Wetenschappelijke Social Werknemers Vs. Psychische Gezondheid en fitness Counselors

Een medisch maatschappelijk werker, per definitie, is een master-niveau maatschappelijk werker (MSW) die heeft overhandigd een klinisch-licentie test om betaald te krijgen een voorwaarde licentie en heeft een bewaakte, artikel-masters consumenten-contact maken met de noodzaak van het voltooide ongeveer 3000 enkele uren. Elke staat heeft unieke richtsnoeren voor de selectie van het uur van de consument moeten de wetenschappelijke licentie te verwerven. MSW cursussen zijn afhankelijk van een kern-competentie-methode. De nadruk wordt geplaatst op de competentieontwikkeling van studenten als sociale werknemer in tegenstelling tot competentie als een student.

In overeenstemming met de Raad over de sociale functie Training, de accrediterende instituut voor sociale de klus te klaren training, ‘Deze competenties omvatten dit soort bezigheden als sporen als specialist maatschappelijk werker, de toepassing van morele principes op handmatige deskundige volgen, software belangrijke overweegt, interactie diversiteit en variatie in de oefening, vooruitgang menselijke wettelijke rechten en sociale en economische rechtvaardigheid, bezighouden met onderzoeken deskundig oefening en volg opgeleid onderzoek, gebruik expertise van het menselijk gedrag en de sociale omgeving, deelnemen in het plan waarnemen, gaan om contexten , en zich, te beoordelen, te grijpen en te evalueren met mensen, gezinnen, groepen, bedrijven en gemeenschappen. ‘

Geestelijke welzijn counselors moet ook een master diploma in de begeleiding, moet een voorwaarde of nationale licentie-examen gaan en moet een hele minste van twee decennia opgemaakt-graduate klinische uitvoeren onder toezicht van een gecertificeerde psychische gezondheid en fitness professional. Volgens de American Psychological algehele gezondheid Counselors affiliatie (AMHCA), zijn psychische gezondheid en fitness counselors opgeleid, ‘Analyse en psychopathologie, psychotherapie, psychologische tests en assessment, beroepsoriëntatie, de exploratie en evaluatie van het programma, groepsbegeleiding, menselijke expansie en vooruitgang, begeleiding principe, sociale en culturele stichtingen, lifestyle en roeping verbetering en toezicht practicum en stage. ‘

Sociale personeel wordt voorspeld te houden aan een regelmatige belangrijkste sociale waarden, principes en de praktijk uit te voeren. Sociale werknemers in een selectie van de capaciteit in een assortiment van opties, het aanbieden van oplossingen van dit soort als ondersteunende personen te bereiken diensten voor therapie aan mensen, partners, familieleden en groepen worden aangemoedigd groepen of gemeenschappen sociale en gezondheidsdiensten deskundige diensten die er zijn om andere personen of verbreden op die mensen producten en diensten en het deelnemen aan het wetgevingsproces.

Geestelijke algehele gezondheid counselors leveren ook een verscheidenheid van oplossingen in een assortiment van configuraties. In principe MHCs huidige beoordeling en analyse, behandelingsmethode planning, beperkte-en langdurige-expressie behandeling, crisisinterventie, en vermijding en psycho-systemen.

In overeenstemming met curriculum eerder genoemde genoemde tips, er lijkt niet een significant verschil met betrekking tot een master in sociale de klus te klaren diploma en een mentale wellness counselor graad. Onderwijsplannen, niettemin, verschillen van school tot school. Onder MSW plannen, bijvoorbeeld, een aantal cursussen leggen de nadruk op het management. De bedoeling van de applicatie is om studenten samen te stellen om blijken te zijn managers of directeuren van de geestelijke wellness-systemen zijn. Dan zijn er applicaties, aan de andere kant, die de nadruk leggen op de wetenschappelijke uitoefening van sociale het werk doen. Stages zijn afgestemd op het verwerven van ontmoeting-to-ervaring cliënt spreken. Deze pakketten bereiden studenten om de klus te klaren onmiddellijk met mensen vandaag de dag, in plaats dan het uitvoeren van de programma’s die mensen vandaag de dag helpen.

Vertrouwen op je werk aspiraties, onderzoekt deze beide MSW opleidingen en MHC opleidingen zal bepalen waar de nadruk ligt binnen elk individu methode en zal de scheidingen tussen de twee toepassingen glashelder.

Hoewel MHC licentie is vele jaren rijden MSW licentie, is toegelaten in alle staten behalve Californië, waarin hij de handtekening van de gouverneur wacht (vanaf september 2009). Geestelijke begeleiding werd getoond op de top lijst vijftig grootste Income vacatures Magazine’s, cijfer 33 in 2006.

Category: Supplementen

Comments are closed.