Welzijn Voordelen van droge vruchten

droge vruchten

Droge vruchten zijn de beste alternatieven voor geraffineerde suiker. Ze worden gezien als de meest effectieve manier te bieden heeft met het verlangen naar suiker. Het is fantastisch om te proberen om gedroogde vruchten eten om de essentiële voeding en vitaminen te krijgen elke dag. Vruchten omvatten alle-natuurlijke suiker, maar tal van gedroogde vruchten bestaan ​​uit verdere suiker die extra in hen voor meer smaak en smaak. Daarom is het uiterst belangrijk om deze koopwaar die vol suiker voorkomen. Enkele van de belangrijkste gedroogde vruchten die we nodig hebben om te voorkomen dat het consumeren van zijn ananas, veenbessen, watermeloen en bananenchips. Als gevolg hiervan, wanneer we verwerven gedroogde vruchten, moeten we normaal gesproken niet vergeten om de checklist van ingrediënten onderzoeken voor elke suiker meer extra of additieven. Sommige van de gezonde gedroogde vruchten worden genoemd beneden die kan worden gegeten als een snack en een flink aantal gezonde positieve aspecten.

Amandelen

Amandelen hebben verschillende gezondheidsproblemen positieve aspecten waaronder verlichten ons van constipatie, hoesten, bloedarmoede, impotentie, diabetes, ademhalingsziekten enzovoort. Het helpt ook bij het geven van onze huid () varieert. Amandelen bestaan ​​uit eiwitten, kalium en mono-onverzadigd vet die superieur zijn voor ons hart. Vitamine E werkt een antioxidant en minimaliseert ook de mogelijkheid van het ontwikkelen van hart-en vaatziekten. Amandelen bevatten magnesium, die helpt bij het stoppen van hartaanvallen. Enkele andere voordelen van amandelen zijn ze de controle bloed kracht, geweldig voor het verwachten van vrouwen, wacht in tegenstelling tot diabetes, helpt bij het blokkeren van de dikke darm de meeste vormen van kanker. Zeer goed voor overgewicht achteruitgang en helpt bij het stimuleren van vitaliteit in ons menselijk lichaam.

Cashewnoten

Cashewnoten zijn rijk aan anti-oxidanten, vitaminen en mineralen die ons kracht geven en is cruciaal voor onze totale welzijn. Het is 1 van de meest bekende ingrediënten en wordt gebruikt in snoep en jus al dan aarde. Ze zijn belangrijk in calorie-materiaal, maar zijn welvarend in oplosbare voedingsvezels, mineralen en vitaminen die fyto-chemische verbindingen die ondersteunen in de strijd talrijke vormen van kanker en ziekten zijn. Ze zijn ook rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren, die helpen bij het verminderen van LDL-cholesterol etappes en het verbeteren van de goede HDL-cholesterol. Hierdoor kan in het stoppen van coronaire hartziekten en beroertes door begunstiging van de gezonde bloed lipidenprofiel. Ze bestaan ​​ook uit belangrijke mineralen die deficiëntie aandoeningen te voorkomen.

Rozijnen

Rozijnen worden beschouwd als naturen substituut voor schadelijke snoepjes. Bijgevolg worden ze beschouwd als een voedzame snack zijn. In overeenstemming met de moderne exploratie, rozijnen specifieke gunstige effecten op vrijwel elke methode in ons gehele lichaam. Ze kunnen als gevolg vormen een groot deel van de wellness extra voordelen van dit soort als de uitbreiding van onze bodys bron van kracht en het creëren van ons immuunsysteem procedure. Zij daarmee instemmen met een laxerende invloed en dat is waarom, hulp in het verlichten van constipatie. Typische inname helpt bij onze stoelgang en beschermt ook de richting van tandbederf en andere parodontale aandoeningen. Ze beschermen ook tegen gratis radicalen die zorgt voor dikke darm meeste vormen van kanker. Rozijnen zijn ook in ijzer en koper die nodig is voor het vormen van karmozijn bloedcellen geladen.

Pistache

pistaches worden beschouwd als het symbool van een goede gezondheid gezien het feit dat de oude periodes. Ze zijn gevuld met de algehele gezondheid profiteren voedingsstoffen die essentieel zijn voor onze grote wellness zijn. Pistachenoten soort een vitale levering van vetten, mineralen en eiwitten wilden voor ons menselijk lichaam. Ze zijn ook een welvarend stroomvoorziening en zijn een prachtig aanbod van anti-oxidanten. Regelmatige consumptie van deze noten helpt bij het verminderen van onze ongewenste LDL-cholesterolgehalte en verhoogt de uitstekende HDL-cholesterol graden binnenkant van ons bloed. Deze schakelaar kan helpen om hart-ziekten en beroertes te voorkomen. Ze beschermen ook onze lichaamsbouw van zeker kwalen, bacteriële infecties zo goed als kanker. Ze zijn een geladen bron van vitamine E, dat is van vitaal belang voor de bewaking van onze huid en tegen onveilige-vrije zuurstofradicalen. De olie uit pistachenoten behoudt onze huid tegen uitdroging en is werkzaam in de keuken en wordt gebruikt als basis olie gemeen medicijnen dit soort als aromatherapie, massage therapie en in het veld schoonheid ook.

Data

De plaats gezondheidswinst betreft, data zijn ontelbaar zoals ze in puur natuurlijke vezels worden geladen. Ze zijn ook vol met veel mineralen en vitaminen. Data bevatten ook calcium, olie, ijzer, kalium, magnesium, zwavel en koper, die van cruciaal belang voor onze grote welzijn zijn. Als gevolg hiervan, is het beste als we verbruiken slechts een datum op zijn minst elke dag voor een gezond en evenwichtig dieet regime. Data te ondersteunen in de strijd darmproblemen, hart problemen, gewichtstoename, seksuele zwak punt, abdominale kanker en diarree.

Walnoten

Walnoten worden beschouwd als een symbool van intelligentie gezien het feit dat de historische tijden als hun kernels lijken op die van een geest! Deze noten zijn verpakt met een flink aantal vitaminen en mineralen die tal van algemene gezondheid voordelen vooral omega-3 vetzuren, die essentieel zijn voor een optimaal welzijn zijn te leveren.

Abrikozen

Verfrissende abrikozen zijn een grote bron van ijzer, beta-caroteen en kalium, evenals vitamine A, C en E. slechts twee of een paar abrikozen geven ongeveer vijftig pct van vitamine A als we proberen om ze te eten elke dag. Abrikozen geen ongewenst vet materiaal in zich hebben en een kleine hoeveelheid geld van koolhydraten.

Hazelnoten

Hazelnoten zijn kleine afmetingen, maar ze hebben een grote totaal van waardevolle voedingsstoffen. Het winkelcentrum moer geeft een flink aantal gezondheids-en fitness voordelen en minimaliseert onze kansen op het verwerven van ziekten. Ze bevatten gezonde vetten, een klein beetje van verzadigd vet, verminderde som van koolhydraten en redelijke eiwitten samen met vezels. Ze hebben ook bestaan ​​uit verschillende vitaminen en mineralen die ondersteunen bij het stoppen van hart-en gezondheidsvoorschriften, metabole procedures, vorming van botten en aanzienlijk extra.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.