Wetten voor Pennsylvania algehele gezondheid Dekking Protection voor een School Student

Act vier aangenomen in 2009 en heeft betrekking op alle college-leeftijd studenten onder welzijn verzekering van hun ouders totdat uiteindelijk de leerling is 30. Wanneer een inwoner van Pennsylvania is ingeschreven full-time op de universiteit, mag hij onder algehele gezondheid verzekering van zijn ouders te houden zo lang als de student niet ten laste aanspraak op een belastingaangifte. Elke inwoner ingeschreven in een Pennsylvania faculteit geschikt is. In september 2010 kunnen alle jongere oudere mensen onder de leeftijd van 26 jaar blijven op het systeem van hun ouders tot ze worden gebruikt in een taak die is voorzien van welzijn verzekeringsdekking.

adultBasic is een Pennsylvania voorwaarde systeem dat de gezondheid dekking biedt aan personen met betrekking tot de leeftijd van 19 en 64. Dit beleid is bedoeld om deeltijd hoger onderwijs studenten in Pennsylvania die werken uit te betalen voor hun opleidingen te dekken. Een student moet de enige bepaalde persoon beschermd in deze benadering en kan alleen maar met betrekking tot $ 5, honderd en $ 21.660 per 12 maanden. Het punt out systeem presenteert studenten onder het bereiden van een back-plan met een Pennsylvania gezondheid en fitness verzekeringsmaatschappij. Iets van preventieve behandeling polikliniek deskundige diensten door middel van deze werkwijze.

Studenten met pre-huidige kwalen kan zich inschrijven in de PA Redelijke Behandeling verzekering software. Het plan wordt voorgesteld voor mensen die op de wachtlijst voor adultBasic. Om te kwalificeren, moet een student een reeds bestaande situatie te hebben en onverzekerd voor ten minste 6 maanden. Dit punt out systeem, dat belangrijk gezondheidszorg kosten-adressen, is gericht op studenten met een handicap of voor de gezondheid gerelateerde kwestie.

Geselecteerde hogescholen in Pennsylvania geven gezondheidsproblemen en schade verzekering plan opties voor hun leerlingen. Bijvoorbeeld, Penn Voorwaarde College heeft de Penn Condition Scholar Ongevallen en Gezondheidsproblemen Plan. Penn Condition en andere universiteiten in Pennsylvania vraag studenten om een ​​bepaald niveau van de ziektekostenverzekering plan. Om juridische verantwoordelijkheid te verminderen, deze vermogens geven een verwaarloosbare ziektekostenverzekering plan voor te bereiden om leerlingen die in aanmerking komen voorwaarden voldoen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.