Worstelen van acne, eczeem, wratten of huidzweren? Check out colloïdaal zilver!

Colloïdaal zilver verwijst naar kleine deeltjes zilver, algemeen in de dimensionering selectie van 2-10 nanometer (vaak genoemd nano-zilver), gesuspendeerd in een vloeistof of een colloïdale stichting. Colloïdaal zilver werd vaak toegepast als geneesmiddel in Europa en de Verenigde Genoemd in de twintig jaren ’40 van de laatste eeuw. Als de antibiotica zijn uitgevonden en gepromoot als een wondermiddel, is de nieuwsgierigheid in colloïdaal zilver merkbaar gedaald.

Dat gezegd hebbende, in de laatste jaren, heeft colloïdaal zilver in geslaagd om terug te krijgen gemeenschap nieuwsgierigheid. Dit was vooral omdat sommige wetenschappers, zorgverleners en cliënten beweerde colloïdaal zilver kan dit soort van ernstige aandoeningen te bestrijden, zoals: de meeste vormen van kanker, HIV of Lyme ziekte. Momenteel wordt door het wetenschappelijk bewijs over deze kwesties is versnipperd en verschillende wetenschappelijke wetenschappelijke tests worden uitgevoerd totdat uiteindelijk kunnen we een vollediger beeld te krijgen.

Deze write-up richt zich op de wetenschappelijk aangetoonde talenten van colloïdaal zilver te doden micro-organismen, schimmels en virussen en de toepassing ervan in de behandeling methode voorkomende huidaandoeningen, zoals acne, eczeem, wratten, ontstekingen en andere mensen.

Hoe colloïdaal zilver kan ondersteunen met acne en andere huid complicaties?

Hoe colloïdaal zilver kan helpen om acne te bestrijden? Het kan bacteriën leidt tot het te verpesten.

Puistjes treedt op wanneer de talgklieren van de huid te genereren overmatige hoeveelheid olie, als eindresultaat van verhoogde androgenen actie in gelijke mate mannen en dames. Dit gaat gepaard met een maximaliseren in het afschilferen van de huid langs de haarfollikels. Als een resultaat, krijgen de huidporiën verstopt door de loslating van de huid en talg.

De kiemen betrouwbaar voor het produceren van puistjes, (P. acnes) normaal stilstaan ​​bij de poriën en de huid. Zij groeit op de combinatie van olie en cellen in de haarfollikels. Het micro-organisme te ontwikkelen stoffen ontstekingen resulteert in een verscheidenheid van soorten van acne laesies bevorderen: puistjes, mee-eters, whiteheads, enzovoort. Vaak, andere micro-organismen binnendringen acneletsels produceren secundaire bacteriële infecties die kunnen zelfs extra ernstig.

Colloïdaal zilver vernietigt P. acnes, zo mooi als tal van andere pathogenen die zich op de huid vloer. Het elimineert ook de extra talg dat blokkeert de poriën en het mogelijk maken P. puistjes uit te breiden.

Colloïdaal zilver is ook effectief in de huid andere veel voorkomende aandoeningen. Het systeem is eenvoudig maar succesvol: het doodt de ziekteverwekkers die leiden tot of verergeren de aandoening en diep reinigt de huid stoppen van de infecties van re-happening. Volgens dr. James F. Balch, is colloïdaal zilver bewezen dat 650 soorten ziekteverwekkers, die bacteriën, schimmels en zelfs virussen bevatten doden.

Onder, je ziet een test uitgevoerd om te illustreren colloïdale verzilvert antibacteriële eigenschappen.

Is colloïdaal zilver veilig?

Ja het is. Colloïdaal zilver wordt zelfs gebruikt om open wonden en brandwonden te beschermen tegen bacteriële, schimmel-en virale infecties. De zilveren nanodeeltjes elimineren de bacteriën, maar waardoor het omliggende weefsel onbeschadigd. Dit is waarom er geen onaangenaam prikkelend gevoel als colloïdaal zilver resolutie wordt toegepast op de zere.

Colloïdaal zilver is het gebruik van voor de poriën en de huid te verhelpen in de reguliere medicijnen gemaakt. Ter illustratie, in het Verenigd Koninkrijk, zilver-afhankelijke dressing zijn aan te raden en veel gebruikt door de Nationale Welzijn Company in de remedie van bacteriële infecties bij brandwonden, aanhoudende wonden, dit soort als beenulcera en chirurgische wonden. De remedie is risicovrij en goed gedocumenteerd in een wetenschappelijke literatuur

Toch zijn er handvol uitzonderingen:.

