Zal Een plantaardig meestal Dieet programma voor gewichtsverlies Assist Me Drop Lichaamsgewicht

Houd u aan mij in mijn nieuwe aanpak van Get Healthy, Wedstrijd en Bijstand mij Shed Ponden

Zoals veel mensen deze tijden, op zoek naar iets of een andere manier die me zal helpen werpen lichaamsgewicht en krijg veel gezonder is niet significant af van mijn hersenen.

Ik betekenen, verschijnen ik in de spiegel en zie dat mijn vorm heeft aangepast, en ik voel groot en moe een groot deel van de tijd. Ik weet dat ik kon staan ​​om zich te ontdoen van een paar kilo (of kilo) en dat ik zou komen om veel beter voor het voelen.

Ik heb verbeelden over een minder ingewikkelde ontwerp van inname van … . af of een hele korrel, vol levensmiddelen, planten voornamelijk gebaseerd dieet misschien het antwoord kunnen zijn.

Volg met mij als ik ontdek deze keuze en trachten een nieuwe manier van het hebben … en kijken of ik gewicht kan laten vallen en op het einde met verbeteringen aan mijn welzijn.

Wat moet ik Hoop voor op een plant Dependent dieet programma?

Dus wat is het ik wil van Dit afgezien van de ondersteuning van mij overtollig gewicht te verliezen

Ik ben een 56 12 maanden vorige dame en ik maak me zorgen over mijn dikke ik op dit moment weeg 86kg -. am one.72m lang met een BMI van 29,07, het hoogste finish van pre-overgewicht. (Mijn doel vet moet 70-73kg zijn, slechts dertien-16kg kwijt …)

Ik ervoer het algemeen al een trim individuele totdat ik sla mijn 30’s.

ik op het moment dat de functie in een werkplaats op een bureau grootste deel van de werkdag en ben uitermate ongeschikt en echt het gevoel uitgeput een groot deel van de tijd . Ik onlangs deelgenomen aan een aantal van de vroege ochtend thee bij werken in een korte periode van tijd, aten veel te sterk cake, snoepjes, enzovoort en eindigde ervaring enigszins onwel -! Misselijk, opgeblazen en uit kleuring

Ik weet ook uit het verleden praktische ervaring dat als ik geen groenten hebben voor een aantal keren dat ik nooit gevoel zo uitstekend mogelijk.

Dus het ontvangen mij gezien … en studeren over bezienswaardigheden van andere mensen op het voederen op veel greens en fruit, en aanzienlijk minder bewerkt en zoete etenswaren. Ik merkte op dat er verschillende dieet programma’s van dit soort als de Daniel dieet plan, dat grotendeels is gebaseerd op het verhaal in de Bijbel over Daniel nemen in een zeer eenvoudige dieet en niet voeden met de geladen levensmiddel dat de Koning hem ervaren aangeboden.

Er is een veganistisch dieet programma dat is een dieet regime dat niet nemen elk dier meestal gebaseerd levensmiddel – aanvankelijk een ‘niet-zuivel vegetarisch’ dieet regime die eieren uitgesloten als perfect. Voorzichtig planden een veganistisch eten plan kan bevatten alle voedingsstoffen een menselijk systeem vereist gezond te zijn en gaat een uitgebreide manier om het maken van bepaalde dat het gezond blijft ook.

Er zijn ook varianten in tussen, precies waar de dieet plan wordt gewijzigd te bestaan ​​uit compacte hoeveelheden mager vlees, vis, eieren en laag vet zuivelproducten als deze bevatten waardevolle eiwitten die het systeem maakt gebruik van.

Het dilemma is kan ik zeker gaan, zonder dat vlees en zuivel en gebak en lollies?

Zeer goed, ik ben zeker op weg om het te proberen en de 1e zaak ben ik op weg om te doen is vervangen door mijn favoriete snoepjes (marshmallows) met fruit en noten.

Final nacht toen ik ging op een date met mijn partner, in plaats van post naar een koffie cafe en het krijgen van een zoete chai latte en een rijke fluitje van een cent, gingen we naar de supermarkt en wat fruit en noten (types verworven we zullen niet normaal te verwerven) en gevulde een dessertbord met meloen en sinaasappel, druiven, een paar gedroogde vijgen en een compacte handvol cashewnoten.

