Woede Administration Team Activiteiten voor kinderen: geestelijke gezondheid en fitness Teams voor kleine kinderen

Anger Mangement vaardigheden zijn essentieel voor kleine kinderen

Kinderen kunnen op een natuurlijke manier zijn woede administratie problemen, zodat de kans groot dat je een kind dat impulsief functioneert en laat zijn woede om eruit te komen van het management weten. Kleine kinderen kunnen razen van woede over wat volwassenen zou denken zijn triviale zaken. Anger management is een bijzonder kritisch vermogen voor iemand om samen de knie met kleine kinderen.

Als u wordt voorgesteld het streven om woede administratie onderwijzen aan kinderen in een groep plaatsen, zijn er enkele factoren om naar te kijken over kinderen en over de aard van woede. Woede is een fysiologische reactie, en fysiologische zaken zijn waarschijnlijk op met een verontwaardigde kleintje. Amplified hartslag, ademhaling en bloeddruk zijn puur natuurlijke resultaten van woede. Regretably, kinderen zijn veel minder waarschijnlijk om te weten wat te doen met hun verontwaardigd emoties wanneer ze beginnen om ze echt te voelen. Als ouder, trainer of adviseur, kunt u ze trainen anger management tactieken om hen in staat te stellen ze zelf.

Anger Administration Routines

Deze nastreven woede administratie bezigheden zijn nuttig voor woede beheer groep scholing voor de jeugd. U zult ontdekken extra een volledige beschrijving van elk van de onderstaande persoon.

 • Melk en Lepel Verergering Match
 • Jenga Omgaan met de hoogte te blijven ‘Nee’ activiteit
 • Water Spill Game (onthouden van escalatie)
 • Omgaan Technieken Identificatie Charade Video game
 • beschrijven van je innerlijke gedachten Sport
 • Begrip Verschillen in de Child’s Reactie op Anger

  Kids, zoals je mag hopen, niet over een geheel geschapen geest, en als een uitkomst die zij beheren emoties anders dan volwassenen. Het is belangrijk om een ​​aantal van deze verschillen weten, zodat je kinderen over hun individuele belemmeringen voor woede management kan leren bij het gebruik van het team onderwijs.

  De prefronal cortex is verantwoordelijk voor ‘het organiseren van ingewikkelde cognitieve gedrag, identiteit uitdrukking, vastberadenheid maken en het modereren van passende sociale gewoonten. ‘ Typische waarneming kan u uitleggen dat kinderen waarschijnlijk om problemen beheersen van impulsen en het creëren van een superieure conclusies hebben. Het opleiden van kleine kinderen aan het management impulsen en maken fantastische conclusies is aspect van lesgeven hen woede management.

  Opvoeden kleintjes te overwegen voor acteren ziet eruit als een eenvoudige onderneming, maar u kunt ook tegenkomen in je eentje tegen een aantal grote barrières die je niet had voorspeld. Naast impuls beheren uitdagingen, kleintjes hebben veel concretere overweegt, zijn moeilijker te redeneren met, en kan heel goed worden modelleren gedrag dat ze getuige zijn geweest van de oudere mensen ze dicht bij.

  Hoe wordt Aanpak Jongeren met boosheid Administratie

  Staande bij de ingang van een groep kleintjes en praten bij hen over woede beheer is niet het meest waarschijnlijk de meest krachtige team instructie formaat zijn. Kinderen kunnen heel veel leren door rol te genieten, op zoek naar items in actie, het luisteren naar verhalen, en het beantwoorden van vragen die u stelt.

  Het ontvangen van en het houden van belang kids ‘is een voorwaarde om hen te leren alles. Ze moeten bereid zijn om te richten en te betalen aandacht aan wat u wilt bestaande te zijn. Engaging kinderen kunnen creativiteit en kracht nemen. Dat creativiteit en kracht kan van tevoren worden gepland, en je zult tegenkomen in je eentje veel meer rustige en ontspannen als je een heel duidelijk doel voor uw woede beheer groep vooraf van u begint.

