Wijzig uw lichamelijke oefening regime voor uitzonderlijke vruchtbaarheid wellness

Wie van de ons zijn niet in staat om te zeggen hoe geweldig we voelden na een wandeling in het bos of samen een strand? Niet 1, beeld ik.

De oefening is een prachtige de-stressor, en de resterende angst-cost-free is een persoon van de meest cruciale aspecten van de vruchtbaarheid welzijn.

Het vermindert ook het risico van hoge bloeddruk en verlaagt het risico van diabetes.
Workout helpt verminderen overtollige kilo’s, wat zeer belangrijk is bij het maken van een poging om.

zwanger Toch niet alle workout is gelijk aan opgericht als het om de vruchtbaarheid zal komen. Moderne wetenschappelijke studies hebben bewezen dat dames die erg in vorm en training een aantal perioden van een 7 dagen, zijn in principe minder vruchtbaar.

Vooraf was de overtuiging dat 45 minuten van de training, vijf keer een 7 dagen, was het best mogelijke voor de vruchtbaarheid, maar onderzoek aan Harvard College anders zijn.

bewezen Deze studies tonen duidelijk aan dat ernstig of krachtig werk uit als duwen grote gewichten in het fitnesscentrum, abnormale werking of substantiële -effecten cardiovasculaire uitoefenen, is gevaarlijk voor u wanneer het proberen om zwanger te worden. De wetenschappelijke tests vertonen die significante-intensiteit oefeningen hormonale onbalans kan veroorzaken en zelfs verstoren ovulatie.

Het is een moeilijke 1, om de reden dat als youre overgewicht en hopen op te vatten, training is een te .
Dus matiging is de vitale term hier. Het nieuwe woord van advies is dit:. Als je een gewone of een gezond gewicht, wat het verminderen van de totaal van de uitoefening van je doen, om uitzonderlijke vruchtbare welzijn te bereiken

De allerbeste oefenen voor de vruchtbaarheid:

een. YOGA laag effect Hatha yoga is beste . Blijf uit de buurt van Ashtanga of Bikram, of verwarmde yoga.

twee. Wandelen stevige gaan wandelen is beter voor je botten dat het werken en uw hart-prijs is toch op een ideale ongewenst vetverbranding graad. Ik ontdekken die waarschijnlijk voor een lange wandeling in moeder natuur me zal toestaan ​​om volledig te wisselen af, en kom ik mezelf in een bijna meditatieve punt uit.

3. ZWEMMEN Dit is een persoon van de ideale fysieke oefeningen die je kunt doen als het gebruik maakt nog al uw spierweefsel er

op het menselijk lichaam.

strong> vier. DANSEN

vijf van dit soort als Zumba of Latijns-Amerikaanse dans cursus is een energieke en plezierige manier om je hart pompen op een gezond niveau te krijgen.

. Lichtgewicht AANSTOTENDE een gematigd tempo, kleine afstand (ongeveer 5 km) jog heeft effect verlaagd op je hele lichaam, dat een zware, zeer lange runlengte.

zes>. lichte gewichten als je gewichten op te heffen op gezondheids-en fitnesscentrum, verminderde de kilo’s . Dont spanning je hele lichaam door aanzienlijke gewichten te duwen. Relatief gaan voor een lichtere lichaamsgewicht en doe een paar extra herhalingen, indien nodig. Bijna nooit gaan voelen als u echter duwen of persen je lichaamsbouw. ​​

Trainen om weg te blijven uit

Hoofd kracht coaching deze soorten als Pilates. Neem contact op met een Pilates leraar voor pre-natale-prettige lessen.
Bikram yoga of verwarmd. Het verhoogt je hele lichaam de temperatuur veel te superieur.
Fysiek zwaar werken.
Zwaar vet-lifting.
Serious boot-camp soort lichaamsbeweging.
Sport dit soort als ballet , gymnastiek etcetera.
Elke oefening boven een uur verlengd.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.