Witte Thee en Fat Loss

opgeëist door voeding en vetverbranding capaciteit tijdschrift, een toetsing door Duitse wetenschappers uitgevoerd geconcludeerd dat het gebruik van witte thee drastisch geminimaliseerd adipogenesis. Adipogenese is de technologie van nieuwe vetcellen in het gehele lichaam. Wetenschappers toegepast-lab gemaakt adipocyten (ongewenste vetcellen), die eindigde gedoseerd met witte thee-extract voor hun onderzoek. In overeenstemming met voeding en vetverbranding vermogen tijdschrift, ‘witte thee extract is een all-natuurlijke bron die met succes remt adipogenesis en stimuleert lipolyse-activiteit.’

lipolyse is de benadering waarbij het lichaam breekt opgeslagen lichaamsvet en voert deze in het bloed stoom. Het vet wordt later omgezet in ketonen, die daar als een bron van kracht zal zijn. Witte thee stimuleert de lipolyse actie, die in schakelaar aanmoedigt extra vet verlies. Met regelmatige inname van witte thee, zal uw lichaam gestaag verbranden het vet opgeslagen in slechts overtollige vetcellen.

Witte thee bevat geen calorieën. Wanneer u ervoor kiezen om witte thee consumeren om uw zoete tand tevreden te stellen, je de verleiding weerstaan ​​van vet en calorie beladen behandelt. De op een natuurlijke manier zoete stijl zal verlangens van andere zoetigheden te beteugelen en zal elimineren de moeten hebben voor kruiden thee met suiker.

Polyfenolen zijn krachtige antioxidanten die de ontwikkeling van kankercellen verminderen. Simpelweg omdat witte theebladeren worden gestoomd, de polyfenolen die bestaan ​​voor de duur van de oogst zijn de huidige bij gegeten. Het consumeren van witte thee ook behoudt tandheelkundige gezondheid als het stopt de vorming van tandplak. Bovendien, als gevolg van het milde tint, witte thee zal waarschijnlijk niet vlekken op uw email als donkere thee en koffie.

Onervaren thee is populair vanwege de pond-daling beloningen. Maar witte thee wordt niet in grote geïdentificeerd in deze methode, hebben de Chinezen het gebruikt voor honderden jaren aan een evenwichtige gewichten te ondersteunen. Volgens Oprah.com, ‘thee is van de identieke plant als eco-vriendelijke thee, maar het echt wordt opgewekt in een aparte manier.’ Zoals de meeste theesoorten, is onervaren thee opgebouwd uit volwassen bladeren die zijn verdord in te kopen om een ​​donkere tint en scherpe smaak leveren wanneer doordrenkt. Toch is witte thee geproduceerd ontijdige bladeren die zijn gestoomd, plaats dan verdorde, om hun vocht vast te houden.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.