Wisdom Teeth: Waarom ze een probleem kan zijn

meeste menselijke monden kunnen in vorm 28 tanden en niet veel meer. Met kennis emaille, hebben we 32 (behalve in zeldzame genetische aandoeningen precies waar je alleen maar 31). Dat alleen al is een probleem. In een mond die kan niet in goede vorm langer tand, waarin veel meer kan een dilemma zijn.

Als ze controleren om hun weg te schuiven naar de rest van je mond, je andere tanden kon groeien te druk en verschuiven. De kiezen in de mond kunnen suggestie richting aan wang of de richting van de tong. Het kan zo verschuiven dat twee rijen tanden hebben.

De bekende toren van Pisa en haaien komt in intellect in dit artikel.

Als het glazuur menigte, flossen te kunnen draaien zijn een nachtmerrie. Geen enkel verschil hoe sterk je uit te proberen, het zal nooit uitgevoerd, of het kan langer duren dan u bereid op flossen te krijgen zijn. Onnodig te zeggen, boven de potentiële onbeschaafde visuele aantrekkingskracht of de mond, kan mondhygiëne verlagen. Eww geschikt?

Als uw vorige 4 glazuur niet eens kunnen stijgen in het oppervlak van uw mond, ze kunnen verdwijnen gaten in het tandvlees dat geen enkele hoeveelheid van frequente tandheelkundige zorg kunnen zijn. Ik ben niet eens op weg om te zeggen wat kan komen te zitten in die mensen diepe zakken. U kunt denken aan het als uw vuilnisbak.

Infecties willen ontwikkelen in die mensen van vuilnisbakken, maar in tegenstelling tot kakkerlakken, kon je een paar jaar voorsprong op de bevolking is belangrijk voldoende te detecteren en dan is het echt zo goed laat voor een normale medische procedures. Welkom bij de zorginstelling, als u wilt doorgaan met uw gezicht gebied te houden.

Is dat alles? Je zou kunnen speculeren. Nee, als je kiezen mager om de resterende of de juiste of zelfs vooruit, hoe doe je kauwen? Geloof me, kauwen is gewoon niet zo zuinig als de hogere kiezen en de verminderde kiezen niet in staat om volledig te voldoen.

Het maakt niet uit of de scheur het oppervlak tandvlees gebied en pop-up of blijf eronder, kennis tand kan wees dan uw grote tanden. Zij zal uitbreiden voor enkele jaren nog groter en aanzienlijk. Uw kaak kan voldoende voldoende diepte hebben in standaard stoornissen om uw kennis tand te ondersteunen, maar niet als de verdringing in je kaak dwingt hen om suggestie of geenszins oppervlak.

Als ze idee, zullen ze niet volwassen recht naar beneden naar de aarde, zullen ze meteen recht naar beneden ten opzichte van hun kroon te verbeteren. Neem aan wang, tong of achterkant van de kaak, en er is niet voldoende plaats in de achterkant van je kaak om tand om zijwaarts te verhogen.

Probeer je te herinneren hoe uitgebreid je kleintje tanden was geweest? Je eeuwige tanden zijn voor een langere tijd. Kennis tanden zijn voor een langere periode dan de typische blijvende tand.

Ze blijven op te breiden, zelfs als ze niet in staat zijn op te splitsen eerder vermeld het tandvlees gebied simpelweg omdat glazuur. Zij zal naar beneden te verhogen, dieper dan de voorkeur.

Onze mond heeft een aantal cruciale punten die kunnen worden beïnvloed door kennis emaille. Je weet dat zenuw die ontvangt verdoofd wanneer personen krijgen gaatjes? Als je niet, we hebben twee die opereren langs onze daalde kaak en laat aspect van onze ontmoeting te voelen.

Verstandskiezen deze zenuwen kan raken. Er zijn een aantal prospects, langdurige gevoelloosheid zo uitgebreid als het glazuur te houden op het zijn, of zenuwbeschadiging.

Zodra de verstandskies is aangekomen op de zenuw, de tandarts / kaakchirurg heeft een uiterst harde tijd het maken van een poging die tand op te ruimen zonder de noodzaak van verdere aantasting van de zenuwen.

zenuw pijn is het gebied van het verminderen van kennis tanden. De types in de bovenkaak niet hebben dat probleem. Ze kunnen echter een infectie veroorzaken en zijn het motief waarom je geliefde weigert franse kus je.

Als je even wachten, dit soort als wanneer u in uw 40’s, ze uitroeien kon krijgen uit een stuk van de muur over je sinussen.

Als je verbruikt, het komt uit je neus.

In wezen, alleen dat is het scenario voor een paar dagen, sinussen herstellen snel.

Dan is in dit artikel het probleem dat ik niet horen over: Het verwijderen van kennis tand is dure. Ze zijn in de weer van uw mond, kunnen ze interfereren met kaakbot (ongelooflijk waarschijnlijk in de verminderde types) en zenuwen.

Als je iemand vindt die kosten aanzienlijk minder dan $ 200 voor een verstandskies, zijn suspicous. Praat met problemen. Als je dat soort goedkope tarief ontvangen, kan het goed omdat je wijsheid glazuur niet ook lastig om toch mee te nemen.

Dan weer helemaal opnieuw, is het misschien aan te geven dat u een mond die groot genoeg is om huis kennis tanden. Uitstekend geschikt voor u, in dat geval houden. Het kan ook betekenen dat de man of vrouw heeft niet de meest effectieve kwalificaties voor de extractie.

Een kaakchirurg is een tandarts met meer mastering onder zijn / haar riem. Als uw verstandskies (tanden) is een gemakkelijke winning, je kan gewoon goed krijgen de goedkope prijs van een tandarts (bovendien de verdovende en sedatie prijzen). Vaak is er bediening inbegrepen, vooral als je uit te houden totdat uiteindelijk er is zeker een probleem.

In omstandigheden u zich afvraagt, deze gegevens kwamen uit tal van sites tandarts, een kaakchirurg website, en mijn hebben gepersonaliseerde consulation.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.