  Naderen jongeren in een rustige, zelfverzekerde manier is ook kritisch. Kinderen kunnen het gevoel van stress en angst, gebrek aan zelfvertrouwen, of ongeduld. Wanneer je weer dat je niet in opdracht van uw persoonlijke emoties, niet alleen heb je zelf in diskrediet te brengen als een autoriteit, je ook de ontwikkeling van ongunstige wederkerigheid waarbij u en de kinderen in je team.

  Er zijn enkele punten die u kunnen doen om absoluut zeker je in de juiste gemoedstoestand om een ​​woede beheer groep leren voor jongeren te maken. Herinner je zelf dat je werkt met kleintjes die psychologische complicaties. Herinner je zelf dat je een baan te doen en het is niet bijzonder. Hou je zelf dat het een belangrijke taak, omdat je de mogelijk om verbeteringen aan te brengen om het leven en individuen beschermd.

  Ontwikkel een Scenario voor Anger Management voor Jongeren

  handhaven

  Hier is een snelle en moeiteloze manier om de relevantie van woede management voor kinderen in je team te onthullen. Als u een belangrijke individuele, bij voorkeur mannelijk, dit is ongelooflijk succesvol. Bellen met het kleinste jongeren tot aan de voorkant van je team om te gebruiken als een voorbeeld. Informeer hem na aan je staat, en de vraag van de kinderen in het team deze volgende vragen:

 • Wat je ziet dat is verschillend tussen mij en uw collega die staat volgende aan mij? (Afmetingen, leeftijd, enzovoort.) />
 • Wat gebeurt er als je boos
 • Wat beschouwt u als het zou zijn als ik kocht beledigd en besloot dat ik te stompen, schoppen, of gooi dingen? (Mensen gewond zou raken, zou ik ontslagen worden, ik zou naar de gevangenis, etcetera.)
 • Wanneer u een aantal van de vreselijke punten die zullen uitkomen als een volwassen ontvangt verontwaardigd en aanslagen opnemen andere personen, dan kunt u erop wijzen dat elk van de kinderen ouder krijgt en onvermijdelijk het mogelijk om echt schade aan andere mensen en schade aan huis. Deze ontvangt hun bewustzijn en laat hen aan te nemen over hun mogelijkheden en de manier waarop ze worden geleid. Dit is een uitstekende introductie tot het trainen van een coping talent voor woede.

  Cater Eigen Les programma om uw Inwoners

  kiezen wat team van plan om te gebruiken voor uw jeugd bevolking zal rekenen op een aantal aspecten. In dit artikel zijn een aantal variabelen die je gewoon moet rekening houden bij het inrichten van uw woede te beheersen les strategie.

 • Hoe oud zijn uw geestelijke algehele klanten gezondheid?
 • Wat is de bewustzijn overspanning?
 • Hoe beton of samenvatting moet je zijn?
 • Welke mate van woede management hebben de jongeren hebben eerder?
 • Wat kunt u het schavot gebruiken in te kopen om de jonge kinderen te beginnen met wat ze nu weten op te voeden?
 • Welke structuur zou worden deel te nemen en stimuleren mastering? (Audio zichtbaar, baan spelen, lezen, enz.)
 • Zodra u de oplossingen voor deze vragen gebruiken de achtervolgende team strategieën voor uw toorn administratie instructie voor de kinderen vast te stellen.

  Anger Management Actie Concepten voor Groep Onderwijs

  Gebruik deze teamactie concepten te simuleren activiteiten die een kleine woede kon produceren in uw klanten. Waarschuwen ze naar voren van de tijd, en hen weten wat u het uitvoeren van van tevoren. Leg hen uit dat dit doel deel te nemen aan de oefening omstandigheden die risico-vrij zijn.