Dat avondmaal prijs hetzelfde bedrag, maar het geladen ons en inhoud ons zonder de noodzaak van de mierzoete direct na stijl en gevoel die normaal komt met de ‘gewone’ espresso etc we zouden hebben gehad.

Ons ontbijt is meestal een bord havermoutpap met noten, zaden en gedroogde cranberries, 3 eetlepels yoghurt en een gesneden banaan, dus ik ben niet modificeren dat voor het moment.

Ik substitueren avocado voor margarine op mijn volledige-granen brood en ik zal controleren van andere keuzes voor de brood kort – dit soort als bruine rijst, couscous, bonen, linzen en quinoa

Ik ben verhogen van de groenten voor de lunch en het avondeten en snacken op fruit en noten.. Het goede factor is dat een minderjarige voldoet als het gaat om fruit en noten.

Ik ben het verminderen van het volume van vlees ik in bij de maaltijd.

Mijn voorbereiding is om te eten ongeveer 100gms vlees twee-3 momenten een 7 dagen, vergelijkbaar bedrag van vis per 7 dagen en verhoging van de greens ik nemen inch

Mijn voornaamste verandering bij de tweede zal zijn om fruit en noten voor snacks verbruiken alternatief van koekjes etc.

Mijn bedoeling is om zijn bonen, linzen, bruine rijst, couscous en quinoa granen boven het toekomstige paar maanden en af ​​te halen brood en andere bewerkte voedingsmiddelen.

Waarom een ​​Plant Centered dieet regime op steun mij Drop Fat?

Ik heb een tijdje geleden bladeren over een plantaardig eten plan , rijk aan hele granen en complete levensmiddel – groenten, fruit, noten, zaden en peulvruchten – die niet alleen geholpen personen vallen overgewicht maar in principe omgekeerd enkele uitkomsten van schadelijke nemen in en wonen. (Omkeren van diabetes problemen en hart-stoornis als voorbeeld – twee best beoordeelde gezondheidsvoorschriften die mensen op dit moment)

Zoals ik steeds meer volwassen en wil mijn systeem te beschermen tegen de verwoestingen van het ouder worden en het draaien in extra geneigd om degeneratieve aandoeningen, deze gegevens was wat ik zocht voor.

De fantastische zaak is dat ik echt als de inname van bonen, groenten, fruit en noten zo benader ik op het observeren als deze veranderen in levensmiddel dat ik verbruiken zal voor mij doen wat het heeft opgeleverd voor andere personen die hebben geprobeerd met behulp van het -. deze als vorige president Maandelijkse Bill Clinton

Neem deze snelle clip op wat hij te zeggen heeft over het ….

Hieronder staan ​​een aantal handboeken verkrijgbaar via Amazon en ik heb mijn duplicaat van The Engine 2 Eten plannen e book verzocht om hulp me te houden op observeren en begeleiden me in het wijzigen van mijn inname patronen.

Als Ik ga door deze, zal ik deze hub werken en spreken over hoe ik bij elkaar te krijgen

Mijn Eerste Week -. op een Installatie afhankelijke voedsel plan

Ik moet zeggen dat ik aangenaam verbaasd op de definitieve resultaten zo sterk …

Vijf maanden …. een plantaardig dieet regime

Toen ik definitief schreef, had ik weg verzonden voor twee publicaties – ‘Eet om Dwell’ door Dr Fuhrman, en ‘The Engine twee eten plan’ van Rip Esselstyn , allebei van die bestsellers in hun persoonlijke rechten.

Ik moet bekennen dat ik alleen verworven door middel van Dr Fuhrman’s ‘Probeer om te eten om te verblijven’ ebook en begon het toepassen van het dieet programma hij schetst.

