Welzijn Voordelen van Wortelen

Wortelen – Algemene gezondheid Voordelen en Dietary Worth

De wortel is een knolgewas meestal ontdekt in oranje kleur. Het is wetenschappelijk erkend als Daucus carota en behoort tot de Umbelliferae familieleden. Wortelen voorkomen in een breed uiteenlopende stijlen, kleuren en afmetingen. Wortelen komen uit tweejaarlijkse vegetatie die alleen bloem worden elke twee jaar. In de eerste 12 maanden van de plant zorgt voor de eetbare wortel en een lommerrijke grote. Als een wortel plant wordt nog in de grond voor nog eens 12 maanden worden er boeketten en zaden gemaakt. Zelfs zo, het is ook waargenomen in paars, karmozijnrood, witte of gele variëteiten. Wortelen zijn aan vitaminen, antioxidanten, voedingsvezels en mineralen geladen en kan worden gegeten als rauw, juiced of gekookt. Wortelen zijn een uitstekende bron van caroteen, dat wordt omgezet in vitamine A in het menselijk lichaam. Het is ook in overvloed in de vitaminen B1, B2, C, D en E, die antioxidanten die vrije radicalen mobiele schade te verminderen en te herstellen en voeden de huid zijn. Het heeft ook kalium, magnesium, vitamine B6, thiamine, foliumzuur, ijzer, koper, fosfor en zwavel. Dat gezegd hebbende, veel te sterk gebruik van deze groente een aandoening bekend als carotoderma ‘waarin de huid krijgt een oranje tint van het bezit van veel te sterk caroteen in het bloed kan veroorzaken. Enkele van de grootste producenten van wortelen in het Planet zijn United Staten, Frankrijk, Engeland, Polen, China en Japan.

gezondheidsvoordelen van Wortelen

consumeren Wortelen zijn bekend goed voor de totale wellness en specifiek organen zoals de huid, de ogen te zijn, spijsvertering methode en tanden. is Wortel toegepast in vele Juice Remedy Oplossingen voor ziekten. Mits onder zijn enkele voordelen van deze groente.

 • Wortelen zijn welvarend in Beta caroteen dat is een zeer effectieve anti-oxidant Zij die harmonie het zuur helpt bij het handhaven van een gezonde huid en behouden ook een enkele afwezig verschillende kwalen.

  Wortelen

 • zijn overvloedig in alkalisch aspecten die het bloed te zuiveren en te revitaliseren. alkalische verhouding in het hele lichaam.

 • Wortelen hebben Kalium in, die helpt om de hoge niveaus van natrium in verband met hoge bloeddruk in evenwicht en behoudt bloeddruk onder controle.

 • De hoge oplosbare vezels artikelen in wortel, het vermindert cholesterol door het binden van LDL, de negatieve cholesterol, en verhoogt ook het HDL die het mogelijk maakt in het verminderen van bloedstolsels en gezondheid van het hart voorwaarden.

 • Wortelen zijn prachtig voor tandheelkundige gezondheid als ze vernietigen schadelijke bacteriën in de mond en beschermt tegen tandbederf.

  Wortelen

 • helpt de spijsvertering door het uitbreiden van speeksel en het leveren van de mineralen, vitaminen en enzymen die nodig zijn voor het. Typisch gebruik van wortelen zal helpen bij het voorkomen van maagzweren en maag-en vaatziekten.

 • ongekookte wortelen worden gebruikt als een eigenschap remedie voor het omgaan met wormen bij jongeren.

 • ongekookte of geraspte wortelen kan worden toegepast voor wonden, snijwonden en ontsteking.

 • Wortelen zijn rijk aan Carotenoïden die nuttig zijn om de bloedsuikerspiegel regelgeving zijn.

 • Wortelen bevatten een phyto-nutriënten geïdentificeerd als falcarinol die zal helpen bij marketing colon welzijn en het minimaliseren van het risico van kanker.

 • consumeren wortelen regelmatig worden geïdentificeerd om verbeteringen aan te brengen om de kwaliteit van de moedermelk bij moeders.

 • Het kan ook helpen bij het stijgen van de menstruele verplaatsen.

 • consumeren Wortelen consequent kan de visuele aantrekkingskracht van huid, haar, nagels verbeteren enzovoort en ook toenemen gezichtsvermogen.

 • Volgende keer dat je in de verleiding om een ​​Cola hebben, verbruiken een wortelsap en profiteren van de verschillende algemene voordelen voor de gezondheid.

  Category: Dieten

  Comments are closed.