Wolf en Pet Tanden Vergelijking

De wolf maakte gebruik van te worden gecategoriseerd als canis lupus, en de binnenlandse puppy als canis familiaris. Hoewel het lang aanvaard dat honden afstammen van wolven, heeft de technologie voor de behandeling van DNA niet bestaan ​​tot laat in de twintigste eeuw om dit te laten zien. In 1993 werd de taxonomische indeling aangepast, zoals exploratie dan bewezen dat wolven en honden belandde van de vergelijkbare genus of familie. Gezien het feit dat toen, honden zijn gecategoriseerd als canis lupus familiaris.

Wolven en honden hebben exact dezelfde hoeveelheid glazuur, 42 in totaal. Anderzijds, wolf tand aanzienlijk groter in vergelijking met de afmetingen van de schedel, met hun hond emaille bereiken tot twee centimeter lang. Ze hebben ook veel beter kaak spiergroepen dan honden van vergelijkbare meting.

Alle p wolven, zoals bij de meeste hondenrassen, hebben een schaargebit, dat betekent dat de bovenste en lagere tand align en ontspanning gemakkelijk met elkaar als de mond gesloten is. Sommige rassen, zelfs zo, zijn gefokt om een ​​onderbeet brok hebben, dit soort als een Engels Bulldog met haar verminderen kaak uitsteekt buiten de hogere kaak.

Een goede schaar beet is noodzakelijk voor een carnivoor om prooi te vangen en consumeren van de vlees en botten bekwaam. Geen wilde carnivoor zou verstoken van een goede schaar verduren beet, niet als een onderbeet hond.

In sommige omstandigheden onvoldoende selectief fokken, voornamelijk met kleine speelgoed pups, de mond is eigenlijk veel te klein voor de gewone 42 email tegemoet. Dit kan leiden tot een onregelmatige, druk of gekanteld tand. Puppies met een slecht gebit moet niet worden gefokt als ze de neiging om slechte glazuur zal verplaatsen naar hun nakomelingen. Dit is waarschijnlijk gebeuren met wolven, omdat normale keuze zou wolven ongewenste tand uit de genenpool verwijderen, omdat ze waarschijnlijk niet verdragen naar volwassenheid zou zijn.

Twee onderling verbonden dingen beïnvloeden tand dimensionering bij honden en wolven: voeding en genetica. Primair, het doel van substantiële, krachtige tanden is wat maakt een wolf te overleven en gedijen in het wild. De eigenschap voor echt praktische tand wordt vervolgens doorgegeven aan hun nakomelingen. Gezien het feit dat generaties, binnenlandse honden hebben niet te jagen voor hun persoonlijke voedingsmiddelen, heeft gebit een essentiële eigenschap voor de overleving niet geweest, als de tanden van een resultaat hond hebben blijken meer compact.

p Er is een wijdverbreide misvatting dat pups zijn alleseters. De ‘omnivoor’ verkeerde benaming is verbonden met honden in de jaren 1950, op de dezelfde tijd de industriële petfood bedrijven begonnen agressief bevorderen van de graan-afhankelijke brokken die de meeste pups nu proberen om te eten. Wanneer hoektanden kan zeker overleven op granen-afhankelijke pellets, ze zijn een lid van de geliefden carnivoren, zijn wetenschappelijk gecategoriseerd als carnivoren en toch houdt het glazuur en spijsvertering procedure voor het voeden op zoals hun neven, de wolven.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.