Woning Therapieën om Haal Zits littekens van de Encounter

Zits gebeurt er als vuil, olie, levenloze huid en / of ingegroeide haren verstoppen een porie. De verstopte ruimte zwelt op en kan heel goed beginnen te stellen up poes. Scheuren de-poes gevuld puistje misschien scheur de poriën en de huid en een kleine krater in de poriën en de huid vloer. Mensen die vandaag hebben of hebben gehad intense zits problemen hebben vaak ook littekens.

Genezing puistjes littekens moet je poriën en de huid te worden in de beste haalbare probleem. Zorg voor uw huid correct zal genezing versnellen en voorkomen verdere meer puistjes problemen. Was uw ervaring met warm drinkwater en een zacht reinigingsmiddel, zodra in de ochtend en het moment avond. Warmte h2o groter is dan erg warm, te wijten aan het feit warm drinkwater zuigt vocht en irriteert je poriën en de huid. Dep je confronteren droog met een handdoek te reinigen. In geen geval scrub je gezicht gebied droog, want het irriteert je poriën en de huid.

verse aloë vera is een bijzonder van de beste normale middelen te steunen herstellen elke vorm van litteken. De plant is gemakkelijk te verhogen en te houden. Net crack uit een klein stukje van de plant, en schraap de gel-achtige vruchtvlees in een kleinere kom. Gebruik reinigen vingertoppen om de gel te ontvouwen in uw hele duidelijke gezicht gebied van tevoren je naar bed elke avond. Laat de zeer effectieve aloë dringen in uw ervaring door de avond, en maak het af in de vroege ochtend. De aloë ondersteunt herstellen de huid en toestaan ​​dim kleuren te vervagen.

Behoud poriën en de huid gehydrateerd is van cruciaal belang. Als u last heeft van acne littekens en droge huid, wil je nog een voedselrijke overvloedige olie te gebruiken op uw confronteren te bevorderen therapeutisch. Dep een kleine vitamine E olie op een watje, en vegen lichtzinnig rond je opruimen deal met vlak voordat je gaat naar matras. Schakel de olie genieten in je poriën en de huid, hoewel je rust, en was het in de vroege ochtend. U kunt andere zachte oliën gebruiken, dit soort als hazelnoot-of amandelolie. Geen zware oliën gebruiken die goed kunnen verstoppen de poriën, dit soort als minerale of kokosolie.

Als je acne littekens met grote verkleuring, het gebruik van een aantal nieuwe citroensap zou het litteken fade ondersteunen. Knijp een klein totaal van citroensap in een compact kom. Dompel een watje in het sap, en dep een gewichtige totaal van het sap op uw schone acne littekens. Sta het sap droog. Het sap heeft geen geur slecht en veroorzaakt geen verandering in uw fysieke verschijning, zodat u de behandeling methode gebruiken in de ochtend en / of ‘s nachts.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.