Welzijn Voordelen van Guava Juice

Guava sap levert een verscheidenheid van gezondheid en fitness winsten. Het stimuleert gewichtsverlies. Het is een goede oplossing voor constipatie en soort twee diabetes.

Guava is een vrucht die een zeer hogere anti-oxidant de focus heeft. Het is een overvloedige toevoer van vezels. Het heeft veel meer anti-oxidanten dan banaan, granaatappel en mango. Guava naar alle waarschijnlijkheid ontstaan ​​in Centraal-Amerika. Het is een tropische vrucht ontwikkeld over de hele aarde. Het is goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar. Hele periode per jaar guaveboom beren honderden peervormige vruchten. De vruchten hebben verschillende zaden. De vruchten zijn zoet naar smaak. Guava sap kan worden afgestemd op van de guave fruit.

De vruchten zijn rijk aan voedingsvezels oplosbare vezels. Guava is laag in calorieën. Het bevat natuurlijke vitaminen en mineralen. Het bestaat uit zeer hogere stadia van vitamine C die voorziet beveiliging tegen verschillende ziekten. De vrucht heeft ook vitamine A, flavonoïden en beta-caroteen. Vitamine A is goed voor de huid en beta-caroteen heeft een anti-kanker eigenschappen.

Guava Juice Welzijn Voordelen

Guava sap is een adstringerende (krimpt of contracten de weefsels of kanalen van het menselijk lichaam). Het kan diarree te behandelen door het krimpen en het houden van de dunne ontlasting. Het heeft anti-bacteriële en ontsmettingsmiddel woningen. Guava heeft ook kalium en carotenoïden naast vitamine C, die ondersteunen de spijsvertering programma versterken.

Constipatie

Guava sap is echt een superieur remedie tegen constipatie. Als je last hebt van constipatie, drinken guavesap vroeg in de ochtend met ontbijt. De voedingsvezels zal u helpen om zich te ontdoen van constipatie.

Guava Juice voor Lichaamsgewicht Reduction

Guava welzijn voordelen bevatten lichaamsgewicht daling. Guava heeft zeer weinig energie en zit vol met koolhydraten. Het is een beladen bron van voedingsvezels en helpt gewicht te verminderen.

Guava Juice voor diabetes problemen

Guava is een superieure oplossing voor diabetes. Neem de poriën en de huid en zaden van het fruit en zet de rest van het fruit in een blender. Verhoog een aantal guave bladeren en H2O aan. Het sap daarom goed voorbereid kunnen ondersteunen om de bloedsuikerspiegel concentraties verlagen in een soort 2 diabetes problemen.

Higher Blood Pressur e

Guava sap is een zeer zeer goed oplossing voor hypertensie.

hoest en verkoudheid

Guava sap zal helpen om te zorgen voor verkoudheid en hoesten. Het helpt de ontwikkeling van slijm en helpt de ademhaling door het opruimen van de luchtwegen van slijm.

Als de vrucht is rijk aan vitamine C en ijzer, kan het helpen om griep te beteugelen.

scheurbuik

Guava sap heeft grotere focus van vitamine C dan een andere vruchtensap. Het kan worden gebruikt in de behandeling van scheurbuik. Scheurbuik is te danken aan het gebrek aan vitamine C in het hele lichaam.

Dengue

Guava sap is een uitstekende remedie voor knokkelkoorts. Verwijder de kernel dat de zaden van de guave vrucht bevat en laat het resterende deel van het fruit in een blender. Verhoog wat water en maak je klaar het sap.

Driemaal per dag ingenomen, kan het helpen om de problemen als gevolg van dengue verlichten.

Guava Juice voor kiespijn

Guava vruchtensap dat is een samentrekkende kan helpen tot kiespijn, mond en tandvlees zweren minimaliseren. Een nog veel betere behandeling voor kiespijn zou zijn kook guave bladeren in drinkwater. Door gebruik te maken van thee goed voorbereid door guave bladeren als mondspoeling zal u helpen om zich te ontdoen van kiespijn krijgen. Het zal ook helpen om zich te ontdoen van mond en tandvlees zweren.

Dit zijn enkele van de welzijn winsten van guave sap.

Category: Gezond eten

Comments are closed.