Werken in het onderwerp van Welzijn Wetenschap

Deze job vergt normaal meestal gebied in een laboratorium brengen. Als technicus, verplichtingen moeten de monsters voor te bereiden op de technoloog te evalueren en uitvoeren van minder-moeilijk tests dan ze net zo goed. Specialisten staan ​​onder toezicht van het laboratorium technologen of laboratorium managers en zijn meestal essentieel om een ​​vergunning of een universitair diploma. Een technoloog voltooit veel meer uitdagende evaluaties dat er veel meer zijn gekoppeld aan de chemie en bloed. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het analyseren van de voordelen van deze tests en omvat ten minste een diploma bachelor met gewoonlijk een sleutel van klinisch technologische innovatie. De winst van professionals in de gezondheidszorg in 2008 gemiddeld $ 35.380, en professionele medische Technologen jaarlijkse winst gemiddeld $ 53, vijfhonderd in 2008.

Ook gewoonlijk aangeduid als de algemene verpleegkundige verzorging bestuur, de gezondheidszorg en Welzijn Services Supervisor zowel begeleiden een hele afdeling of een gespecialiseerde klinische plaats zoals verpleging, therapie, wellness details of een operatie. Blijken om dit soort manager, een master’s degree is meestal waarschijnlijk zullen worden geëist, maar in mindere instellingen vindt een bachelordiploma nodig. Er zijn veel gebieden die geschikt zijn voor deze functie zou zijn, maar een precieze graad in gezondheid en fitness management is toegankelijk. De reguliere loon van deze houding in 2008 was $ 80, 240.

Als Lichamelijke Assistant, taken worden geïdentificeerd door huisarts of chirurg en over het algemeen bestaan ​​uit het doen van de baan specifiek met klanten via de beoordeling, interpretatie van x-stralen en andere tests, en het behandelen van blessures. De behoefte aan deze plaatsing zijn een affiliate diploma of diploma bachelor en typisch in paramedische systemen, professionele medische faculteiten of zelfstudie wellnesscentra. De typische jaarlijkse salaris voor deze situatie is $ 81, 230.

Gezondheid en fitness Opvoeders leren mensen over het vermijden van frequente uitdagingen welzijn, ziekte en kwaad in instellingen zoals scholen, scholen / universiteiten, publiek welzijn en professionele medische behandeling voorzieningen. Entry-level werk mogelijkheden bellen voor een bachelor diploma in een welzijn onderwijs en leren systeem als zeer alsmede gelijkaardige expertise. Andere functies en mogelijkheden voor vooruitgang op het gebied behoefte aan een master diploma in een gespecialiseerd ruimte en in het bijzonder van vitaal belang om te werken in de gemeenschap gezondheid. Het gemiddelde inkomen van een Gezondheid en fitness Educator is $ 44, 000 per jaar.

Category: Dieten

Comments are closed.