Woning oplossingen te Mend Acne snel

Olie reiniging is gebruik gemaakt van voor talloze jaren, en kan een krachtig instrument in het balanceren olie creatie in de poriën en de huid. Bijzonder oliën zijn effectief voor het opruimen van de poriën en het trainen van de huid tot het einde overproduceren huid oliën. De meest praktische zijn olijf-en ricinusoliën. Gebruik een / 2 theelepel. olijfolie en een / 4 theelepel. Castor olie, het masseren van de olie in de huid te maken van kleine, cirkelvormige bewegingen. Verder naar de oliën masseren gedurende ten minste twee minuten, gericht op de regio’s met de meeste puistjes. Dompel een handdoek in in de nabijheid van kokend water en kneep het uit volledig. Leg de handdoek om de ervaring en kan de stoom opent de poriën, die onzuiverheden en olie zal lanceren. Zodra de handdoek geheel geweldig, veeg de overtollige olie weg. Gebruik olie schoner strategie zodra in de ochtend en destijds nachts.

zuiveringszout ongelooflijk waardevol doden van acne-veroorzakende micro-organismen, genaamd Candida micro-organismen, die zorgt voor acne die resistent benzoylperoxide crèmes. Baking soda kan gebruik worden gemaakt van een toner of als een scrub. Wanneer gebruikt als een toner, de baking soda jassen de poriën en de huid, het verdedigen van de Candida bacteriën. Vul een spuitfles met een theelepel. zuiveringszout en 1 kopje drinkwater, dan spuit het gezicht net na het wassen. Wanneer gebruik gemaakt van als een scrub, kan zuiveringszout helpen poel uit nutteloze huidcellen, die de poriën kunnen verstoppen en acne veroorzaken. Meng 1 el. zuiveringszout met een theelepel. drinkwater om vriendelijk een pasta. Therapeutische massage de pasta op de huid gedurende 30 seconden en spoel af met water.

Tea tree olie is een antimicrobiële olie afgeleid ras de Australische Tea Tree plant, en is zo succesvol als benzoylperoxide lotions, maar zonder de irritante kant resultaten. Tea tree olie moet van te voren gebruik worden verdund. In krijgen om dit te doen, dip een wattenstaafje in de tea tree olie, dan weer vervolgens allemaal in drinkwater. Implementeren van de tea tree olie om puistjes tot drie situaties voor elke dag.

Category: Gezond eten

Comments are closed.