Witter uw tand voor een Greenback een periode van dertig dagen met waterstofperoxide

Eerder Mysterious Tip voor Whitening Emaille

Waterstofperoxide, het soort in de bruine fles in de supermarkt retailer of apotheek, is vrij goedkoop. Het is meestal een 2% of drie% vermogen, en is geschikt voor een hoeveelheid ontsmettingsmiddel en bleken toepassingen. Toch is het niet voor intern gebruik, dus slik het nooit! De supermarkt / apotheek versies hebben stablizers die niet eetbaar zijn, terwijl een persoon van het aanbevolen gebruik van in de richtingen is om het te gebruiken als een mondspoeling. Een veiligere optie voor mondspoeling, poriën en de huid reinigen en emaille whitening is een voedingsmiddelen leerjaar waterstofperoxide.

Als een mondspoeling, het is echt een van de meest economische manieren om glazuur witter te maken. Gewoon plaats ongeveer een halve tot hele theelepel waterstofperoxide in je mond precies goed voordat je in de douche in de vroege ochtend. Niet swish het al rond, maar behouden het op de voorkant van je mond, overal in uw voortand. Waterstofperoxide zal schuimen als het zit in je mond. Schuimende is een gevolg van het doden van micro-organismen en zuurstof vrijgeven bubbles als het functioneert. Op de dezelfde tijd, het heeft een blekend effect op uw tand. Spuwde de schuimende nog steeds links overs net na ongeveer vijf minuten.

Je moet niet doorgaan met waterstofperoxide in je mond te houden voor meer dan ongeveer 5 tot 7 minuten per keer. Het kan leiden tot oxidatie van de weefsels in je mond en tandvlees en verdwijnen ze nogal pijnlijk voor een paar keer. Je wilt nooit weefsels te vernietigen, wilt u alleen uw adem te verfrissen en witter uw email.

U kunt dit doen zo ongeveer elke dag of zo als je douche. Als u verkrijgen die uw mond resultaten in het zijn een kleine pijnlijke, betekent dit meestal dat u gebruik maakt van het ook vaak, of het houden van het in je mond voor veel te lang. Alleen terug te verminderen en het gebruik aan te passen.

Je begint off voor het succes van wittere glazuur zien binnen slechts twee weeksjust over de exacte als elke andere tanden whitening product. Wanneer je tevreden bent met hoe wit uw tanden zijn, kunt u stoppen met het gebruik. En, van de studie natuurlijk, je kunt het weer gebruiken op elk gewenst moment als dat nodig is.

Etenswaren Grade Waterstofperoxide moet worden verdund voor gebruik

Etenswaren Grade Hyrdogen Peroxide is over het algemeen 35 % energie. Krijgen in het te gebruiken voor binnen en buiten menselijk gebruik, het moet worden verdund tot vijfentwintig tot 35 taaiheid. Indien gebruik gemaakt van hele 35% vermogen zal snel verpesten wonende weefsels. Wanneer u voedingsmiddelen kwaliteit waterstofperoxide koopt, is het normaal voorgesteld om de alomvattende energie fles in de vriezer bewaren. Hoewel het lijkt alsof het water, is het niet bevriezen. De kille bewaartemperatuur houdt peroxide veilig zodat oneetbaar stabilisatoren ontdekt in supermarkt en apotheek kwaliteiten zijn niet nodig. Twee Hoe om maaltijden te verdunnen graad waterstofperoxide voor buiten-en binnenkant menselijk gebruik is eenvoudig.

Andere Haalbaar Maakt gebruik van waterstofperoxide

Ontsmet iets, zoals oppervlakken, keukens, loos, maaltijden, snij-en schaafwonden en nog veel meer

Zorg besmette inname h2o

Kan gebruikt worden om levensmiddelen uit schadelijke industriële pesticiden te ontsmetten, maar kan gebruik worden gemaakt van een productieve insecticide.

Kills schimmel, meeldauw, schimmel virus, en microben .

Het kan worden toegepast in alle baden / zwemmen / spa als het desinfecteren van water behandeling met schadelijke geuren en residu.

Zeer effectief bleekmiddel voor haar, tanden en kleding,

Sterke bloedvlek remover.

Krijgt ontdoen van skunk geur toen fuseerde met zuiveringszout en zeep.

Kan voorkomen bloeden van compacte wonden.

De variatie tussen Kruidenier Houd Versies en Voedselkwaliteit items Grade Waterstofperoxide

om hier samen te vatten zijn enkele van de belangrijke verschillen tussen de supermarkt en apotheek variaties van waterstofperoxide:
Grocery en apotheek varianten worden gewoonlijk afgeleverd in een bruine, gelabelde fles

Ze voorverdund twee% tot 3% sterkte

Ze omvatten stabilisatoren die niet-eetbaar.

Hoewel etikettering suggereert dat dit soort gebruik van voor orale mondspoeling kan worden gemaakt, de schijnbare indicatie is dat deze stabilisatoren zijn vrijwel zeker niet uitstekend voor de menselijke gezondheid en fitness, en dus stabiel, typisch gebruik van deze vorm van waterstofperoxide als een mond spoelen kan direct naar een ophoping van deze onveilige stabilisatoren in de weefsels van het hele lichaam.

Een veiliger model is maaltijden kwaliteit waterstofperoxide, die extern als intern kunnen worden gebruikt. Bijgevolg zijn er geen giftige resten op of in de weefsels bij gebruik van voedingsmiddelen gehalte waterstofperoxide.

Samenvatting

glazuur witter te maken, zet ongeveer een theelepel van waterstofperoxide in je mond en houd hem tegen je tanden. Zoals het bellen, het zal uw tand witter te maken.

Het bestaat uit geen schadelijke stabilisatoren, die zijn opgenomen in supermarkt houden en apotheek rangen.

Waterstofperoxide heeft diverse werken door gebruik te maken in het desinfecteren , ontsmetten en bleken.

Meals kwaliteit waterstofperoxide moet worden verdund om veilig worden gebruikt. Verwatering is eenvoudig en veilig werken met gewoon water tot een drie% mix voor buiten gebruik binnenshuis en buitenshuis te bereiken.

Veiliger soort dan kruidenier of apotheek waterstofperoxide omdat het absoluut mens-en milieuvriendelijke aangenaam.

Means

een Etenswaren kwaliteit waterstofperoxide

twee Hoe om maaltijden te verdunnen kwaliteit waterstofperoxide

Weg met Pesticiden van Voedingsmiddelen met waterstofperoxide

Totaal overzicht van artikelen of blog posts van My Plezierige Voedzaam Life-stijl

Category: Dieten

Comments are closed.