Wonende Gevaarlijk: levensstijl met geen ziektekostenverzekering

De Amerikaanse Healthcare Wijze

Er zijn enkele punten die we doen vrij perfect in de Verenigde Staten – barbeque, bijvoorbeeld. Er zijn andere factoren die we zijn een stuk minder effectief – dit soort als de gezondheidszorg

Sinds enige tijd heb ik een verdacht zoekende bult op mijn arm ervaren.. Ik merkte het juist over exact hetzelfde moment dat ik mijn wellness-verzekering liet mijn beroep, en dus. Omdat mijn arts niet klanten accepteren zonder welzijn verzekering, het ging niet onderzocht.

Tot afgelopen 7 dagen, dat wil zeggen, wanneer ik bezocht een dringende behandeling kliniek. De fascinerende punt dat ik ontdekt over spoedeisende zorg klinieken is dat ze nooit de capaciteit om wezen kanker zijn en dat je nodig hebt om een ​​huid arts voor een biopsie. Natuurlijk, dermatologen (in tegenstelling tot dringende behandeling voorzieningen) hebben meestal te hebben welzijn verzekering plan. En zelfs als ik over degene die mij zou zien, zonder verzekeringen een biopsie door uzelf kunnen opereren duizend dollar of meer. Kon komen

Ik weet dat er veel mensen zijn schreeuwen heel luid over ‘behandeling Obama,’ en loofden gesocialiseerd medicatie in de VS is al lange tijd gedacht neer op verraad, maar de basislijn is dit: als je slecht zou kunnen zijn in de Verenigde Staten, zou je verblijf gezond verbeterd, omdat sociaal-darwinisme is levend en mooi in het Amerikaanse welzijn zorgproces.

Precaire Welzijn Care

De gezondheids-en fitness programma in de Verenigde Staten is verschrikkelijk, waarschijnlijk onherroepelijk, gebroken. Met andere cultureel gelijkaardige landen, zoals Canada en het Verenigd Koninkrijk, hebben burgers niet om dollars te hebben welzijn behandeling. In dit soort sites, het is een standaard geschikt voor alle. Maar in de Verenigde Staten, het is een voorrecht direct beschikbaar voor slechts enkele.

Welzijn behandeling is een immens succesvolle fondsen producerende bedrijf, en als hoogste winst is het doel van de industrie, is er geen ruimte voor compassie. Dit betekent dat deze die het welzijn verzekering vereist de meeste zijn hardnekkig ontkend. Net na alle, het verzekeren onwel mannen en vrouwen is slecht gezelschap – het stuk tot de winsten

Over de jaren heb ik vandaag herkende een aantal mensen met ernstige ziekten die wanhopig vast aan hun werk, zelfs wanneer. hun situatie bouwde het moeilijk voor hen om de klus te klaren. Ze zijn efficiënt gevangen in hun carrière voor onbepaalde tijd, omdat moet zij elimineren hun recente verzekeringen, geen verzekering plan onderneming zou op elk moment verleent hen een nieuw beleid vanwege hun pre-aanwezige probleem. En, om het ronduit te plaatsen, zonder de noodzaak van de lopende medische behandeling, zouden ze niet zijn toegerust om door te gaan naar leven. Zij verblijven een etappe van de afgrond.

poging om niet tot

Die Maar Tal van mensen hebben nu gedaald hun voet en kelderde in de afgrond. Toen ik een kind was, was ik deel van dat demografische. Mijn geliefden niet hebben welzijn verzekering, en ik bracht mijn jeugd te benadrukken dat ik ziek zou krijgen en alleen maar doden om de reden dat we niet konden veroorloven een arts te laten vallen.

Nu ben ik hier als een volwassen, tijdelijk onverzekerd eens helemaal opnieuw, en alles wat ik kan doen is afwachten mijn tijd en overwegen niet te vallen levenloze voordat ik ontdekken nog een carrière bij welzijn beloningen.

Een update

Een paar maanden na Ik schreef dit korte artikel, mijn man welzijn verzekering geschopt in, dus ik was uitgerust om een ​​huid arts over de verdachte bult op mijn arm zien. De arts nam een ​​bijzondere blik op het en af ​​als volledig onschuldig littekenweefsel. De spoedeisende zorg arts had alleen vergist. Van klasse, als ik echter onverzekerd zijn geweest, zou ik echter wel wandelen over nadenken dat ik ervoer kanker.

Category: Supplementen

Comments are closed.