Yoghurt Voor Zits

Acne is echt populair huid dysfunctie heeft een effect op bijna elke persoon zo snel in zijn / haar leven. Vaak acne verschijnt in tiener, maar het kan een invloed hebben op personen die onmiddellijk na hun 20’s of 30’s. Sommige mensen vandaag de dag te ontdoen van hun acne natuurlijk en sommige individuen hebben om veel middelen te gebruiken. Er zijn een heleboel mensen die je moet niet te ontdoen van deze poriën en de huid aandoening in hun volledige bestaan ​​die zeer ontmoedigend wordt. Misschien kun je niet grondig beheer zits, maar er is een kans dat door het gebruik van een aantal all-natuurlijke behandeling opties die u kunt acne zeer goed te behandelen.

Yoghurt is een bijzonder van de zuivere zits procedure. Yoghurt is voortdurend bestaande in elk huishouden. Zoals we weten dat yoghurt is ongelooflijk efficiënte therapie voor heel wat algemene gezondheidsproblemen. Het heeft antibiotica kwaliteiten en het helpt ons immuunsysteem versterken. Door zijn anti-bacteriële eigenschappen doodt microben en als we weten dat acne is een bacteriële infectie, het drastisch impact onze poriën en de huid en doodt acne micro-organismen. Het bevat vitaminen en mineralen, die is vrij krachtig voor onze huid.

Veel mensen vandaag de dag moeten worden gezien het feit dat yoghurt is zuivelproducten en agenda items zijn niet goed voor puistjes aangetaste huid hoe kon zijn yoghurt reguleren onze acne? Maar het feit is dat yoghurt is alleen dagboek koopwaar die onze puistjes beloont beïnvloed poriën en de huid. Eigenlijk melk suiker lactose en zo veel mensen zijn lactose-intolerant die hun spijsvertering methode verstoren. Verstoorde spijsvertering techniek potentiële klanten om talgklier dat brengt over onze zits breakouts gestimuleerd. Yoghurt is gefermenteerde zuivelproducten deze handelwijze van fermentatie wordt lactose suiker omgezet in melkzuur. Dit melkzuur variaties moleculaire structuur van aanwezig is in melk die yoghurt gel geeft achtige structuur en maken eiwitten is verteerbaar. Vanwege al deze procedures yoghurt presteert ideaal voor onze huid en doodt zits micro-organismen.

U kunt yoghurt gebruiken als masker en je kunt het zo verbruiken zeer goed. Neem eens compact theelepel yoghurt en al toe te passen over uw ontmoeting. Direct na het drogen vertrekken het voor meer dan nacht en schoon uit uw deal met volgende ochtend met H2O. Niet bijna alles gebruiken anders op uw huid na het aanbrengen van yoghurt. Na enkele dagen of week je zult zien een duidelijke transformeren in je poriën en de huid. Het zal uw huid acne helemaal gratis te maken, veel meer gloeien en veel meer schijnt.

U kunt yoghurt gebruiken met andere elementen zoals honing, citroensap of eiwit enz. maar zorg er vertrouwen in dat het gebruik van yoghurt is gefermenteerde van biologische melk. De mooiste punten van natuurlijke remedie zijn dat als ze je dan niet hoeft te belonen ze noch schade aan uw huid. In de vergelijkbare manier als yoghurt het werk voor je poriën en de huid kan je gewoon vertrekken als het je huid op geen enkele manier schadelijk voor niet doet.

Category: Gezond eten

Comments are closed.