woning behandelingen voor puistjes door Ganbatte

Zits is een uitdaging voor negentig pct van de inwoners deze days.But heel aantal mensen op de hoogte zijn van de oorzaken van acne breakouts.Zits is een belangrijke bron van zorg als je waarschijnlijk out voor een samenzijn of een datum . Tegenwoordig personen zijn op zoek naar het huis behandelingen voor puistjes, zodat ze niet zou hebben om geld te besteden en zullen niet worden gedwongen om elke grote poriën en de huid issues.Holding dit in de hersenen die ik heb genoemd hier vermeld veertig ideaal homeremedies voor ervaren acne die zullen profiteren u en zal u toelaten bij het wegwerken van acne en het vinden van een zeer duidelijke en gloeiende skin.And het grootste gedeelte is alle componenten gebruikt in het aanhangende naar huis therapieën zijn van uw keuken.

ideale huishouden therapieën voor acne <

1 > Een gram bloem masker is een groot masker voor de vette skin.Make een gram bloem masker door het mengen van slechts een eetlepel gram bloem om twee eetlepels komkommer juice.Its een uitstekende remedie om gewoon zorgen voor de vette huid en de twee items zijn die er in iedereen s kitchen.So zijn heel moeiteloos en behulpzaam.

twee Vette huid mannen en vrouwen in het algemeen gaan door aan het probleem van acne en pimples.To verwerven behandeling van nopjesrubber huid, combineren samen een eetlepel gram bloem, 50 procent een theelepel kurkuma poeder, een persoon theelepel citroensap en voldoende melk om een ​​vlotte paste.Depart te maken op 20 minuten voorafgaand aan het wassen uit.

3 Vette huid mannen en vrouwen moeten uit de buurt van junk en vette voedingsmiddelen zelfs extra te houden, omdat dit zal nog erger hun dilemma.
U kunt ook stoom op woning om uw huid te voorkomen blijft extreem vette verwerven.

4 Gebruik een pasta van nieuwe methi (fenegriek) laat dan de deal met elke nacht gedurende 10-15 minuten en gewassen met warmte water. Dit zal puistjes, mee-eters, en rimpels te verminderen.

5 Drinking eco-vriendelijke thee zal u helpen bij het opruimen van puistjes die zich manifesteren op de zijkanten van je kin als puistjes op deze locatie kan worden veroorzaakt door een hormonale disbalans.

zes Blend arachide olie met een gelijke amtount van schone limoensap en gebruiken op confronteren. gaan weg voor 10-vijftien minuten en schoon. Het kan heel goed gebruikt worden met de dag om de ontwikkeling van mee-eters en puistjes te stoppen. homeremedy voor puistjes

7 Gebruik sap van rauwe papaya (zoals de poriën en de huid en zaden) op ontsteking puistjes. homeremedy voor puistjes

acht Met 3-vier teentjes knoflook consequent voor een periode van dertig dagen zuivert het bloed en krijgt ontdoen van alle onzuiverheden en dus het verminderen van de ontwikkeling van acne

9 Meng met elkaar 1 eetlepel gram bloem, een halve theelepel kurkuma poeder, maar een eetlepel van neem sap en voldoende melk aan een gemakkelijke paste.Go weg maken het voor 20 minuten en dan was het af met koud water.

tien Maak een pasta door het mengen van sandelhout pasta, komkommer sap en een snuifje kurkuma powder.This software zal puistjes

11 ontmoedigen. Blend sandelhout poeder en 50% een theelepel kurkuma in een zeer weinig ongekookt milk.Apply op uw ontmoeting voor 50% een uur met de dag net voor waarschijnlijk tub.

twaalf Verhoog het sap van de blaadjes koriander naar kurkuma poeder en gebruik het op puistjes.

veertien te malen een stukje van de schors van een neem tree.combine met kurkuma energie en gebruiken het op puistjes.

