Why Does Tannine Acid Stain je tanden?

Sommige planten hebben een ton van tannines, vele anderen hebben aanzienlijk minder. Polyfenolen zijn geconcentreerd in thee, koffie, cacao, wijn, druiven, bonen, noten, bomen, bladeren – zo ongeveer alles vegetatieve heeft tannines. Tannines, of polyfenolen, dienen als anti-oxidanten die waarborg mensen ondersteunen richting onveilig vrije radicalen, en ze bugs voorkomen ook dat aanval gewassen.

Gezien het feit dat polyfenolen wateroplosbaar, geven ze massaal mounts tand-kleuring pigment in de mond en de tanden. Tannine vlekken tand uiterst perfect.

Het glazuur van email is samengesteld uit eiwitten en calciumfosfaat (hydroxyapatiet). Polyfenolen, of tannines, reageert sterk met bijna elk eiwit. De tannines reageert met het glazuur eiwitten, en microbiële onderdelen aangebracht aan de tand oppervlakken, en deze sterke binding begint het attribuut tannine, geel-bruine, verschijnen van de tanden. Tannine heeft zeker tot de tanden. Eliminatie van tannines uit emaille vereist normaal, routine behandeling en het beheer, en handige procedures en initiatieven aan de tand te herstellen witheid.

Sinds tannines altijd zal reageren met vloer glazuur van de tand, en zelfs relatief verder reageren in de tand kader is het van cruciaal belang om consequent te poetsen en flossen tanden voor een goede mond netheid. Zuiveringszout extra recht op een tandenborstel is 1 van de oudste, beste, gezondste en minimale schurende tand witmakers en cleaners.Toothpastes met fluoride, witmakers en zuiveringszout voeren effectief voor een paar individuen. Maar voor iedereen die met dim tannine deposito’s die niet krijgen gehaald, krachtige oxidatieve bleekmiddelen, of ervaren reiniging en interventie, zijn wilde.

Alle p tand witmakers echt moet zeer zorgvuldig worden gebruikt, en in overeenstemming met de instructies. Witmakers zijn uiterst stevige anti-oxidants.These bleekmiddelen de klus perfect gedaan. In sommige scenario’s, met een aantal mannen en vrouwen, effecten zijn snel. In andere omstandigheden, de effecten zijn erg traag in de komende. Als u niet tevreden bent met uw whitening probeert, zie een ervaren, en krijgen tanden reinigen en bleken goed gedaan.

Category: Dieten

Comments are closed.