Workouts voor Prostaat Gezondheid en fitness

De meest ernstige prostaat-gerelateerde aandoening is prostaatkanker de meeste vormen van kanker. Personen met deze waarschijnlijk bestaan ​​aandoening kan heel goed in staat om hun kansen op overleven met regelmatige training te versterken, volgens ScienceDaily.com.

mannen

Adult met prostaatkanker moeten een paar minuten van de training elke dag uit te voeren, of een 50%-uurs of extra per week. In 2009, onderzoekers van de Harvard Faculteit der Algemene openbare Wellness opgemerkt dat door het verrichten van zo, mannen konden verbeteringen aan te brengen om hun kansen op overleven prostaatkanker met 35 pct

Begin joggen, fietsen, zwemmen of spelen van een activiteit, zoals tennis tot deze training vereisten voldoen. Gewoon een wandeling voor een algehele vier uur voor elke 7 dagen zal het risico op overlijden verlagen door alle kwalen met 23 pct, volgens de conclusies van de analyse.

Of u op zoek bent naar een prostaat probleem te verlichten of gewoon stimuleren prostaat welzijn, het verhogen van de bloedcirculatie naar de prostaat en aangrenzende spiergroepen kan de manier waarop je echt het gevoel aanzienlijk te verhogen, volgens-Massage-Gezondheid prostaat en en fitness.com.

Bied uw prostaat met schone, zuurstof-geladen bloed door het uitvoeren van een eenvoudige training. Sta op en krijg paar keer diep adem. Adem uit totdat je hebt geduwd alle lucht uit je longen, trek je buik in en omhoog, zo veel als je kunt. Nog niet in te ademen.

Terwijl in deze situatie proberen de spieren in uw zijden krimpen als zeer goed. De strategie is om al je inwendige organen te tillen en gebruiken van uw spiermassa om hen daar te houden. De zwaartekracht trekt op je organen, die worden opgestapeld op de top rated van uw prostaat. Deze uitoefening verlicht de spanning, waardoor ononderbroken bloed beweging om de gecomprimeerde regio’s en het maken van de maag spiergroepen te helpen eeuwig hen opvoeden.

Trek met je spieren zo hard als je kunt zo lang als je kunt. U moet de druk in de spieren voelen in je buikspieren, dicht bij je schaambeen en in uw zijden en het verminderen van rug. Op het moment dat je hebt uitgevoerd het uitoefenen voor zo lang als waarschijnlijk, relaxen en te hervatten standaard ademhaling. Je hoeft niet te hebben om deze oefening uit te voeren voor veel meer dan ongeveer vijftien seconden voor het aan het werk te doen.

Wacht rond voor ongeveer een minuut en herhaal de oefening. Wanneer u pijn geassocieerd met prostaat problemen, doen dit regime tot 10 perioden voor elke werkdag.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.