Yang Chi Chinese Great Symbolen Breng welvaart en welzijn in de Feng Shui Startpagina

De maatschappij van China is doordrenkt van symbolen en factoren

Traditie en China niet kan worden erkend zonder de noodzaak van een essentiële expertise van de historische opvolging van feng shui. In China feng shui is geoefend als significant weer terug als de Tang-dynastie. De master beoefenaars zijn als bijzonder ontdekt mannetjes en werden geraadpleegd vlak voor een belangrijke construeren taak was begonnen. Gezien als te de meest geleerde van allemaal was Master Yang Yun-Sang wiens klassieke teksten feng shui meesters verwijzen weer naar de dag van vandaag.

Feng shui en de maatschappij van China is gebaseerd op de pure factoren die functie gezamenlijk zowel brengen in superieure sterkte (chi) of het genereren van schadelijke macht. Het is deze wisselwerking tussen de aspecten die feng shui meesters hebben gebruikt voor de plaatsing van niet alleen objecten, zoals huisraad, maar de precieze structuur alleen en hoe die zich verhoudt tot de omgeving en het omliggende landschap. Zo is een woning aan de zijkant van een heuvel aanzienlijk gekozen om een ​​enkele op de grote van een berg.

De 5 aspecten van feng shui zijn aarde, staal, H2O, hout en open haard. In dit specifieke get begeleiden ze naar een effectieve cyclus van fantastische chi. De in het noordoosten.

Gebruikmakend van de in de Pa Kau gelegd om te activeren of te tekenen in een superieure energie om een ​​dagelijks leven sector zou u een aantal feng shui componenten te nemen om de details brengen superieure geluk. Feng shui symbolen gebruik gemaakt van de meest algemeen zijn huis plaatsing van het meubilair, spiegels, volledig natuurlijke kristallen, H2O en planten. Dierlijke symbolen worden ook gebruik gemaakt van, zoals de draak, leeuw, feniks, schildpad en witte tijger. Het is de symbolen van de witte tijger en de groene draak die deel uitmaken van de meest erkende beeld van de Yin en Yang.

Het observeren van feng shui is het echt is verfijnd aspect en is eigenlijk een alledaagse leven lang onderzoek. Nogal wat soorten van feng shui zijn minutieus uitgebreide vaststelling van het specifiek werken dag en tijd van een individu beginnen te bepalen welke koers de voorste deur moet zijn of, voor een personen fantastische wellness, hoe de ovendeur opent. Ik kom het fasinating en zal meestal een geleerde te zijn en in geen geval een meester.

Vergeet niet om gaan voelen kosteloos een feng shui kwestie vragen. Ik zou tevreden reageerden op of blijf bij mijn feng shui richtlijnen op twitter @ optionnetwork

Category: Dieten

Comments are closed.