Worksite Gezondheid en fitness Marketing

Wat is Worksite Health Advertising?

Worksite Welzijn Promotie verwijst naar het onderwijs en leren en dingen te doen die een werkplek kan doen om evenwichtig bestaan ​​aan te moedigen om werknemers en hun mensen. Worksite algehele gezondheid Marketing richt zich op de mogelijkheid onderdelen die van invloed zijn overgewicht en blijvende stoornissen en heeft geen betrekking op fundamentele veiligheids-problemen en blessures voorkomen, die normaliter al behandeld in de werf in de eerdere. Illustraties van Worksite Welzijn Marketing omvatten zaken als dit soort zaken als gezondheid en fitness lessen, gesubsidieerd gebruik van gezondheidsdiensten, in verzekeringen die gezonde maatregelen goed te keuren, en alle andere functies, verzekeringen of milieu-aanpassingen die een invloed hebben op de gezondheid en fitheid van medewerkers.

Waarom Worksite Health reclame?

Het beïnvloedt uw bedrijf basislijn in vele strategieën. In dit artikel zijn 3 belangrijke variabelen:

 • Verminderde totale zorguitgaven
 • Verhoogde productiviteit en werknemers retentie
 • Verbeterde moreel
 • Groeiende gezondheidszorg voordeel kosten zijn een groot probleem en zwakke algehele gezondheid praktijken en zinloze medische behandeling kosten eet delen van ons bedrijf middelen, alsmede het personeel salaris. De werkplek is een geschikte plaatsing voor de gezondheid instructie, werkplek algehele gezondheid reclame en ziektepreventie toepassingen. Personeel besteden veel van hun wakkere enkele uren bij de klus te klaren, bijna 50 uur per 7 dagen. Daarom is de werkplek de gezondheid marketing prachtig is geschikt om te gaan met wellness / wellness moeilijkheden.

  Waarom Begin een Worksite Welzijn Marketing Application?

  controle Worksite Health Marketing Cursussen hulp onkosten

  Een investering in de gezondheid van uw medewerkers kan wellnessbehandeling vergoedingen of traag de verhoging te verminderen in het aanbieden van die kritische winst. In simpele feit, personeel met veel meer risicofactoren, alsof je mollig, het roken van sigaretten en het krijgen van diabetes, prijskaartje veel meer te verzekeren en betaalde veel meer voor welzijn behandeling dan mensen met minder aspecten bedreiging.

  Een Worksite algehele gezondheid Marketing Software kan het bewustzijn te verhogen, zodat het personeel met minder dreiging elementen blijven worden in een Lessen-prijs-groep. Een Worksite Wellness Advertising toepassing kan ook medewerkers stimuleren met welzijn dreigingsaspecten levensstijl wijzigingen aan te brengen, om te zoeken naar ondersteuning voor psychisch welzijn programma’s en hun top kwaliteit van leven te versterken en de uitgaven te verminderen. De uitbetaling in ponden als in een goede kwaliteit van leven kan een grote indruk hebben op uw bedrijf bottom line. De reguliere waarde / winst verhouding voor Worksite Welzijn Marketing Programma’s meestal gebaseerd op een overzicht van 28 artikelen of blog posts was $ 3,48 bespaard per $ 1 geïnvesteerd (Aldana, 2001).

  Worksite Wellness Marketing pakketten Boost Efficiëntie

  Veel gezonder personeelsbestand zijn extra effectief. Dit is aangetoond in de fabrieksinstellingen en de werkplek omgevingen waarin personeel met Worksite Wellness Advertising Programma initiatieven overslaan aanzienlijk minder werk. Presenteïsme, waarin werknemers lichamelijk stroom op het werk, maar zijn niet op hun meest succesvolle of efficiënt, wordt op werkplekken die Worksite Welzijn Marketing Toepassingen hebben verminderd.

  Worksite Welzijn Advertising Plans Lower Ziekteverzuim

  Veel gezonder personeel voorbij laten gaan een stuk minder presteren. Aanbieders die begeleiding wellness en gezonder selecties hebben een groter aandeel van de medewerkers op de klus te klaren zowat elke werkdag. Sinds welzijn draagt ​​meestal boven in veel betere huishoudelijke alternatieven, kan uw medewerkers laten liggen minder het werk doen de zorg voor zieke familieleden associeert als zeer goed. De kostenbesparingen van het leveren van een Worksite Welzijn Advertising applicatie kan worden gemeten van verminderde na die verordening afwezige werknemers en andere factoren van het ziekteverzuim te beschermen.

  Worksite Welzijn Marketing Cursussen Verbeter Personnel Moraal

  Een bedrijf dat geeft om zijn werknemers ‘welzijn wordt meestal gezien als een veel betere locatie om te werken. Deze bedrijven behouden inkomsten door het behoud van personeel dat de winst van een Worksite Health Promotion Application herkennen en ze kunnen nieuwe werknemers te verleiden in een concurrerende markt.

  Voor meer informatie over Worksite Wellness Advertising toepassingen die u kunt lezen via de volgende bericht : Worksite Welzijn Marketing

  .

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.