Winter Skin en Acne

Tijdens de winter, mensen vandaag de dag meestal tegenkomen drogere huid dankzij een selectie van elementen, zoals koud en winderig temperatuur en centrale verwarming. De publiciteit drastische temperatuur veranderingen heeft de neiging om uitdrogen van de huid.

In sommige situaties kan deze aspecten op weg van de creatie van droge huidcellen, die de poriën en direct naar breakouts verstoppen. Mensen die de strijd met puistjes misschien breakouts veel vaker tegenkomen. Slachtoffers van eczeem of rosacea kan ondervinden extra strenge tekenen of symptomen in droge en koude weersomstandigheden.

Sommige mannen en vrouwen met een normaal zichtbare poriën en de huid kan problemen met acne in de winter hebben. Dit wordt aangeduid als & ldquoseasonal puistjes. & Rdquo Geen kwestie van het huidtype, zijn zits uitdagingen meestal verergerd gedurende het winterseizoen.

mensen worstelen uit de bovengenoemde huidproblemen moet van dag tot dag de huid behandeling routines regelen de hele winter seizoen seizoen.

Alle door de winter, reinigingsmiddelen bevatten grote hoeveelheden medicatie of enige andere vorm van levendige component moet worden afgewend. Reinigingsmiddelen die compacter hoeveelheden van deze componenten bevat moet echter opgegeven adres geselecteerd huid uitdagingen zonder uitdrogen van de huid.

Reinigers gericht op gevoelige huid zijn ideaal voor gebruik in de winter. Ze kunnen efficiënt reinigen en verzachten de huid, zonder enige ernstige chemische stoffen.

Door de koude, droge winters, hydraterende is een belangrijke stap in de poriën en de huid zorgprogramma. Mensen vandaag de dag van alle huid stijlen, met inbegrip van vette, gecombineerde en puistjes-kwetsbare huid, moet moisturizers op een dagelijkse basis te gebruiken. Mensen normaal gesproken geneigd tot droge huid moet crèmes en dikkere hydraterende formules door de winter.

Personen met een vette, blend of acne-gevoelige huid moeten lichter formules, gebruik deze als hydraterende gels en lotions die de huid zonder de poriën te verstoppen hydrateren.

Exfoliating de poriën en de huid voorafgaand aan de uitvoering van moisturizer zal toestaan ​​dat de moisturizer te worden opgenomen in de poriën en de huid. Naast de stijgende de effectiviteit van de moisturizer, zal een lichte exfoliant ruimen dode huidcellen. Exfoliating wanneer of 2 keer per 7 dagen kunnen duidelijk de poriën zonder van irritatie van de huid.

Sommige mensen echt even weg van het werken met de huid behandeling goederen moet blijven met geur in de loop van de winter. Ze konden de poriën en de huid irriteren en verergeren seizoensgebonden poriën en huidproblemen.

Make-up die bepaalde soorten oliën en wassen kan de poriën verstoppen en te begeleiden naar veel meer acne. Tijdens de winter moet gals niet-comedogeen pracht oplossingen, welke onderdelen zal de poriën niet verstoppen moeten gebruiken.

Voor de duur van het winterseizoen, mensen vandaag de dag moet echt ongecompliceerd maatregelen voor het opruimen en voorkomen van acne breakouts te verwerven.

Zeer lange, zinderende douches moet echt worden voorkomen in de loop van de winter, omdat ze de huid droogt.

behulp exfoliërende producten en oplossingen zowat elke dag zal zeer waarschijnlijk de huid irriteren. Wrijven de poriën en de huid krachtig tijdens het reinigen kan eventueel ontvouwen de microben op het confronteren en het vergroten van de incidentie van breakouts.

Category: Dieten

Comments are closed.