Woning Behandeling voor Uitbarstingen van Deep cyste Zits

Castor olie is echt zuiverend en niet-comedogeen, wat geweldig is voor het opruimen van de poriën met uit re-verstopping hen is. Het reinigen van de huid met olie maakt de gevangen olie in de poriën te binden met de olie gebruikt om de huid, die het insluiten minder moeilijk dan zeep vrijgeeft. Ontvouwen een eetl. van castor olie op de huid die is getroffen met zits cysten, en masseer het diep voor twee minuten. Gebied een ongelooflijk warme, dampende washandje op de huid en laat de stoom het openstellen van de poriën en de lancering van de oliën en onzuiverheden. Zodra het materiaal afkoelt, veeg de olie met het washandje. Herhaal deze werkwijze 2 maal per dag op het moment in de vroege ochtend en eenmaal in de avond.

Baking soda is een exfoliërende en zeer alkalisch materiaal dat kan worden gemasseerd op de huid vrij van krassen of schadelijk het. Baking soda doodt ook puistjes-leidt tot micro-organismen, die dienen om te verwijderen niet alleen nutteloos huidcellen, maar om nieuwe puistjes te stoppen van het vormen onder de huid. Meng 1 el. van zuiveringszout met een scheutje water rechts tot een gratis pasta wordt gevormd, en therapeutische massage de pasta op te vochtige huid. Gebruik een milde contact, het verschuiven van de vingers in een ronde monster, en de nadruk op de regio’s die de puistjes cysten bevatten. Net na twee minuten, spoel de huid goed met H2O. Gebruik een zuiveringszout scrub zodra voor elke dag.

Kort na de nutteloze huidcellen zijn gehaald, kan de huid worden afgezwakt met een zure sap, dat grote hoeveelheden zuur en vitamine C. Het zuur zal de stabiliteit van de pH op de huid bevat, helpen te reguleren de olie-generatie, en de vitamine C in staat zal stellen het maximaliseren van de huid mobiele omzet. Hierdoor kan de huid ontwikkelen van nieuwe huidcellen en verbetert de huid middelen af ​​te werpen nutteloze huid perfect. Giet geconcentreerd citroensap in een reinigen spray fles, en spuit het gezicht zorgvuldig onmiddellijk nadat het is gereinigd en geschrobd. Het sap droog in staat op om de poriën en de huid, en herhaal telkens de baking soda scrub wordt gebruikt.

Category: Gezond eten

Comments are closed.