Winsten van Lemon Peel voor Acne

Hoewel er veel variëteiten van gezicht wassen gemaakt met citroenschil, de meeste van hen hebben een handvol van cruciale componenten. Deze zijn: geschoren citroenschil, water, honing en kruidnagel. Verhoudingen fluctueren in overeenstemming met de poriën en de huid vormen, maar voor de reguliere huid zijn 2 el. geraspte citroenschil, samen met een 1/2 kopjes H2O. Compact hoeveelheden honing en klaver kan worden toegevoegd voor geur en verminderen de zure echt gevoel van het schone. Vooral omdat elke huid vorm is anders, is het essentieel om te controleren diverse verhoudingen van deze ingrediënten om uw beste citroenschil ervaring wassen ontdekken.

Simpelweg omdat zits gebeurt het meest kenmerkend in vette huid, het zuur in de citroenschil zal helpen om weg te doen met overtollige olie op het gezicht. Citroenschil functioneert ook als een huid lichter, die perfect geschikt is voor mensen die een ton bruinen of nature ongelijke tinten. Het zuur in de citroenschil is vooral wat drijft deze extra voordelen, en het op natuurlijke wijze breekt olie, en maakt het mogelijk om levenloze huidcellen te ontbinden. De verlichting gebeurt voor het exacte doel, als-zonlicht blootgestelde cellen omhoog worden beschadigd door de zuurgraad van de citroen, en nieuwe gezwellen worden gepromoot. Dit is met name handig voor individuen op zoek naar sproeten zo goed als te ontdoen van acne te verzachten.

Naast het verminderen van acne breakouts, het werken met een citroenschil schone heeft een aantal preventieve attributen zo effectief. Met behulp van een citroen wassen kan ophoping veroorzaakt door andere confronteren oplossingen of frequente make-up gebruik te stoppen. Citroen gezicht wassen kan ook helpen met een delicate zonnebrand, want het bevordert nieuwe vaardigheid mobiele ontwikkeling

Voor de reden dat citroenschil is extreem zuur, citroenschil wast moet echt alleen worden gebruikt een persoon of 2 keer per week bij de meeste. Deze wast moet worden gebruikt om gezondheid aan te vullen dagelijks een acne behandelingsmethode routine, en mag niet worden gebruikt als een vervanging behandelmethode.

Sinds gezicht wast vervaardigd met citroenschil zijn extreem zuur, al degenen met een droge of gevoelige huid kan wat roodheid of peeling ervaart direct na de eerste verscheidene periodes ze het gebruiken. Toch, als deze draagt ​​op, de gebruiksfrequentie echt worden verminderd of geheel stopgezet.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.