Welzijn Winsten van consumeren van bananen

Bananen voor u

Bananas, theyre ‘s werelds meest bekende vruchten, met een benaderde jaarlijkse oogst van meer dan 100 miljoen ton. Arnold Schwarzenegger en Julia Roberts zijn slechts twee in een langdurige staat van sterren, die bananen aanbidden en consequent plezier te krijgen van de gezondheid van het aanbieden van huizen die ze moeten leveren. Nemen in twee van hen biedt voldoende energie voor een 90 ogenblik trainingssessie in de sportschool, en de overtuiging dat er veel meer dan 35.000 van hen worden verbruikt zowat elk kalenderjaar door gamers en ambtenaren alle door Wimbledon veertien dagen. Alexander de Excellent wordt gecrediteerd met het verwerven vrijgegeven van de banaan aan de westerse hele wereld en tot uiteindelijk niet zo lang geleden was er een misvatting dat bananen belandde mesten. Zelfs zo, met een gemiddelde specimen (vier – 6 gram) bestaat uit slechts 140 calorieën, een scala aan vitaminen en mineralen, 4. gram vezels en slechts 36 gram koolhydraten, is de banaan nu beschouwd als te zijn 1 van de gezondste, algemeen beschikbaar vruchten. Theyre vrijwel lichaamsvet-kosten-vrij en worden als de grote fruit voor deze die een evenwichtige levensstijl te houden, of voor mensen die het maken van een poging om een ​​paar pond te laten vallen beschouwd.

Maar wist u dat het consumeren de nederige banaan kan ook helpen om uw bloed kracht minimaliseren, steun uw strijd tegen melancholie, u helpen te stoppen met roken en zelfs verhelpen je kater? zo effectief verblijft een uitstekende bron van ijzer (die helpt bij de productie van hemoglobine),

een typische banaan heeft 602 milligram kalium en slechts 2 milligram natrium (zout). Verkrijgen ook veel zout in uw dieet regime is gekoppeld aan hogere bloed spanning, die op hun beurt het risico op hart aanvallen en beroertes kan stimuleren. De bijna-zout gratis banaan is het beste voedsel aan grote bloeddruk te overwinnen. In feite is de Amerikaanse Dierenwereld and Drug Administration heeft niet zo lang geleden liet de veld banaan formele beloften te doen, met vermelding van de bananen mogelijkheid om het gevaar van hoge bloeddruk spanning en beroertes te verminderen.

Uw Kalium’s Waarde

Kalium is een belangrijk mineraal, van essentieel belang bij het instandhouden van geschikte gezondheid. Het helpt niet alleen de spiermassa uitbreiding en zenuw mobiele functie, maar maakt het ook mogelijk te houden een gemeenschappelijke hartslag, stuurt zuurstof naar de geest en regelt de bodys drinkwater balans. Wanneer youre benadrukte, als gevolg van een stijging van je stofwisseling niveau het kalium bedrag in uw systeem afneemt. Het hebben van een kalium verpakt banaan herstelt uw lichaam biologisch evenwicht en typische inname van de vrucht heeft bewezen krachtig te zijn in het overwinnen van de druk.

Ook kan het eten van bananen nuttig zijn voor dames die verwachten, of die ondergaan van premenstruele spanning. Minimaal en fluctuerende concentraties bloedsuikerspiegel worden erkend als het krijgen van bijdragende factoren in deze beide van deze aandoeningen. Bananen worden in vitamine B6, die helpt om de bloedsuikerspiegel te controleren geladen. Snacken op bananen blijft je bloedsuikerspiegel bedrag aanzienlijk te houden, dus helpen u duidelijk van ochtendmisselijkheid en stemmingswisselingen te blijven.

Mensen die lijden aan psychische gezondheid en fitness problemen zoals depressie of Seasonal Affective Dysfunction (Unfortunate ), kunnen profiteren van het hebben van bananen ook. Bananen bestaan ​​uit tryptofaan, een eiwit dat het lichaam omzet in serotonine. Serotonine is een organische sfeer versterker die is bevestigd aan een emotie van goed steeds te induceren.

Bananen en zweren

Wie op zoek is om het roken van sigaretten te voorkomen misschien verbaasd zijn om uit te vinden dat het consumeren bananen kan de angst van het starten van een nicotine helemaal gratis levenslange eenvoud. Bananen bevatten vitaminen C, A1, B6 en B12, zo mooi als magnesium en kalium, alle gevestigde echt effectief in het helpen het systeem om beter vanaf het aspect effecten van nicotine te krijgen.

Studenten studeren voor tests kunnen goed merken dat het nuttigen van bananen zullen helpen verbeteren individuen alle essentiële kwaliteiten. Onderzoek aan een universiteit in Engeland werd uitgevoerd, bevestigde dat het voeden op kalium-rijk voedsel deze soorten bananen, kan helpen bij het leren door te groeien studenten concentratie en alertheid.

Bovendien, mensen die worstelen van ulcera of intestinale aandoeningen kan eventueel tegenkomen die nemen in bananen kunnen hun irritatie verlichten. Bananen worden opgenomen om de zuurgraad te neutraliseren en hun comfortabele textuur beschermt het slijmvlies van de maag, het minimaliseren van irritatie. Inderdaad, bananen zijn de enige ongekookt fruit dat zonder het produceren nood aan lange termijn maagzweren kan worden gegeten.

Uiteindelijk, als youre kwetsbaar voor het bezit van een pijnlijke hoofd vast te houden aan een avond over de gemeente, bananen zou kunnen zijn de remedie om je gebeden. Een milkshake van banaan en honing is 1 van de beste behandelingen voor een kater. De kalmerende invloed van de banaan helpt om de buik te wikkelen, de honing maakt het mogelijk om verarmd bloedsuikerspiegel te vervangen, hoewel de melk re-hydrateert uw totale lichaam.

Maar houd in gedachten dat je niet nodig onwel te zijn krijgen plezier van de slanke textuur en speciale smaak die een banaan moet leveren. Theyre het perfecte fruit voor een picknick of kinderen lunchboxen en zijn heerlijk wanneer gesneden, dan extra om je kom ontbijtgranen. Aan de andere kant, ze zijn het meest waarschijnlijk het meest effectief geserveerd met warme chocoladesaus en lef van vers geklopte product!

Category: Dieten

Comments are closed.