Welzijn Winsten van Corn Silk

Onze inheemse Amerikaanse voorouders begrepen de helende properities van maïs en gebruikt alle elementen van het koren, samen met de kaf en koren zijde. Maïs zijde zijn de ongelooflijk fantastische gelige milieuvriendelijke vezels die je ziet als schelpen de bolster. Werken met de zijde in plaats van weggooien in de prullenbak, niet alleen bespaart u geld op de algehele gezondheid / vitamine winkel, kan het u besparen geld gebruikt op voorschriften en medische professional bezoeken. Niet verschrikkelijk voor alles wat je krijgt als een freebie voor het verkrijgen van maïs.

De meest voorkomende gebruik van cornsilk nu misschien wel voor zijn anti-inflammatoire en diureticum resultaat op de urinewegen , die het mogelijk maakt uw blaas om zichzelf te verlichten met aanzienlijk minder irritatie. Een aantal jaren in het verleden, had ik probleem met nierstenen en een Indiaanse zuster stelde het koken van de maïs zijde voor een kopje thee. Het werkte goed en snel waardoor de urinewegen om de stenen te verplaatsen. Ik heb geen problemen gezien het feit dat ervaren en op een regelmatige basis drankje maïs zijde thee. De thee ook op natuurlijke wijze stimuleert superieur darm vorming, stel over, drink je fiber-dus te ontdoen van de Metamucil en vezels laxeermiddelen.

Voor heren specifiek, waarbij het kruid helpt met urine en prostaat wellness . Maïs zijde thee samen met het toepassen van gemerkt palmetto en lyopene (van paars tomotoes of voedingssupplementen) gezet heeft uitstekende en uitzonderlijke eindresultaten.

Houd rekening met deze, de evenwichtige uitvoeren van uw lever en nieren is belangrijk voor je lichaam voor het spoelen van giftige stoffen in je lichaam en houd stroom van vitaliteit in je chakra’s en aura. Dus het genereren van een pot van maïs zijde thee en inname van een glas per dag, alleen zou voelen . Je kan het kil of zeer warm hechtende consumeren om het recept onder.

Ik ging naar de algehele gezondheid etenswaren winkel en lees 1 van de klerken een poging om een ​​fles van maïs zijde producten aan een meisje voor $ bevorderen veertien. Ik wachtte geduldig en trok de dame opzij en vertelde haar om een ​​korenaar te kopen en onmiddellijk na het pellen van de maïs, kook de maïs zijde – voor helemaal gratis, een ding dat ze in de prullenbak zou hebben weggegooid. Industrieën zijn achterstand op de voordelen van maïs en produceren van nieuwe middelen om maïs te gebruiken, samen met het maken gebruik van om cornsilk cosmetica en make-up maken – Voor een dure volume. Wij moeten hebben om slimmer zijn dan dat. Onze voorouders hebben momenteel bood ons de essentiële en expertise die we nodig hebben om kraan erin en hoek van de markt. Voor buiten gebruik, is cornsilk gemaakt in de hand lotion en ook cornsilk cosmetica. Het wordt verondersteld te worden ontspannen om de poriën en de huid.

Cornsilk thee wordt nu gebruikt als een diureticum en het is ook erkend behulpzaam in het helpen met gewichtsverlies te zijn.

Het extract wordt ook verder toegepast op kinderen of ouderen te steunen vandaag met bedplassen problemen. Cornsilk kan ook helpen met nierkoliek , dit is een scherpe lijden in de weer afgenomen die uitstraalt naar de lies, vaak verbonden met de passage van een nierstenen via de urineleider. Andere gebruikt voor cornsilk extract door kruidendokters zijn voor blaasontsteking en reuma . Cornsilk wordt ook gezegd dat het een uitstekende bron van de vitamine K dat is geïdentificeerd te bloeden langzaam

Corn zijde thee zijn:. Neem de maïs zijde van het oor van maïs en kook in een grote pan met kokend water (ongeveer een kwart) traag aan de kook en voeg een kleven van kaneel voor de smaak. Giet de maïs zijde en in de koelkast resterende rond porties. Hoewel het niet gaat om verzoeting nodig hebben, voeg ik een beetje honing die de smaak verbetert.

het eens te proberen en slaan me weer terug met uw commentaar of reacties.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.