Zeer slecht slapen vanwege te snurken

Wanneer u sluimeren, de spieren in de keel, tong en mond rust, het produceren van een gedeeltelijke verstopping van de luchtwegen. Nasale verstoppingen en files kan ook de luchtweg belemmeren. Luchtwegen blokkade leidt tot onrustig en onderbroken slaap.

Snurken kan worden veroorzaakt door lichamelijke blokkades van de luchtwegen, maar het kan worden verergerd door aspecten van dit soort als steeds mollig, het nuttigen van alcohol of andere sedativa voor het slapen gaan, of het hebben van grote maaltijden voorafgaand aan het bed.

Als je snurkt en hebben probleem wakker zijn in de loop van de dag, of als u vaak hoofdpijn of duizeligheid, kan uw snurken en een indicator van een veel meer echt serieus problemen die als slaap apneu zijn.

Slumber apneu is echt een ernstige aandoening waarbij de keel weefsels belemmeren van de luchtwegen en ademhalingsproblemen te voorkomen voor een interval van 10 seconden of nog veel meer. Een symptoom van slaapapneu is luid luid nacht door perioden van stilte aangenomen wanneer de luchtweg wordt vernauwd ademhaling. Het gebrek aan zuurstof indicatoren de hersenen wakker. Dit monster kan verschillende momenten dan de klasse van de avond herhalen.

Als uw snurken wordt daarop in slechte snooze of slaperigheid overdag, een arts raadplegen om erachter te komen, ongeacht of gezondheidsgerelateerde ingrijpen noodzakelijk.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.