitgevoerd door de Boston College faculteit Drugs omvatte een groep mensen die uiteindelijk kans op hart-aanvallen en beroertes. Ze werden verdeeld in twee klassen. De studie duurde een maand. 50 procent van de mensen uiteindelijk aangeboden H2O, en vijftig procent van de personen werden verstrekt zwarte thee. Na een maand, de groep van zwarte thee drinkers bevestigd vijftig pct verbeterde bloedvat bedienen.

Zwarte thee heeft ook bewezen effectief in het beschermen tegen tandbederf, het verminderen van cholesterol, waardoor de huid gezicht jeugdig en verbranding van vetten. Hoewel meer wetenschappelijke studies moeten worden uitgevoerd, tot op heden, hebben de wetenschappelijke tests die zijn uitgevoerd op de gezondheid en fitheid positieve aspecten van zwarte thee gunstig.

aankoop om de grootst mogelijke welzijn positieve aspecten van Darjeeling zwarte thee, is het bemoedigend dat drinkers zijn exclusief melk. Milk neiging om de welzijn voordelen van zwarte thee verminderen. Dus, de inname van het recht is het meest effectief. Invoering van een aantal citroen voor extra smaak is goed. Het bedrag van de cups die mensen echt zouden moeten drinken bereiken. Het allemaal berust op over wat u het maken van een poging om te verkrijgen. Voor coronaire hartkwalen, de gemeenschappelijke hoeveelheid is een bijzonder beker voor elke dag, maar kan oplopen tot drie kopjes per dag. Check out met een voedingsdeskundige of kruidkundige over de bepaald bedrag voorgesteld voor specifieke problemen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.