  Anger Management Functie Speelt voor jonge kinderen

  1. openen van een pak melk met een lepel: Deze woede management actie is effectief groot bij onderwijsinstellingen of intramurale psychiatrische modellen om de reden dat melkpakken en lepels zijn gemakkelijk die er zijn. Hier zijn de instructies. Over te brengen aan de jonge kinderen om het melkpak in een persoon de hand en de lepel in de andere te handhaven. Brengen dan aan hen om het melkpak te openen met behulp van alleen hun lepel en dan verbruiken de melk
  2. Momenteel wordt geadviseerd ‘Nee’ bij het genieten van Jenga:. Jenga is een veel voorkomende sport die al met nadruk op het bezitten. Ontwikkel de Jenga blokken in een toren op de gebruikelijke manier. Dan informeren de kinderen dat ze waarschijnlijk een wedstrijd te spelen, maar soms zul je ze moeten vertellen ‘nee’ en ze moeten stoppen en het uitzoeken van een nieuw blok. Aantonen dat zij geïrriteerd kunnen voelen door deze actie. Dan als de kleintjes deelnemen aan Jenga, ‘nee’ zeggen elke keer in een, hoewel. Bekijk voor hoe het kind reageert. Zien of hij of zij zijn of haar woorden kunnen gebruiken om gevoelens te beschrijven
  3. Spill een Zeer weinig H2o op elke andere:. In te kopen om kinderen te krijgen om volledig te begrijpen dat niet elk klein ding moet worden opgeblazen tot een groot aanbod, kan elk individueel kind van toepassing verkrijgen van een minimale hoeveelheid water gemorst. Krijgen een vrijwilliger om een ​​compacte totaal van water op je morst als voorbeeld. Schreeuwen en zeggen: ‘Oh man, ik niet in staat zijn om het te staan, nu ben’ M helemaal nat! ‘Praat dan met de jongeren als ze konden krijgen een ding gemorst op hen en reageren op een veel meer ontspannen manier. Haal illustraties en componeren ze naar beneden. Dan hebben zowat elke kleintjes passen verwerven van een kleine H2O gemorst op hem of haar en zeggen: ‘Dat is ok’
  4. Deze

  de klus te klaren allerbeste net na je leerde een coping talent voor woede, zodat ze kunnen volgen in een veilige omgeving. U kunt deze gebruiken voor vrijwel elke leeftijdsgroep.

  Coping Competenties Identificatie Charades Match

  Dit is een goede manier om jonge kinderen te leren omgaan technieken voor woede ontdekken. Laat de jonge kinderen werken in teams om zo talrijk woede copingvaardigheden vestigen als mogelijk. Geef ze een tijd te beperken en hen vertellen dat ze echt dingen die ze kunnen doen om zich veilig en gezond en kalm te houden wanneer ze beginnen om echt boos.

  Als de tijd verstreken is, vragen voor hun twee papers en hebben de jongeren spelen omgaan competenties charades. Zo kunt u de lijsten gebruiken ze momenteel gebouwd. Daardoor kunnen ze omgaan competenties vast te stellen en te handelen ze in een plezierige manier. Met een beetje geluk, zullen ze nooit zien dat ze het te weten komen.

  Leg je gevoelens Activiteit

  Locatie een willekeurig item in een doos en controleer met een vrijwilliger om te verschijnen en plaatst zijn hand in de doos en beschrijven alleen wat hij voelt. dan de andere cliënten zal raden wat er in de doos na de beschrijver heeft thans een paar trekken van wat hij voelt. Geef het een persoon die twee punten en de een die goed een punt raadt eventuele individuele gissingen zonder het kind het weggeven van wat het item is.

  Follow-up met een discussie over hoe moeilijk het is om je tekst te gebruiken als een alternatief van je acties als je beledigd. Ter illustratie, wanneer een kind wordt beledigd hij kan iemand schoppen te wijten aan het feit dat hij niet weet hoe uit te leggen hoe hij zich voelt binnenin. Spreek over minimale woordenschat en trainen een aantal nieuwe emotie zinnen die de klanten wellicht niet al weet.

  Controleer een Anger Administration Online video

  Naast het beheersen van de onderneming, kunnen kinderen lekker ontdekken in het bekijken van films. Jongeren aandachtsspanne zijn kort, maar video kunt inschakelen communiceren ze voor team. Gebruik de video om oorspronkelijk krijgen hun bewustzijn en dan bespreken wat ze onmiddellijk na het bekijken van de DVD bekijken .

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.