Yasmin en Lichaamsgewicht Reduction

Als u van plan om Yasmin zo mooi gebruiken als een lichaamsgewicht-reductie hulpmiddel als een begin te reguleren pil, je moet echt om te beginnen met praten met uw medische professional. Normaal overleg met een medisch ervaren vlak voor de invoering van een algemene lichaam-veranderende drug zoals Yasmin aan uw welzijn routine. Yasmin is drie. mg van het progestageen drospirenon en 0,030 mg van het oestrogeen ethinylestradiol in capsule soort. Neem een ​​tablet elke dag op exact hetzelfde moment elke werkdag. Als het gewicht daling is een single van uw doelen voor Yasmin, is het grootst om uw capsule juiste krijgen na je vorige maaltijd van de werkdag. Met Yasmin na inname verbetert de kans op overgewicht verval.

Hoewel Yasmin is echt handig als een begin beheer pil, het is niet te vertrouwen als het lichaamsgewicht verminderen instrument. Slechts een van de actieve elementen Yasmin’s, drospirenon, is een diureticum, die een opgeblazen gevoel en het vasthouden h2o afneemt. Als een resultaat, het de overgrote meerderheid van de meiden schuur overgewicht h2o gewicht, hoewel het gebruik van Yasmin. Het is echter van vitaal belang in gedachten dat sommige meisjes eigenlijk vet te verwerven bij het nemen van Yasmin om de reden dat het ook de contra-vet behoud hormoon oestrogeen te onderhouden. Afhankelijk van het maakt niet uit of uw systeem reageert extra sterk aan de drospirenon of oestrogeen, zal u waarschijnlijk kennis misschien onbeduidend gewichtsverlies of vet te verkrijgen hoewel het gebruik van Yasmin.

De oestrogeen en progestageen in Yasmin veranderen het lichaam typische regulatie van zout en het drinken van water, dat resultaat kan eindigen in lichaamsgewicht achteruitgang of gewicht te bereiken. De wijziging van zout en h2o regelgeving in de gehele lichaam door Yasmin kan ook leiden tot belangrijke aspect effecten. Yasmin is aangesloten op een verbeterde risico voor hartaanval, beroerte en trombose.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.