 • niet implementeren colloïdaal zilver op de poriën en de huid als u allergisch voor zilver
 • Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of worstelen aan een chronische kwaal, het advies inwinnen van de behandeling met uw zorgverzekeraar.
 • Colloïdaal zilver huidverzorging koopwaar wat wordt aangeboden?

  De meest fundamentele merchandise is / strong <>, dat een mengsel is van aqua en colloïdaal zilver nano-deeltjes. Dit soort van een mengsel kan worden toegepast als alle andere poriën en de huid tonic gewoon een paar druppels van de oplossing op een cosmetische blok en veeg de huid sturen duidelijk van de ruimte van de ogen.

  De beste resultaten worden gerealiseerd wanneer het alternatief tweemaal per werkdag wordt toegepast: in de vroege ochtend en aan het einde van de dag. Colloïdaal zilver tonic goed reinigt de poriën en de huid gebied van micro-organismen, schimmels en andere verontreinigingen. Het verwijdert ook de overmaat aan talg, waardoor de huid op de uitkijk mat. Probeer te onthouden dat u uw huid bloot rechtstreeks naar de zon na de implementatie van colloïdaal zilver op.

  Deze worstelen van acne worden voorgesteld om de uitvoering van colloïdaal zilver resolutie zelfs 4 momenten per dag eerste spoel de deal met en na elke afzonderlijke spoeling implementeren alternatief op de meest getroffen gebieden. Een huid massage met een stuk katoen of weefsel is ook raadzaam. De verklaarde procedure kan worden gebruikt als een voorzorgsmaatregel, het blokkeren van een acne breakout.

  Nogal wat mensen vinden het functioneel om een ​​bescheiden (50 of 100 ml) fles van colloïdaal zilver oplossing met zich meedragen naar de universiteit , uni, of het werk doen, zodat ze kunnen hebben op met het programma de hele dag.

  Als die lijden aan huiduitslag of eczeem, u wellicht al een paar druppels van colloïdaal zilver h2o op de getroffen huid plaats een paar gevallen voor de duur van een dag. U kunt ook bandage de plek met de dressing vochtig met de oplossing. Wijzig de pleister op een dag-tot-dag basis van extra vaak. De soortgelijke procedure kan worden gebruikt wratten of ringworms, te laten verdwijnen. Zodra u zich aan uw routine, moet u de effecten zeer snel te zien.

  Colloïdaal zilver drinkwater wordt aangeboden in flessen van verschillende afmetingen (hoeveelheden) en colloïdaal zilver focus, algemeen van 10PPM (deeltjes voor elke miljoen) tot zelfs 50 PPM (de grotere PPM waarde, de grotere focus van colloïdaal zilver nano-deeltjes). Over het algemeen krijg je colloïdaal zilver van een betrouwbare bron. Houd ook in gedachten te blijven om de fles in een schaduwrijke plek te houden.

  Cosmetica gemaakt van colloïdaal zilver zijn ook toegankelijk in een vorm van zalven, serums, sprays, lotions of gels, zepen en ook in de mix natuurlijke kleien, zoals maskers. Sommige van de colloïdaal zilver gebaseerde acne oplossingen zijn zelfs gepatenteerd, omdat ze worden verondersteld zo efficiënt en bijzonder te zijn!

  Wat wetenschappers zeggen?

  Een selectie van unieke cosmetica (gels, crèmes, poeders) dat zilveren nanodeeltjes bevat zijn door de wetenschappers van de onderzochte, in Novosybirsk, Russische Federatie.

  Als gevolg van de onderzoeken, nano-zilver is aanbevolen voor gebruik in cosmetische producten voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Cosmetica gemaakt van nano-zilver hebt gecontroleerd om behulpzaam te vermijden en behandelmethode van acne, huidontstekingen, intertrigos en andere huidaandoeningen. Deze goederen zijn ook aan te raden zijn om te worden gebruikt bij de behandeling van inflammatoire en besmettelijke poriën en huidaandoeningen, dit soort als:. Dermatose, toxicodermia, microbiële en legitieme eczeem

  Hoewel een ongelooflijk productieve kiemen en schimmels-killer, colloïdaal zilver, mogen niet behandeld worden als een wonderbaarlijke oplossing voor alle huid complicaties. De strijd van acne, eczeem, psoriasis en andere huidziekten moeten worden ondersteund door een goed uitgebalanceerd dieet regime (afwenden van vet en suiker is ongelooflijk kritisch) en gezondere manier van leven, zoals de normale oefening die de bloedcirculatie in de poriën te verhogen en huid en betere immuunsysteem.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.