Welzijn Voordelen van waterkers

Waterkers, een enorme maaltijden

Waterkers wordt beschouwd een van de oudste bladgroenten. Het behoort tot de familieleden om mosterd, broccoli, kool en radijs relevant. Het heeft een peperige, pittige smaak. Er zijn wetenschappelijke uitspraken die waterkers heeft tal van welzijn voordelen. De Chinezen beschouwen in de totale gezondheidswinst van waterkers. Vanuit mijn observatie en een paar van vele jaren reclame groenten in Nieuw-Zeeland, zijn er niet veel soorten bladgroenten beschikbaar voor blanken. In feite toen ik in Nieuw-Zeeland, heb ik niet de hele waterkers, minder bevorderen. In Azië zijn er veel verschillende soorten bladgroenten. De Chinese gewoonlijk koken waterkers soep met varkensribbetjes, gedroogde oesters, gedroogde inktvis en karmozijn data. De waterkers soep wordt beschouwd om tonnen van welzijn voordelen te geven, vooral in het helpen de spijsvertering. Waterkers wordt nu erkend als een van de werelden super eten. Waterkers is rijk aan vitaminen A, B, C en K, bovendien ijzer, foliumzuur, calcium, bètacaroteen en een flink aantal andere kritische mineralen. Het eten van waterkers kan migraine voorkomen. De vitamine K geschreven inhoud kan slapeloosheid stoppen, hoewel de hoge inhoud van bètacaroteen en vitamine A, zorgen gezonde huid en ogen. In werkelijkheid waterkers is een gemeenschappelijke biologische remedie voor poriën en huiduitslag.

Waterkers voorkomt en bestrijdt kanker

Misschien wel de meest essentiële verklaren is dat waterkers is rijk aan fytochemicaliën en antioxidanten. Fytochemicaliën zijn stoffen die van nature voorkomen in fruit en groenten. Anti-oxidanten voorkomen meeste vormen van kanker triggering volledig vrije radicalen uit te vermenigvuldigen. De twee deze verbindingen worden verondersteld om effectief huizen te onderdrukken en voorkomen heel wat varianten van de meeste kankers van het nemen van plaats. Vele wetenschappelijke rapporten zijn geëindigd op waterkers op haar welzijn voordelen, met name de kanker-bestrijding attributen.

Slechts een beoordeling uitgevoerd door de Cancer Exploration Center van de School of Medicine, Southampton Hospital in het Verenigd Koninkrijk, geïdentificeerd die waterkers was even effectief als de geneesmiddelen voor chemotherapie, tamoxifen en herceptin. Wetenschappers aan de Universiteit van Southampton geïdentificeerd dat het eten van 80 gram waterkers per dag, het equivalent van een eenzame plantaardige deel, zou het niveau van de kanker-bestrijding moleculen in uur net na het nuttigen van de waterkers verhogen. Zij hebben ook ontdekt dat waterkers de vooruitgang van de borst meeste vormen van kanker cellen kunnen remmen. Professor Graham Packham van het College van Southampton geïdentificeerd die waterkers bevat de stof genaamd fënylethyl isothiocyanaat (PEITC) die anti-carcinogene eigenschappen ervaren en kon de groei van nieuwe bloedvaten in tumoren te voorkomen. Nog een ander onderzoek te verwerven door het Institute of Food spullen Analyse in Norwich waargenomen een andere verbinding in waterkers aangeduid als methylsulphinylalkyl isothiocyanaten (Sulforaphane). Beide even deze verbindingen zijn glucosinolaten (GSLs), die een team van fytochemicaliën zijn. Deze twee verbindingen worden waargenomen krachtig te zijn in het vernietigen van kankercellen, alsook het stimuleren van cel verdediging programma.

Nog een ander onderzoek in februari 2007 gepubliceerd in The American Journal of Medical Voeding, bevestigd dat de dag-tot-dag waterkers gebruik kan DNA-schade zo goed Avert DNA problemen verlagen door gratis radicalen. Wanneer we oefenen krachtig, de verbetering in behoefte aan vitaliteit kan leiden tot een vestiging van enkele resten die kunnen schade ons DNA. Onderzoekers van Edinburgh Napier University en Ulster University gedrukt hun resultaten in het British Journal of Diet, dat elke dag gebruik van waterkers schild zou kunnen helpen in de richting van deze schade.

Voor een gedetailleerde handleiding proefschrift onthouden om naar deze hyperlink.

Veel manieren om waterkers

verbruiken

Zoals ik al eerder schreef, de Chinese algemeen koken waterkers in soep. Deze Chinees-mode soep is niet erg vergelijkbaar met West-model soep. De Chinese soep wordt samen met andere food-producten met de rijst gegeten, terwijl West-soep wordt gegeten als is

Voor blanke publiek, de volgende strategieën zijn meer geschikt:.

Neem in met broodjes

Als onderdeel van salade

In de regio soep

Plaats om pastasauzen

Bak met vis

Toevoegen aan roerbakgerechten

Aansluiting op mijn andere spannende en heilzame inhoud van het artikel

Als u lokaliseren deze advertentie de aandacht trekken, hetzij gunstig, kan je naar mijn ‘Profiel’ pagina om door te gaan mijn andere berichten van gewoon ClickHere:

By the way, is het auteursrecht op deze advertentie eigendom van Good Man. Gelieve niet kopiëren en plakken! Dank je wel.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.