Hij schreef over wat ik heb meegemaakt begonnen na te denken over plannen van het gewichtsverlies, met het bezitten van onderzocht en ervaren toename van het lichaamsgewicht en de daling (met Body Weight Watchers), en ik had een vage vermoeden vormen in mijn gedachten die de manier om extra, ongezonde overtollige gewicht te laten vallen was om te stoppen met het eten van overmatig ongezond voedsel, dwz zeer verwerkt, hogere calorie / zeer lage voedingsstoffen voedsel.

Het idee is redelijk heel simpel … en dat is, om gezonde normale voedingsmiddelen te eten – grotendeels plantaardige-voornamelijk gebaseerd, kleine dierlijke eiwitten (of helemaal niet) en verbruiken drinkwater afwenden van suiker, zout en vetten (met uitzondering van superieure suikers en vet)

<. p> De truc hier vermeld is om te weten wat beter is en wat niet.

Dus … hier ben ik, ongeveer vijf maanden later en met pak en begint (niet strikt aan het dieet programma dat wordt geschetst in ‘Probeer om te eten om te leven’) Ik was 86kgs om te beginnen met en nu weeg 78kgs (ik altijd weeg mezelf eerste ding in de ochtend) -! een verlies van acht kg

Dit is gewoon het wijzigen van wat ik probeer te eten, niet meer uitoefenen, (en ik werk in een kantoor omgeving in essentie zitten hele werkdag) en consumeren niet minder voedsel … maar principe Meer Foods dan net voor.

Het is over het veranderen van wat je verbruikt ….

En ik kom te voelen verbeterd, en ik heb ontdekt dat ik een blik werpen superieur …. veel minder ‘porridgey’ en met een ernstige organische glimp van de huid op mijn ervaring … dus ik ben waarschijnlijk waarschijnlijk behouden

Ik verbruik een voornamelijk vegetarisch dieet regime (of zoals Dr Fuhrman zegt, a) die bestaat uit:.

Ontbijt – banaan, bosbessen, kleine hoeveelheden gedroogde cranberries, walnoten, zonnebloempitten, vloer lijnzaad, havermout en ongezoete amandelmelk (ik heb al lang weg-zuivel gratis)

Lunch – groenten, bonen, fruit, muesli bar (slechts een gebouwd met de identieke stoffen als mijn ontbijt)

Supper – vooral exact hetzelfde als lunch

Ik heb soms een maïskolf, of een broodje mager / pita pocket, of 100gms van zowel zalm (twee-3 gevallen a 7 dagen) of mager vlees karmozijn (een keer per week) of een paar van kooi-eieren ( het moment dat een 7 dagen). Zoals ik heb uitgelegd ben ik niet strikt vegetarisch, maar ik heb de dierlijke eiwitten beperkt en zuivel eiwit zijn verwijderd uit mijn eten plan.

De locatie ik deze maaltijden miste het grootste deel was in mijn hoofd, en het voeden van gezond doet hebben behoefte aan een wijzigen gemoedstoestand

Bijna overal waar ik glimp zie ik witte of gele vette, zoete, zoute maaltijden hele tegenovergestelde van wat wordt waargenomen ontwikkelen normaal in de grond. – de greens, levendige geel, roze en oranje van greens, en de heldere kleuren van de rood, oranje, geel en paars fruit ontwikkelt zich van struiken of bomen zijn allemaal indicaties van gezondere dagelijkse woon-geven van voedsel items – de beste in afhaalmaaltijd levensmiddel als ooit zag ik een.

Mijn verlangen om evenwichtige en totale lichamelijke zijn is wat dreef me op en steeds klaar om verschijnen verleidelijke en mooie in mijn kleding was en is een massieve naast voor mij! En met een minimale energie toning mijn buikspieren mijn buik zal keurig vormen ook, niet negatief voor een ‘oma’ 57! Weer

Mijn doel lichaamsgewicht is ongeveer 69/70kgs, dus ik zal artikel leeftijd ! als ik meer fantastisch nieuws te melden

(en ik kon zelfs gaan voelen dappere voldoende om vast te houden van een afbeelding of twee – je weet wel, voorafgaand aan en onmiddellijk na)

