Yoghurt en gewichtsverlies

Yoghurt is een voedsel oplossing geproduceerd uit bacteriële culturen, zoals Lactobacillus bulgaricus en L. acidophilus, zo mooi als L. bifidus en Streptococcus thermophilus. Het product is beschikbaar in supermarkt retailers land en is ook ontworpen in een breed scala aan smaken, zoals fruit en dessert smaken.

Yoghurt is aanzienlijk aan calcium, riboflavine, vitamine B12 en een flink aantal belangrijke mineralen. Wetenschappers geloven ook dat regelmatig gebruik van yoghurt kan heel goed hulp verhogen het immuunsysteem procedure, die kan het kappen van de frequentie en de ernst van de verkoudheid.

Naast calcium en mineralen, yoghurt kan heel goed ook pure spijsvertering woningen. Voedingsdeskundigen voel de koopwaar verhoogt colon welzijn en yoghurt heeft uitgebreid is gebruik van gemaakt om te stoppen en te overwinnen diarree. Bovendien zou de vrouwen die voortdurend opgemaakt met van vaginale jeuk of gist bacteriële infecties verlichting ontdekken van frequente yoghurt consumptie.

Yoghurt wordt gemaakt met behulp van een selectie van melk, zoals volle melk, twee pc melk, 1% melk en ongewenst vet volledig gratis melk. Toch hebben de moderne wetenschappelijke tests vastgesteld dat yoghurt gemaakt met ongewenste vet-kosteloze melk mensen in staat kan stellen zich te ontdoen van ongewenste ponden. A 2005 studie uitgevoerd door het International Journal of Overgewicht besloten dat overgewicht volwassenen die drie of veel meer porties van extra vet helemaal gratis yoghurt aten een werkdag als onderdeel van een verminderde calorie dieet plan schuur bijna vijfentwintig% extra vet en zestig pc veel meer systeem lichaamsvet dan mensen die alleen slash energie. Degenen die verbruikt yoghurt ook ontbrekende 80 procent extra buik vet dan niet-yoghurt eters.

Ook al lijkt het toch lijners die in drie of veel meer porties yoghurt per dag zijn extra zeer waarschijnlijk om gewicht te elimineren, voordelen kan mogelijk worden toegeschreven aan de hogere inname van calcium en niet automatisch de bacterieculturen gevonden in yoghurt zijn . Bovendien, simpelweg omdat yoghurt is zeer laag in overtollig vet en nogal dicht, het product kan ook alleen vullen kopers veel meer dan andere verlaagd lichaamsvet producten, het verminderen van verlangens en honger.

Category: Dieten

Comments are closed.