Womens Health Zorgen en Roken van sigaretten-Controle van de website link

als het aankomt op de gezondheid van vrouwen overwegingen en het roken van sigaretten, kunt u op geen enkele wijze worden ook op de hoogte.

We weten allemaal dat het gebruik van tabak is eveneens slecht voor gelijke seksen maar wist u dat een aantal van de betreurenswaardige uitkomsten van het roken kan zelfs nog erger voor vrouwen van alle leeftijden? En het maakt niet meer afgeven hoe oud een vrouw is of hoe lang zij het roken van sigaretten is geweest. Roken van sigaretten bij vrouwen van alle leeftijden kunnen leiden tot de voor de hand liggende goed geïdentificeerde problemen dit soort als longkanker de meeste vormen van kanker en hart-ziekte, maar haar onveilige toegang gaat zelfs extra dan dat.

Dus wat doen meisjes moeten spanning over als ze roken? Denk onvruchtbaarheid. Denk nervositeit. Voel osteoporose. Stel je menstruatie en / of menopauze problemen. Geloven hormoon moeilijkheden. Geloven baarmoederhalskanker. Voel bekken ontstekingsziekte.

Zowat elk kalenderjaar in dit land, het roken van sigaretten eist het leven van 173.940 vrouwen. In 2007, een benaderd seventeen.4 procent van de vrouwelijke bevolking in de Verenigde Staten (19,8 miljoen dames) werden sigarettenrokers.

Womens wellness zorgen en het roken van sigaretten zijn zeer reëel. Dit is niet alleen een probleem dat bestaat in deze plaats, maar op dit continent en in waarheid, over de wereld.en de beste manier van vechten is om te zijn en blijven op de hoogte.

Roken en menstruatie en / of niet tijdig Menopauze:

Als je begint te roken als een tiener en blijven roken in uw jaren ’20 en ’30 (en verleden) uw kansen krijgen in vroege menopauze te maximaliseren door als in hoofdzaak als een paar periodes. Menopauze symptomen kon echt gunstig presenteren ze zelf in een roker twee tot 3 jaar voordat ze zijn expert in een persoon die niet rookt.

Menstruatie complicaties zijn een voorkomende klacht bij meisjes die roken. Deze wellness uitdagingen bestaan ​​van dit soort dingen als abnormaal bloeden, een uitblijven van de menstruatie (amenorroe), vaginale afscheiding en vaginale infecties. De twee menstruele complicaties en vroege menopauze bij vrouwen beroemde mensen die roken is gekoppeld aan eventueel een verminderde hoeveelheid oestrogeen dan die gevonden in niet-mensen die roken of een schadelijke invloed die leidt tot problemen met de eierstokken.

roken en orale anticonceptiva:

Als je gewoon de capsule of gebruik een andere vorm van hormonale anticonceptiva deze soorten zoals Norplant of Depo-Provera dan u opereert een verhoogde kans op het lijden van een hartaanval, beroerte of een bloedstolsel dan doet een vrouw die niet rookt.

Dit risico wordt nog vergroot als je ouder wordt. Ter illustratie, moeten de dames meer dan de leeftijd van 35 die roken niet orale anticonceptiva te wijten aan het feit van de waarschijnlijke echt serieus welzijn valkuilen opgenomen

roken van sigaretten en onvruchtbaarheid:.

Meisjes

rokers hebben de neiging om een ​​extra moeilijke tijd concipiëren doen dan meisjes die niet roken hebben. Ze hebben ergens rond de 72 procent van de vruchtbaarheid van al diegenen die niet roken.

Ze zijn ook 3.four situaties extra mogelijkheid te hebben om te proberen voor een jaar of meer voorafgaand aan het bedenken. Dit is te danken aan het simpele feit dat de eisprong nadelig wordt getroffen bij vrouwen mensen die roken als de stoffen in tabak te maken bevruchting en innesteling van het embryo veel extra moeilijk om te voltooien

Roken en Zwanger:.

Meisjes rokers hebben de neiging om aa veel meer moeilijke tijd zwanger dan vrouwen die niet roken. Ze hebben ongeveer 72 pct van de vruchtbaarheid van mensen die niet roken.

