Zachte gehemelte Chirurgie voor Snurken

Een veel te lang glad gehemelte kan mogelijk de oorzaak van snooze apneu (ademstilstand hele snooze)

Definitie zegen gehemelte medische procedures
Snurken is zijn niet alleen irritant, maar er kunnen ook verschillende andere ziekten. In bepaalde gevallen kan een snurkende chirurgische behandeling worden geëist.

Triggers van snurken
Wanneer snurken kan de huidige uiteenlopende resultaten binnen Dit heeft een verbeterde lichaamsbouw lichaamsgewicht, obstructie van de nasale luchtwegen, vergrote amandelen, poliepen, of te veel van een zachte gehemelte. De meeste snurken door fladderen van het gehemelte in de respiratoire luchtstroom wordt bepaald. In bepaalde, kan het ook direct na inname van drank of die slapen medicijnen lijken de snurken. Allergische reacties kunnen ook effectief voor snurken zijn. Nogal wat resulteert in kon bestaan ​​ook gezamenlijk.

Indicatoren
Op basis van de ernst van snurken ontstaat wanneer het fladderen delicate smaak, een veel meer of minder luid geluiden, die een storende invloed op andere personen en in sommige gevallen de cliënten op hun eigen hebben. In belangrijke snurken, is het vaak voor snooze apneu syndroom waarbij de luchtwegen worden gelegd, zodat de ademhaling stopt door rust. Snurken en in het bijzonder de snooze-apneu syndroom kan rechtstreeks naar de klant is moe hele werkdag en bieden de eerder genoemde diensten niet kan. Ook hebben zelfs ziekten van het hart-proces kan mogelijk eindresultaat.

Analyse
Kort na de ondervraging van het getroffen individu (opname) is een lichamelijk onderzoek. Het wordt sterk aanbevolen de hele slaap wetenschappelijke tests, deze als snurken, respiratoire beweging, lichaam situatie, zuurstof artikelen van het bloed en de hartslag.

Therapie in een bepaalde rust lab kan dan meer onderzoeken.


Conservatief procedure
De therapie van snurken hangt de unieke induceren. In een veel minder belangrijke gevallen, een vooruitgang kan in het algemeen worden eerder verkregen door eenvoudige handelingen, zoals deze door zich te onthouden van alcohol, door het inschakelen van de slapende plaatsing, of door het laten vallen pond. Voor slaap apneu hebben doorgaans een beademingsmasker in de loop van de rest moet worden geplaatst.

Operatie
Ook grote snurken of slaapapneu zeker voorwaarden, chirurgische procedure kan wellicht in aangegeven.

Het verloop van de actie kan worden uitgevoerd onder nabijgelegen verdoving of algehele narcose uitgevoerd.

Voor snurken operatie, zijn er tal van methoden. Op basis van de situatie het proces kan worden aangepast. Voor de operatie scalpel of laserstralen worden gebruikt. De meeste is van de delicate smaak en keelholte weefsel gehaald, de milt zal meestal ook de amandelen en de huig. Af en chirurgische procedure kan ook een verkorting van de gladde gehemelte te vervaardigen zijn, waarvoor weefsel te minimaliseren op de grens tussen zacht en hard gehemelte.

In het bestaan ​​van andere ademhalings-of andere wegblokkades dit soort van een operatie. Zo worden poliepen gehaald, of een verkeerde uitlijning van de kaak is ingesteld.

Doable uitbreidingen van de procedure
Onverwachte resultaten of problemen kan heel goed het noodzakelijk maken om maak een uitbreiding of wijziging van de chirurgische strategie.

Voor veel meer snurken informatie check out my staakt snurken suggesties blog site of stoppen met snurken rechtsmiddelen website.

Category: Supplementen

Comments are closed.