Wenkbrauwen epileren en puistjes

Wanneer pincet elke ruimte van het menselijk lichaam, u neemt weg het haar vanaf de wortel en het verlaten van de poriën open te stellen. Hierdoor kan vuil, bacteriën of nutteloos huid om de poriën, die kan komen om besmet of ontstoken en veroorzaken puistjes te voeren. Vaak haar kan komen te zitten dan de vloer van de huid, ook leidt tot ontsteking en puistjes.

Maak gegarandeerd tweeze in de route van het haar vooruitgang, en alleen te begrijpen haren die zijn zeer goed bereikbaar. Je moet niet testen om te graven in de huid vooral uitrukken ingegroeide haartjes omdat dit kan leiden tot bacteriën op de huid, de belangrijkste voor puistjes of littekens in te voeren.

Uitvoerig reinigt de poriën en de huid net voor een pincet, en er zeker van te reinigen gebruiken, ontsmet pincet. Het aanbrengen van een warm kompres vooruit pincet kan openen de poriën en zorgen voor het haar moeiteloos worden geproduceerd. Net na het haar wordt uitgeroeid, gebruik dan een milde antibacteriële toner om de poriën te sluiten en bacteriën uit te komen in de poriën en de huid te begeleiden in het stoppen van puistjes te voorkomen.

Exfoliatie waarbij remedies ongeveer een bijzonder twee perioden 7 dagen kan nuttig zijn voor het stoppen breakouts door het verwijderen van nutteloze huidcellen en laat haar gewoon rijpen van de huid. Een enzym masker is een prachtige manier om de huid te exfoliëren en laat gevangen haren om kosteloos op hun eigen, het stoppen van puistjes.

Gebruik een samentrekkende of antibacteriële toner na een pincet en een reinigingsmiddel om puistjes te beheren. Gebruik ook een exfoliërende enzym masker of scrub.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.