Welzijn Voordelen van Oil Pulling

Wat Heck is Olie trekken en Zal het trekken gifstoffen uit het lichaam?

OK deze gezondheid en fitness oefening lijkt een minimale eigenaardige in het begin zijn. Maar veel van haar aanhangers maken extravagante verklaringen voor.

Een Oekraïense arts, dr. F. Karach, gepresenteerd wat hij noemde een uitstekende therapie op een conferentie van de alle Ukranische-Unie van de Oncologen (specialisten voor tumor aandoeningen) en Bacteriologen, een gedeelte van de Academie van Wetenschappen van UDSSR. Zijn bespreken omvatte een enorm eenvoudige therapeutische benadering voor het menselijk systeem dat hij geïdentificeerd als Olie trekken en die hij noemde inbegrepen zonnebloemolie.

Voor elke Dr Karach het succes zijn verbluffend en dus beladen met scepsis, maar door experimenteren met de olie behandeling kan iedereen het succes in zijn individuele menselijke lichaam te zien en zich ontwikkelen tot overgehaald.

Het is veel meer dan verwonderlijk dat met deze volledig onschadelijke biologische therapeutische strategie kon men deze vormen van prestatie en healting realiseren effecten. Het is lastig om iets te ontdekken om te onderzoeken om het, stelt dr. Karach, en hij zegt nog dat de meeste gezondheidsproblemen kunnen worden genezen door deze fundamentele aanpak zonder toevlucht te nemen tot chirurgische procedures en voorgeschreven medicijnen. Dr Karach beweert zelfs het resulteert de lengte van je leven met recente man woont slechts 50 procent van de tijd dat hij kon leven. Met deze strategie kon hij tot zijn honderd en veertig of honderdvijftig decennia achterhaald de Dr staten

Dus hoe doe je dat:.? OK hier is het:

In de vroege ochtend vóór het ontbijt op een lege buik je een bepaalde eetlepel in de mond nemen, maar niet doorslikken. Ga Olie Langzaam maar zeker in de mond als spoelen of zwiepende en Dr Karach zet het als ‘sip, zuigen en trekken door de tand’ voor vijftien tot 20 minuten. Dit systeem zal alle olie gemengd met speeksel. Zwiepende activeert de enzymen en de enzymen te trekken gifstoffen uit het bloed. De olie moet niet worden ingeslikt, want het moet groeien giftig. Als de manier van handelen draagt ​​op, de olie wordt dunner en wit. Als de olie toch geel, is het niet getrokken uitgebreid genoeg. Het wordt dan spuug uit de mond, moeten volledig worden gespoeld en de mond van de mondholte uitvoerig moeten worden gewassen. . Gebruik gewoon de standaard kraan h2o of een mondspoeling

Dit is in het resultaat getrokken gifstoffen en gifstoffen uit door middel van de slijmvliezen van de mond te worden uitgezet in de afvoer <-.! Google_ad_client = 'pub -2068813447277525 'google_ad_width = 468 google_ad_height = 60 google_ad_format =' 468x60_as 'google_ad_type =' image 'google_ad_channel =' '/ / ->

Het is essentieel om te begrijpen dat alle door de olie- trekken / zwiepende systeem een ​​bepaalde stofwisseling wordt geïntensiveerd. Deze vooruitzichten tot een betere algehele gezondheid. Een persoon van de putting voordelen van dit proces is de bevestiging van losse tand, de eliminatie van bloeden tandvlees en de duidelijke bleken van het glazuur.

De olietrekken / zwiepende best wordt uitgevoerd net voor het ontbijt. Om het tempo van de therapeutische methode, kan worden herhaald een paar situaties een werkdag, maar steeds net voor voedingsmiddelen op een lege buik.

Niet inslikken. De olie moet echt worden uitgespuugd. Maar per ongeluk als je slikken is er helemaal niets aan de hand. Het zal gaan via de gebruikelijke verteringsproces zonder schade. Vrijwel niets is in te vullen.

Als u allergisch bent voor een specifiek model van olie zijn, past u de merknaam van olie of olie op zichzelf unieke olie. Zonnebloem-en sesamolie zijn waargenomen even effectief in het genezen van aandoeningen te zijn. Andere oliën werden niet ontdekt als uitstekend, maar kan gebruik worden gemaakt van bij voorbeeld arachideolie. Heeft ongeraffineerde olie niet gebruiken.

In overeenstemming met Dr Kurich, dat deze remedie uitstekende eindresultaten met ziekten zoals migraine problemen, bronchitis, zieke tanden, arterio trombose, chronische bloedziekten zal bereiken dit soort als leukemie , artritis en verbonden ziekten, neuro fysiologische verlamming, eczeem, gastro enteritis, peritonitis, coronaire hartaandoening, nieraandoening, meningitis, en gals & rsquos hormonale stoornissen worden volledig geëlimineerd uit het organisme. Het voordeel van Dr Karach het systeem is dat de olie behandeling geneest de totale hele lichaam in de eeuwigheid. In terminale aandoeningen van dit soort als kanker, aids en hardnekkige infecties deze kuur techniek is bewezen dat verbazingwekkend succes te bereiken.

Mijn bezitten sceptisch effecten bij het zoeken naar deze procedure worden hieronder aangeboden. Ik ontdekte zonnebloemolie op een welzijn voedingsmiddel winkel. Ik kon het niet vinden in de normale supermarkten zoals WalMart. Toen was ik niet anticiperen om te praten voor ongeveer 15 minuten heb ik vijftig procent geladen een borrelglas die ongeveer twee eetlepels totaal, dompelde het mijn mond en begon de zwiepende (tijdens het uitvoeren van een beetje iets op de personal computer). Het is dik in eerste en je beetje bij beetje werken op, heen en weer, ingang en terug, en als gevolg van de tand. De viscositeit bij initiële presenteert uw tandvlees een echte massage en je gaan voelen het is hen te versterken in de richting van gom desease, en de dikke olie reinigt met de tanden en onder het tandvlees stammen en voor alle bescheiden particals dat de tandenborstel niet zal gaan. Na 10 minuten in de richting van de olie begint te slanken, misschien van de afbraak van Salava en de aarde, en dit is wanneer het wordt verondersteld gifstoffen uit het indocrines en andere klieren te hebben getrokken als gevolg van de bloedstroom. Wanneer het echt slim net na ongeveer 15 minuten je het uitspugen in een wasruimte gootsteen of de commode. Het zal wit zijn. Was vervolgens de mond om zich te ontdoen van het residu witte spul en vermeende giftige stoffen in de mond. Een facet voordeel is dat de mond niet zo droog tijdens de slaap te krijgen. En ik werden enkele positieve aspecten ideale off deze als slapen verbeterd en waken veel meer te melden. Een van de problemen is dat je de neiging hebben om niet aan te denken het uitvoeren van het of je zet het uit. Ik geneigd zijn om te overwegen het nuttig zou kunnen zijn als niets anders door het absorberen van een aantal gezonde geraffineerde plantaardige olie. Ik wil blijven presteren het en omhoog houden met andere mensen die hem uitvoert. De online heeft een aantal souces dat nieuwe bevindingen zullen verstrekken over deze techniek. Het is waarschijnlijk ook een bezichtiging waard.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.