Werk mogelijkheden voor een Bachelors diploma in Health Administration

Afgestudeerden met een diploma bachelor in de algemene administratie gezondheid meestal beginnen als administratief assistent of assistent afdelingshoofden in grotere ziekenhuizen, of als sectie hoofden of assistent bestuurders in kleine ziekenhuizen / verpleging voorzieningen, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Stats ( BLS).

grote diensten, meerdere adjunct-administrateur assisteren de belangrijkste beheerder beheren selecties en voldoen aan de verantwoordelijkheden met betrekking tot klinisch gedeelte van deze verpleging, de werking of de gezondheid details. In compacter faciliteiten, top rated beheerders hanteren extra van deze rollen, die het hanteren werknemers, financiën en functies te betrekken. In medische technieken, beheerders uitvoeren nauw samen met artsen om enterprise technieken bouwen. Posities zijn ook direct beschikbaar op gezondheidsdienst behandeling bedrijven die ziekenhuizen en andere organisaties, dit soort als werven van bedrijven.

bieden

Welzijn behandeling beheerders / bedrijf beheerders strategie, coördineren, onmiddellijke en toezicht houden op de veranderende werkwijze van wellnessbehandeling scheepvaart. Ze worden geconfronteerd met technische wijzigingen, steeds complexere beleid, aanpassingen in het werk gebouwen en veel meer concentratie op preventieve zorg. Beheerders vaak het werk doen langdurige uur en moet beschikbaar zijn te allen tijde voor uitdagingen te beheren. Reizen naar vergaderingen of een satelliet-faciliteit is ook voorspeld.

Wellness tewerkstellingsadministratie zijn ogen om sneller dan de gewone groeien voor alle opdrachten 2006-2016, volgens de BLS. Woning medische behandeling bedrijven en werkplekken beoefenaars moeten de vlekken van de grootste, snelste groei zorg verhuist van ziekenhuizen tot kleinere websites. De mediane loon van wellness-beheerders in 2006 was $ 73, 340, zegt de BLS, de goedkoopste 10 procent verdiencapaciteit onder $ 45.050 en de beste 10 procent genereren van meer dan $ 127.830.

Welzijn bestuurders kunnen vooraf door aan te nemen posities van bijkomende verplichting, dit soort als assistent of affiliate beheerder, afdelingshoofd of rijksbouwmeester officer. Ze kunnen ook blijken te zijn professoren in gezondheid en fitness zorg management of bieden als adviseurs. Welzijn provider professionals kunnen een master’s degree na te streven en het verkrijgen van de klus te klaren als supervisor of afdelingshoofd bij grotere methoden gezondheidszorg, klinieken of verpleging bedrijven.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.