Werken is slecht voor uw Wellness

Yup je naar me geluisterd juiste managen is verschrikkelijk voor uw welzijn . Als je geen zin te onderzoeken op. Im benieuwd wat twijfelt u zou kunnen hebben.

Proberen locatie in 20 min voor een drie mijl race voelde ik me alsof ik was bijna dood. Ik kon niet geloven van bijna alles wat het zou alleen graag willen dat u ervaren was om de ademhaling te gaan. Mijn systeem heeft elektrische stroom geen meer ik gebruik gemaakt van al de macht. Ik werkte met overtollig vet opslag voor vitaliteit en jongen deed dat schade mijn gehele lichaam. Het voelde alsof iemand me had net een stomp in zijn maag. Ik heb de voorkeur aan joggen stoppen, maar ik wilde niet om mezelf neer te schakelen. Ik legde in 22 min aa paar mijl race en voelde deprimerend. Dat was ik voor de duur van een kruis plaats ras een 12 maanden geleden voor mijn Grote College.

Als u verantwoordelijk bent voor je echt het gevoel alsof je bijna sterven en er is een motief voor. Uw gehele lichaam is niet extra vitaliteit liggen voor je hebt. Om dit te compenseren moet je ATP *, lichaamsvet opslag en spierweefsels gebruiken. Uw menselijk lichaam heeft geen voorkeur, maar om dit te gebruiken in intensieve dingen te doen. Tot grote het allemaal uw cortisal graden spike, die verantwoordelijk is voor het afbreken van uw spierweefsel te oogsten als energie. In essentie maken youre gebruik van uw hebben menselijk lichaam voor elektrische stroom, dat is waarom je lichaamsgewicht te verminderen in de eerste positie en slechts een korte zin!. Maar je bent ook het wegwerken van uw spiergroepen!

Een cross country loper is het product of de dienst van spieratrofie ze eruit zien alsof ze zijn op weg te dalen dan met met 5 mph wind. Lijken 1 up als je havent gezien een bijzonder moment. Het is gewoon moi videospelletjes op zijn best als een individu probeert te winnen tegen een met wedstrijd om te zien wie kan proberen om de meest koekjes eten. Geen verhoging slechts vernietiging.

Hoewel ik hadden een geweldige een paar jaar werkervaring in cross country simpelweg vanwege mijn vrienden, Im gelukkig zijn hierboven. Ik stel voor dat ik was niet zo goed esthetisch simpelweg omdat van zo wezenlijk zou functioneren. Ik maakte gebruik van om altijd te worden versleten, en onwel (Immune techniek verkregen shot). Ontwierp het moeilijk om zich te concentreren op de universiteit. Zo veel dat niet lijkt op joggen deed mijn gehele lichaam elke uitstekend. Maar verdorie.

Direct na het beheren van drie mijlen elke werkdag jij en ik zou denken dat ik ongelooflijk mager zou zijn, maar ik was niet vergieten enig gewicht. Dit is wat er gebeurde

Ik kende een heleboel veel meer overtollig vet dan ik nu doe! Zorgen dat ik extra lichaamsbouw extra vet door het bedienen drie mijl per dag dan operationele mijl deze dagen!

Ik had overtollig vet, maar geen spiermassa. Zero definitie

Ik was nergens in de buurt een sixpack!

Mijn lichaam was in survival mode, want ik was zo actief voor evolutionaire motieven mijn algehele lichaam opgeslagen ongewenst vet op doel.

Ik had een aangenaam klodder vet op mijn buik om te overleven voor het, lekker!

Dit staat u mij in een groot deel te wijten aan het feit dat ik actief was moeilijk Ik was een try- hard. Ik blijf ben maar nu spiermassa te maken.

Ik betekenen hoe de verschillende perioden hebben we uitgelegd aan werken is goed? Nog steeds toen we lopen we gewoon niet vet te verminderen krijgen we gewoon zwakker. Geen verschil maken hoe veel we liepen we gewoon niet lijken te zijn om een ​​pond te laten vallen. Havent je gemerkt mensen die naar de gezondheids-en fitnesscentrum te gaan opereren getrouw? Ze verminderen lichaamsgewicht maar net nadat ze waarschijnlijk stoppen, persoon theyre willen mollig dagen onmiddellijk na niet op weg. Ik weet niet over u, maar ik neem aan dat een veel betere persoon is veel gezonder dan een zwakkere mens being.Afterall Arent meer volwassen mensen vandaag de dag vaak zwakker dan jeugdige mensen? Dus verspil je tijd door te werken.

Als u actief bent u ook maximaliseren gratis radicalen output, verminderen immuun procedure, resulteren in spiermassa verspillen, en ontstekingsreacties. De oorzaak functioneren veroorzaakt vrije radicalen productie is omdat je immuunsysteem techniek ontvangt neergeschoten heeft dus aanzienlijk minder elektrisch vermogen om zich te ontdoen van deze vrije radicalen cellen. Het net maakt het moeilijker voor je lichaam om elementaire cellen herstellen.

Als je veel minder spieren je weg veel minder calorieën smelten. Dat was nog een facet uitkomst van lopende intens. Het at mijn spieren weg, dus ik had veel minder calorieën weg te smelten daardoor meer systeembronnen lichaamsvet.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.