Worldwide Wellness dekking. Wat u moet weten.

Intercontinental Vakantie Algemene ziektekostenverzekering plan.

p Er zijn een aantal cruciale verschillen tussen Worldwide Travel Welzijn Insurance en Travel Wellness Insurance plan.

International Travel Health Coverage is gebouwd voor expats, globetrotters en mannen en vrouwen op de wereldwijde cruises , om absoluut vrij beweging accommoderen van regio tot regio. Het stelt gewoonlijk u op te halen waar door je wilt procedure en biedt een ruimere dekking dan Vakantie dekking van de gezondheidszorg.

In dit artikel zijn enkele van de dekking / extra voordelen die je kunt krijgen van een Worldwide Travel Health bestrijkingsstrategie -..

 1. onverwachte noodsituatie gezondheid gerelateerde behandeling plannen
 2. Intramurale behandeling
 3. Standard gezondheidszorg Controles .
 4. Voortgezette behandeling methode van ernstige aandoeningen buitenland.
 5. Pre-heden kwalen , voor case in point, astma, diabetes problemen.
 6. schade of ziekte veroorzaakt door alcohol of drugs use.
 7. Rehabilitation.
 8. Maternitycare.
 9. New kinderopvang.
 10. Cancer Therapy.
 11. Compassionate uitchecken.

Journey Algemene ziektekostenverzekering is gemaakt voor vakantie gangers, medische behandeling opties omvatten in een onverwachte noodsituatie en zal u meestal weer terug woning aan behandelmethode blijven, wanneer je bent in vorm voldoende om de reis te maken.

Vakantie Welzijn Dekking

Wat is Travel Health Insurance dekking?

<

strong> Vakantie Welzijn Dekking, ook wel Travel Medical Insurance beleid, is ontworpen voor vakantie gangers, pakken elke gezondheidszorg kosten u zou kunnen oplopen wanneer u het buitenland te gaan. Van uw land Welzijn verzekering heeft beperkte bescherming of gaat niet over je heen als je naar buiten van de staat. Dit is de uitleg die u nodig hebt te kopen Reizen Welzijn Dekking van een betrouwbare dekking bedrijf .

Ongeacht of je toeren de hele grens of over de hele wereld , je moet echt je bescherming welzijn verzekeringen. Elk kalenderjaar er bij een uitbraak van een nieuwe druk van virus of bacterie mutatie dat is resistent om beschikbare vaccin of procedure, en dan is er die ziekten die huis met vakantiegangers verschijnen , dan insinueren op hun eigen op gezonder en immuun deficiënte mensen gelijk.

Travel Health Insurance plan lijkt hoog geprijsd , maar, er zijn gegevens die u kunt gebruiken om identificeren bijzonder wat je nodig hebt om te gaan over je uit. Voorafgaand aan u een Welzijn Care aanpak voor uw vakantie te kopen, contact op met uw dekking provider en uw bestuur administratie gezondheidszorg aanpak om te weten hoe sterk bescherming die u nu hebben, en, wat je bent momenteel beschermd . Op deze manier zou je klaar om vestigen wat voor soort zijn, en, hoe wezenlijk de dekking die u zou moet om in te investeren voor uw vakantie in het buitenland hebben.

Ook met uw spot consulaat of hun internet site voor elke wellness waarschuwingen en alle andere feiten die u nodig heeft om te weten met betrekking tot uw veiligheid.

Ieders> Journey Gezondheid verzekeringseisen onderscheiden, dat is, sommige mensen vandaag de dag misschien wel nodig meer, en sommige mensen kunnen veel minder bescherming nodig, afhankelijk van hoe gezond je bent, precies waar ga je heen, hoe uitgebreid blijf je weg voor, etcetera. Laat je niet leiden door de prijs op uw eigen, kunt Travel Health en fitness Verzekeringen variëren, van een grote hoeveelheid van die specifiek zijn voor unieke, de locatie die je toeren tot en hoe veel risico aspect activiteiten die u op weg om te worden betrokken inch

Wat doet uw Travel Algemene ziektekostenverzekering wil opnemen?


Ik ben blij je vraag. Uw reizen gezondheid en fitness verzekering plan eisen te beschermen –

 • Medisch centrum en medic a l waarde voor beide ziekten en verwondingen.
 • Accidental tandheelkundige en tandnoodsituaties .
 • Gezondheid-gerelateerde leveranciers, artsen, verpleegkundigen, etcetera.,
 • Ambulance en andere gezondheidszorg en crisis vervoer.
 • Vakantie metgezel, en de terugkeer van reis metgezel.
 • geneesmiddelen op recept is aangesloten op verwondingen en ziekte.
 • Untimely en prenatale zorg , als het scenario zich voordoet.
 • Trip uitbreiding, als het essentiële.
 • Zou je bevoegd om vernieuwen uw plan wanneer u weg bent.
 • Cr emation of begraving op de plaats van overlijden of terugkeer van de ziektes.
 • Rechtstreekse betaling van de kosten van medische zorg en hard kasgeld verbeteringen.
 • Steady bescherming ook al bent u afwezig.
 • Crisis professionele medische evacuatie, om uw regio of de dichtstbijzijnde site voor passende gezondheidsgerelateerde procedure en de professionele medische begeleider om u te begeleiden.
 • worden gegarandeerd dat de eigen risico zijn neergelegd blijkbaar.
 • Gezondheid-gerelateerde Appliance verhuur, als het nodig is.
 • De terug van uw auto of vrachtwagen, boot of huisdier, indien noodzakelijk.