Ze zijn ook 3.four gelegenheden veel meer zeer waarschijnlijk moeten proberen voor een jaar of extra vlak voor het concipiëren. Dit is te wijten aan de waarheid dat de eisprong negatief wordt beïnvloed bij vrouwen mensen die roken als de chemische stoffen in tabak te maken bevruchting en innesteling van het embryo aanzienlijk veel meer moeilijk te bereiken

Het roken van sigaretten en baarmoederhalskanker:.

Once-a-jaar pap tests om te controleren voor cervicale meeste vormen van kanker en eierstokkanker zijn een moet voor elke dame-ongeacht of zij rookt of niet. Vroegtijdige opsporing is een essentieel onderdeel van de behandeling van de kwaal en het bezit van een succesvol voortbestaan ​​vergoeding.

Dat gezegd hebbende, het grote belang voor de screening is nog groter voor vrouwen die roken sigaretten.

studie studies hebben bewezen dat het roken van sigaretten kan een doel te spelen in de versterking van baarmoederhalskanker. Een specifieke beoordeling in verschillende toonde een heel krachtige associatie tussen de twee. Het analyseren geconstateerd dat dames rokers ervaren een tachtig procent toegenomen mogelijkheid van het creëren van deze verscheidenheid van kanker dan hun niet-gebruik van tabak tegenhangers.

Even terzijde, vulva kanker, dat is nog een soort van gynaecologische kanker , is 40 pct veel meer kans om vast te stellen bij rokers dan bij niet-rokers

roken van sigaretten en Hormonen:.

Roken van sigaretten kan wrak ravage met hormonen, met name voor het publiceren van de menopauze vrouwen van alle leeftijden. Als u indienen menopauze en u gebruikt oestrogeen vervangende therapie dan zal het een bepaald niveau van de verdediging naar dit soort welzijn situaties zoals osteoporose en hart-en vaatziekten.

Helaas deze uitstekende punten van de hormoonbehandeling zijn voorzien tenietgedaan om een ​​geselecteerd deel dankzij de versterkte gezondheid uitdagingen die samen gaan met het nemen van hormonen bij je dragen op het rookgedrag. Met behulp van verhoogde hoeveelheden oestrogeen kan verdwijnen je open staat voor een ongelooflijk groot risico van het verwerven ofwel een coronaire hartaanval of een beroerte

Roken en Osteoporose:.

Osteoporose is een ziekte die iedereen kan ontwikkelen, zo is het veel meer het meest waarschijnlijk optreden bij mensen die roken. Dit is omdat het roken van sigaretten botten kan verzwakken en leiden tot een grote mate van bot-reductie.

Dames die een pakje per dag of extra blikje deskundigheid een botdichtheid reductie die is waar van 5 procent tot 10 pct groter roken dan dat van de vrouwen die niet genieten van het roken van sigaretten gedrag. Dit is eerder dan dat ze de menopauze in te voeren

Roken en Pelvic Inflammatory Disease (PID):.

Pelvic inflammatory ziekte is een aandoening die extra vaak gebeurt in vrouw rokers dan bij niet-mensen die roken (33 procent om precies te zijn). Deze ziekte kan leiden tot een grote totaal lijden en pijn en zou vereisen gezondheidszorg aandacht meteen.

PID wordt beschouwd als een component in bekken verklevingen, ectopische zwangerschappen en andere soorten problemen in verband met vruchtbaarheid.

Last Word:

Als je een dame en rook dan is het mogelijk dat een selectie van het welzijn moeilijkheden die ik heb je herkend momenteel bekend met, maar eventueel wat je misschien niet. Nogmaals, het worden en blijven op de hoogte als nieuwe onderzoek zijn gebruikt en eindresultaten ontwikkelen tot direct beschikbaar is belangrijk voor vrouwen van alle leeftijden.

Onze lichamen zijn ingewikkelde en onder voortdurende aanval niet uit of je rookt of niet. De meeste rokers die stoppen doen het vooral voor de algehele gezondheid redenen. Voor dames het argument op te geven is overweldigend en er zijn een aantal methoden aan het einde aanvullende feiten te geven als u een beslissing neemt dit je up komende fase.

Voor vrouwen bereid zijn om de mogelijkheid te krijgen en ga op het roken van sigaretten te maken dan alle vertrouwen in je typische fysieke examens en converseren om uw medische professional over samen met de juiste voedingssupplementen als onderdeel van uw wellness-tactiek.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.