Woning Behandeling om Haal Stains Van Tanden

Frequente waarneming niet zou hebben ons koppelen vuurrode aardbeien vlek met witte tand. Maar het is effectief. Verminder een aardbei en wrijf het allemaal naast je tanden. Wacht ongeveer 20 minuten en borstel. Je moet poetsen niet alleen om het succes te zien, maar ook gewoon omdat de suiker is niet goed voor je glazuur.

Een extra interne oplossing, die niet ongelijk aan het schoonmaken in de loop van uw regelmatige reiniging email toegepast door uw mondhygiënist oplossingen vereist zuiveringszout. Combineer 1 theelepel. van zuiveringszout met een snufje zout en over een paar druppels witte azijn. Het mengsel zal bubble een beetje. Borstel het op uw email. Wacht ongeveer een paar minuten en borstel vaak met tandpasta. Dit zal niet alleen polijsten het oppervlak glazuur gebied, maar moet uw tanden witter te maken als zeer goed.

Giet extra vergine olijfolie op een wit washandje en scrub je tanden. Wacht een paar minuten, spoel en penseel.

Giet een val van waterstofperoxide op je tandenborstel en voeg een beetje zuiveringszout. Niet inslikken, waterstofperoxide alleen worden gebruikt als spoeling. Nu borstel en spoel zoals gewoonlijk. Deze behandeling zal werken, maar moeten worden beperkt tot na de reguliere als het kan echt hard op het glazuur van de tand.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.