 • dient te beschikken over een in-woning, over de hele wereld, 24/seven nood het bezit komen van de hoeveelheid, in het Engels . Het wil de vertaling te geven voor de zorgaanbieders in uw bestemming staat, indien nodig.
 • Zorg ervoor dat u duidelijk op hoe je een claim te maken zijn en hoe u re-vergoed; voor out-of-pocket kosten.
 • <

  Met / ul>

  Net voordat u aanschaft Global Vacation Gezondheid en fitness Verzekeringen

  continu veranderen bestaan ​​, de drang naar intercontinentale reizen is steeds meer in ‘sprongen’. Dit beweging, van mannen en vrouwen, uit een enkele staat om de proppen komen, zelfs zo interessant, heeft wel zijn nadelen.

  Een persoon dit soort situatie is het nieuw gevaar het brengt naar uw welzijn en uw dagelijkse leven . Dat is de reden waarom het nodig heeft voor International Travel Welzijn Verzekering plan is op de verhoging, het beschermt je terwijl je toeren en wonen in het buitenland. Niemand kan weten wanneer, waar en hoe kunt u zich onwel schuiven of neem een ​​incident en zal medische overweging in het buitenland.

  Er zijn verschillende soorten Worldwide Vacation Welzijn Verzekeringen. Ik zal zich richten op een aantal eronder, zou je je geest make-up die het best past verzekering uw wensen. Hier zijn de belangrijkste daarvan –

  1. University student Journey Klinische Verzekering plan is uitsluitend bestemd voor de gezondheid gerelateerde dekking voldoen al wonen en leren in een vreemde omgeving. De dekking is verkrijgbaar voor binnenlandse universiteitsstudent touren in het buitenland en voor intercontinentale geleerde plukken hier te gaan na de studies. Je waardeert minimale aftrekbaar en grondige dekking.
  2. Travel Incident Dekking supplies betaling in scenario te overlijden of verbrokkeling als een resultaat van een overdekte incident.
  3. Backpackers Reisverzekering dekking handvatten reizigers die weg zou worden voor een bepaalde uitgebreide reis, Het duurt over het algemeen tot twaalf maanden en het zal je pakken voor een bezoek aan een totaal veel landen over de hele wereld het hele jaar door. Maar het zal verlopen als je woonplaats terugkeren, zelfs voor een paar uur in de loop van die tijd. Wees er zeker van u de formulering van het beleid uitvoerig te bepalen of het geschikt is voor uw vereist studeren.

  Er is zijn een handvol van de site die u kunt profiteren van Als je op jacht naar een veel meer informatie en feiten. Ik zal ze hieronder registreren –

 • Moneysupermarket.com
 • Ontario Ministerie van Welzijn en zeer lange periode Care
 • Monetair Producten en diensten van Fee. Ontario.
 • federale regering van Canada.
 • Wikipedia
 • U. S. ministerie van Point uit
 • Cigna Global Welzijn Opties.
 • About.com
 • Rick Steves ‘Europa
 • De verzekering Split omlaag.

  Wat is Verzekering plan?

  Verzekeringen is een observeren waarbij een organisatie ( de verzekeringsmaatschappij ), levert een garantie van betaling voor bepaalde beperken, vernielen, gezondheidsproblemen of sterven in ruil voor de betaling.

  De koper ( de verzekerde ), van een verzekering betaalt een gekoppeld volume van inkomsten ( de top kwaliteit ), voor de deskundige diensten die werd overeengekomen, en, in ruil daarvoor, de verkoper stemt uit te betalen sommige grotere hoeveelheid geld, als een niet te verwachten negatieve functie uitgevoerd.

  Wat is een verzekering dekking Plan?

  een verzekering plan dekking is de overeenkomst ( deal ) dat wordt gemaakt tussen de verzekeringsmaatschappij ( plannen makelaar ) en de verzekerde ( het plan houder ).

  Hier zijn een aantal soorten verzekeringen dat zijn aangeboden die er zijn -.

 • dagelijks leven verzekering dekking is een zuinige veiligheid naar vermindering van de winst als gevolg van de verzekerde levenslange expiratie
 • zorgpolissen is de monetaire dekking die betaalt voor medische en chirurgische kosten als gevolg van ziekte of letsel.
 • lange periode Arbeidsongeschiktheid Verzekering biedt in staat te stellen het plan houder wanneer hij of zij niet in staat is om te werken als gevolg van blessures of kritische ziekte.
 • auto verzekering bieden u fiscale bescherming tegen diefstal van uw auto en mogelijk, de schade om de auto of vrachtwagen veroorzaakt door een ongeval.
 • Huis Verzekeringen beschermt u richting daling, (vanwege brand, diefstal of temperatuur problemen), die betrokken zijn bij huis dat u persoonlijk, bv huizen, auto’s, boten, organisaties, etc.
 • Reisverzekering plannen presenteert fiscale verdediging, in de viering van eventuele onverwachte prijzen, die goed kunnen ontstaan ​​wanneer u op reis bent.
 • Wereldwijd Journey Algemene ziektekostenverzekering is een wereldwijd reis gezondheidszorg wellness-verzekering.
 • Expatriate Welzijn Verzekeringen is gebouwd voor particulieren die wonen en of werken doen in het buitenland voor een langere periode van tijd.
 • Ik heb net een aantal soorten Verzekeringen geschreven en hun definities om het gemakkelijker maken om te differentiëren tussen en ze te begrijpen. Sommigen hebben gewoon lichte variaties en enkele verzekering plan bedrijven genaamd de soortgelijke een bepaalde door verschillende namen .

  Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.