15 Kurkuma gecombineerd met komkommer sap presenteert uiterst fantastische effecten voor acne genezen

16 Kurkuma poeder in combinatie met neem poeder is ook zeer efficiënt voor zits genezing.

17 te maken een pasta door het mengen van 2-3 theelepels kurkuma poeder, twee druppels citroensap en deze combineren met slechts een of twee druppels mosterd oil.You kunnen ook gebruik maken van kokosolie of olijfolie in plaats van mosterd oil.Apply deze pasta alles over de zits om prachtige resultaten te zien.

18 U kunt ook een lichte kurkuma ervaring verpakking en laat het op je poriën en de huid ‘s nachts om succesvolle resultaten te krijgen.

19 Voor het hebben van heldere huid maken een pasta door het mengen van rijst poeder en kurkuma poeder in gelijke quantities.Incorporate wat melk om het naar een slanke paste.utilize maken dit masker op je ervaring en vertrekken voor 10-15 minutes.Then reinig deze dan met warmte water en zie de gevolgen.

twintig De anti-inflammatoire en anti-artritis huizen van kurkuma helpt bij verzachtende de pijn verbonden met artritis .

21 Een extra ongecompliceerde homeremedy voor het verwijderen van puistjes is aan kurkuma poeder mengen met roos drinkwater en toe te passen boven de acne.

22 Verhoog een lepel van roos drinkwater en een paar druppels citroensap tot een lepel van komkommer juice.Use op de ontmoeting voor het verhogen van de vette huid als vette huid heeft de neiging om meer van zits breakouts.

23 Combineer met elkaar equivalente hoeveelheden van roos drinkwater, sla en citroen juice.Utilize een uur van tevoren van het hebben van bad.

24 Wrijf een citroen boven je poriën en de huid vet te verminderen en een gloed over te brengen aan uw teint.

vijfentwintig Gebruik sandelhoutpasta met verdund citroensap op puistjes.

26 Blend citroensap , rose H2O en glycerine in gelijkwaardige portions.Utilize dag voorafgaand aan het gaan naar matras.

27 Combineer een gelijke hoeveelheid eau-de-cologne en gekookt en afgekoeld citroen juice.Utilize meer dan puistjes en schoon uit met koud water direct na twintig minuten.

28 Meng kaneelpoeder met limoensap tot een te maken goede pasta en breng op puistjes.

29 U kunt citroensap gebruiken in de vroege ochtend en in de nacht de tijd voor een efficiënte werking.

dertig Dont elke verscheidenheid van crème of lotion op uw huid passen vooruit te maken van citroensap boven de zits.

31 Implementeren frisse nieuwe limoensap gemengd om een ​​glas gekookte melk als een gezicht te wassen voor puistjes, mee-eters, en gebarsten huid.

32 Als u een zeer vette huid, moet u uw huid te reinigen 3 tot 4 periodes in een dag en het voorkomen van gebruik te maken van een verscheidenheid van vochtinbrengende crème om je huid als het de neiging blijken veel meer vette zijn .. Zelfs als u een vochtinbrengende crème gebruiken, gebruik dan een echt gematigd persoon en in zeer bescheiden amount.Implement het voor de duur van de nacht en gewoon een heel klein beetje in de ochtenden.


33 Meng het limoensap en steeg drinkwater in gelijke delen. Implementeren op de getroffen locatie. Reinig het na 20-dertig minuten met lauw drinkwater. homeremedy voor puistjes.

34 Implementeren van de pasta gebouwd van fenegriek op puistjes op evening.Wash met warmte drinkwater de volgende ochtend.

35 Wrijf de poriën en de huid met sinaasappelschil of 50 procent een aardappel.

36 verhoging van de sap van koriander laat om kurkuma poeder en uit te voeren op puistjes.

37 Reinig de confronteren met ongekookte melk recht voordat u naar matras om puistjes te voorkomen.

38 Gebruik een wrongel-gram bloemmengsel en afwassen na een kwartier.

39 Uitvoering van tandpasta om puistjes twee keer per dag wist je poriën en de huid.

40 Soak verpletterd neem bladeren in warm water en vervolgens boil.Use op de puistjes, terwijl nog warm.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.