Witter uw tand met deze beproefde technieken

Tanden bleken is groeien tot ongelooflijk juist de laatste tijd de voorkeur. Ieder mens heeft een glanzende, witte glimlach. Er zijn heel wat methoden die u een wittere, stralende glimlach kan krijgen, en wij zullen u in staat stellen samen de weg. Houden aan onze suggesties en u zult de witte tanden die je meestal de voorkeur hebben gegeven hebben.

Opstarten met schone tanden is de meest effectieve inzet als je gaat te willen huis bleken. Wanneer haarverf werken prima op een beetje vies haar, zal de whitening items een grondig schone plaat waarop nodig hebben om hun zaak te doen. De meest effectieve manier om ongelijke bleken te voorkomen is door het volledig reinigen van uw tanden voor het aanbrengen elke whitening producten.

Er zijn strips die er zijn voor je tanden die echt kunnen worden gekocht bij de meeste apotheken en deze zijn succesvol waarderen . Gewoon ter plaatse de strip op je tanden voor de hoeveelheid tijd die in de meegeleverde instructies en uw tand zal worden gewit. Strips zijn niet zo bekend als ze toegepast worden, vooral omdat ze niet de mooiste effecten leveren.

Een combinatie van soda en water zal bevestigen om een ​​emaille whitening producten die zowel nuttig en alle normaal. Baking soda kan worden gebruikt als een licht schuurmiddel dat kan lichtzinnig polish afwezig vlekken van het oppervlak van uw email, waardoor ze helderder en schoner lijken. Het helpt om je tandenborstel gedrenkt, en dan meteen doopt het in de baking soda, zodat de pasta ontvangt gecombineerde juiste op uw borstel.

De volgende keer dat je je tanden poetst, alternatief gebruik te maken van tandpasta, testen zuiveringszout. Banking soda is de ideale manier om effectief en de natuurlijke manier witter uw email. Doe dit voorzichtig, zodat baking soda niet prikkelend voor je tandvlees.

Vraag uw tandarts om een ​​in-residence whitening pakket aanraden. Sommige items zijn meer succesvol dan sommige anderen, en uw tandarts zou een uitstekend middel, zodat u weet welke soorten zijn het beste.

Eet een appel naar email dat witter opdagen hebben. Appels en specifieke andere knapperige maaltijden zijn echt schurende op uw email, reinigen ze met uit van het glazuur.

Op het moment dat u uw tanden gebleekt, je moet alleen eten glashelder vloeistoffen al een paar keer. Je nodig hebt om de gevestigde alle door deze interval whitening producten mogelijk te maken, dus weg te houden van elke vorm van gekleurde voedsel of drank die kan worden opgenomen op je tanden.

Gebruik geen darkish gekleurde frisdrank niet consumeren, espresso, thee, of roken! Zowat elk van deze zal je glazuur vlekken. Als je gewoon niet opgeven koffie of espresso, kunt u een rietje gebruiken om ze te drinken, poets je glazuur na het beëindigen van uw kopje, of kijk naar je lippen te breiden boven je tanden als je drinkt. De belangrijkste verklaring waarom mensen kennis verkleurd glazuur is te danken aan koffie, tabak en thee.

U kunt kijken op een whitening tandpasta. Een whitening tandpasta zal vlekken voorkomen worden weergegeven, ook al is het niet zo solide andere technieken. Ze schrobben weg vlekken met een mild schuurmiddel silica die nooit zal kwetsen uw tandglazuur.

wrijven de binnenkant van sinaasappelschillen op je tanden kan hulp om zich te ontdoen van de oppervlakte vlekken. Je zou ook het genereren van een tandpasta van grond af laurier en gedroogde sinaasappelschillen. Maak positief dat u uw mond spoelen als je complete borstelen om alle overtollige fruit suiker elimineren.

Je bent het verstrekken van uw email de bescherming die ze nodig hebben als je ze poetsen op een regelmatige basis. Overwegen enkele van de tandpasta die tanden bleken stoffen in hen hebben. Doe wat onderzoek om te zien welke een persoon van de vele merken aangeboden het ideaal voor u en uw tand zal werken.

Het bezit van een witte glimlach zal je zoeken en echt het gevoel superieur over zichzelf. Gebruik de adviezen die in dit stuk, zult u merken dramatische veranderingen in de schaduw van uw email, en komt u meer zeer effectief dan ooit voelen. Een wittere, stralende glimlach kan de jouwe worden.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.