Wijnsteen Cure voor Zits

Wanneer gebruikt om acne te behandelen, room van tandsteen wordt niet plaatselijk op de huid aangebracht. Als een substituut, wordt ingenomen in een na-elke dag cocktail die bestaat uit 1 theel. room van tandsteen en 8 oz. water of sap.

Hoewel het niet gaat om verbeteringen aan zits verdienen meteen, een uitgebreide-zin programma van verdunde room van tandsteen langzaam verbetert de poriën en de huid probleem. Een regelmatige inname van de cocktail zal niet alleen verzachten zits symptomen, maar het behoud van een voor de hand liggende teint.

product van tandsteen wordt geacht te zijn reinigende werking die het hele lichaam van verontreinigende stoffen te zuiveren. Naast het verwijderen van bacteriën die bijdragen aan acne wordt vermindert ook de opbouw van overmatige olie die tot eters en whiteheads.

room van tandsteen is een goedkoop, eenvoudig component. Niet zoals standaard zits remedies, is het niet nodig een recept, omvatten synthetische stoffen of dragen uitdagingen van aspect uitkomsten zoals zwelling van de huid en droogheid.

Edgar Cayce, een geliefd Amerikaanse spiritualistische die werd verondersteld om psychische kwaliteiten, formuleerde zijn individuele recept voor puistjes behandeling die room van tandsteen gebruikt.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.