Update over Dropping Overgewicht op een Installatie Afhankelijk Dieet

Een ander een aantal maanden op de observeren en noteer ik in helemaal opnieuw …

Ik voel me stabiel dicht bij 78kgs voor het tweede, maar ik moet bekennen dat ik niet in staat op te geven chocolade zijn geweest en dit nog eten op een standaard stichting. Ik wil gaan voor de lagere suiker Whitakers chocolade met amandelen, zodat op zijn minst is er een aantal voedingsmiddelen voordeel in het, anders dan de ‘feel-good’ kwestie van chocolade, dat is …

I zijn geheel verwijderd zuivel uit mijn dieet plan (afgezien van de chocolade) dus echt geen veel meer hebben yoghurt. Ik heb mijn consumptie van broccoli als alternatief upped. (Voor calcium – momenteel kennis van mijn behoefte te hebben voor dit mineraal als verbeter ik ouder)

Ik heb nu mijn ontbijt in de vorm van een ongekookt blended smoothie en hebben ook omgezet mijn kleinzoon aan hen (leeftijd six.5yrs) en hij beweert dat ze een dubbele thumbs up en twee grote tenen!

Het ontbijt smoothie componenten kunnen verschillende voor de te smaak, maar dit is het eenvoudige recept (voor twee):

een kop amandelmelk (200ml) (ik maak dit zelf)

2 eetlepels walnoten

twee eetlepels cranberries (gedroogd) – als alternatief kunt u rozijnen gebruiken

een eetlepel zonnebloempitten

een theelepel kaneel

een theelepel cacao (optioneel)

twee bananen

vijftig procent kop rauwe havermout

twee kopjes bevroren bosbessen (of aardbeien of frambozen voor onderscheidende smaak)

Blend als je elk ingrediënt tot schoon en dik, verslinden snel!

Amandelmelk … en Mindsets

Als je het recept voor amandelmelk , vermeld hier is het:

1 kopje amandelen

een liter schoon koud H2O

Soak amandelen meteen in een liter drinkwater. Laat ze uitlekken en spoel. Gooi weekwater.

Positie in de blender met 1 liter verfrissend koud H2O en mix gedurende 3-5 minuten. Druk amandelmaaltijd gebruik te maken van kaasdoek of zeef (kan worden gebruikt bij het bakken / koken recepten voor een notensmaak, of weggegooid), en winkel amandelmelk in reinigen container, in de koelkast. Gebruik in 3-4 dagen als voor zuivel melk.

Ik heb het zich als een groot deel een psychologisch probleem als lichamelijk een enkele, een radicale ingreep in wat ik probeer te eten en de moeilijkste tijd is wanneer ik met andere mensen vandaag en blijven beschikbaar het voedsel spullen die ze hebben gemaakt … Ik had maaltijd niet zo lang geleden met vrienden en aten een heel kleine hoeveelheid van wat ze gepresenteerd, maar mijn buik was behoorlijk overstuur later op en ik kon niet wachten om te wonen en vullen op een berry smoothie!

Ik zweer dat ik verandert in een-banaan liefhebbende schepsel!

Ik probeer echter te eet een maaltijd per week met ongeveer 100gms echt mager roze vlees, Ik verbruik zelfs nu een aantal eieren per week (vooral nu we ons hebben kippen – maar dat is een extra verhaal) en ik toch te mogen nemen aan vis per week (meestal zalm) .

Ik heb niet op dit niveau opgenomen eventueel aanvullende lichaamsbeweging en ik voel dat deze laatste paar kilo’s te bewegen en te verlagen druk in mijn lichaam, dat ik nodig om mezelf te krijgen in de mentaliteit van . regelmatig bijwonen van een gymzaal voor een combinatie van cardio en overgewicht construeren oefeningen

De meest moeilijke zaak is om te veranderen mijn manier van denken – over voedsel, wat ik wil proberen te eten en waarom, over te werken en het ontdekken van de te bereiken en de voldoening in deze verbeteringen

ik nog meer zal updaten als ik heb bereikt de up komende been van mijn tocht -. om een ​​nieuwe, verbeterde, veel gezonder, lichter, sexier me!

Category: Gezond eten

Comments are closed.