Zal Solar Ondersteuning Acne?

Acne is een ander te identificeren voor puistjes. Acne bestaat uit whiteheads (gesloten comedonen), mee-eters (open comedonen), cysten en puisten. De meeste mensen vandaag de dag zullen sommige mix van deze tekenen of symptomen in de loop van hun tienerjaren een lange tijd te krijgen. Voor sommigen zal de verdrukking aanhouden in de volwassenheid. Acne kan variatie in ernst van delicate tot ernstig. De meest voorkomende locatie acne op het voorhoofd en de wangen, maar het kan ook gebeuren op andere gebieden van het lichaam, zoals het bovenlichaam, rug, nek, schouders en billen.

Ongeacht wat je moeder kan eventueel u hebben geadviseerd, wordt puistjes niet veroorzaakt door het hebben van veel te substantieel pizza en chocolade. Het is echt wordt ingegeven door overactieve talgklieren. Deze klieren ontwikkelen van een olieachtige stof genaamd talg, die de huid zacht blijft. Evenals aanzienlijk talg kan blokkeren poriën, mee-eters te ontwikkelen. Mee-eters zijn een geschikte voedingsbodem ecosysteem voor een bacterie bekend als Propionibacterium acnes (P. acnes), die zorgt voor een infectie en zwelling.

Een groot deel van anekdotisch bewijs zegt dat zon geneest zits. Ultraviolet (UV) licht doodt bacteriën, die P. acnes omvatten. Anderzijds, verbetering is kortstondig. Een 1997 analyseren uitgevoerd aan de Universiteit Kliniek Utrecht in Nederland aangetoond dat duidelijk licht kan genieten van een functie in de behandelingsmethode van puistjes. Het experiment duurde slechts zeven weken. In het verlengde opereren, kan de gevaarlijke gevolgen van langdurige bekendheid aan de zon misschien wel opwegen tegen de kortere-expressie positieve aspecten.

Voor veel mensen, angst is 1 van de belangrijkste triggers voor acne. Deze mensen van tijd tot tijd te observeren dat hun poriën en de huid lijkt te duidelijker zijn direct na een week van op het strand liggen. Dit is nauwelijks prachtig want zonnen is niet echt gespannen. In feite kan een heerlijk uitje wonderen doen voor uw welzijn, samen met uw huid. Je nooit altijd nodig om te zitten op een strand. Het is echt genoeg om te ontspannen gedurende een lange periode van tijd.

Voordat u actief aan uw Florida vakantie boeken, rekening houden met de loting terug naar beschietingen uit tijd in de zon. Op de korte termijn, kan zon poriën en de huid irriteren, verergeren de huidige kwalen. Langdurige blootstelling aan de zon zal leiden tot vroegtijdige ouder van de poriën en de huid, zoals rimpels en ouderdomsvlekken. Dit is vooral echt voor personen met een redelijke huid. Zonnebrand kan ook direct verdwijnen na een paar keer, dan direct naar huidkanker jaren langs de lijn.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.