Zelfgemaakte Acne Maskers en Scrubs

poriën en huidverzorging van huishoudelijke stoffen

nu

Passende, 1 op de 4 tieners en rond een in 5 ouderen last heeft van acne. Zelfs mensen die niet hele-blown acne deskundigheid af en toe een break-out of verdwaalde pukkel hebben. Vlekken zijn een miljard dollar onderneming. Elke persoon van de dollar te houden bij de chique gedeelte winkel inventaris hun schappen met lotions, zalven, en scrubs allemaal ontworpen voor het omgaan met en al veelbelovende wonder uitkomsten. Niet alleen kan de waarde van huidverzorging een flip-off, maar zo kan het ernstige chemische stoffen betrokken zijn. Scrubs, maskers en wast omvatten doorgaans een litanie van chemische stoffen die in de praktijk moeilijk uit te spreken, en de gevolgen van deze stoffen op het hele lichaam en het milieu in het algemeen mysterieus. In een tijd van recessie en gaan onervaren, zijn meer mensen op jacht naar goedkope huishoudelijke kuren om hun ski.n pakken Er zijn verschillende populaire eigendom kuren die mensen kunnen gebruiken met typische elementen waargenomen in de meeste keukens die netjes kunnen helpen en rustig de poriën en de huid en het verminderen van de tekenen van acne, alle zonder kosten een arm en een been.

Een woord van waarschuwing echter aan degenen die lijden aan kritische puistjes. Scrubs kunnen vaak irriteren de huid en kan kritische puistjes nog erger te maken. Een huid arts moet worden geraadpleegd voor de beste opleiding van de beweging als u last krijgt van kritische puistjes.

Kosher Salt Scrub

Dit is een fantastische scrub die kunnen worden gemengd in grote hoeveelheden en tewerkgesteld door de week, en het niet om koeling. Het zout verwijdert dode huidcellen de poriën en de huid en zal de roodheid in verband met acne verminderen.

Meng twee stukken honing met een component zeezout, in welke hoeveelheid die nodig is. Omvatten een scheutje citroensap en meng zo snel nog een keer. Schrob de deal met zorgvuldig voor 2-3 minuten en spoel na met heet water.

Gebruiken 2 keer elke dag voor het beste resultaat.

eigeel Scrub

Een van de meest voorkomende zelfgemaakte gezicht scrubs is de eidooier Scrub. Het vermindert roodheid en ongemak, en kan worden gemengd met elementen die normaal zijn gevestigd in bijna alle keukens.

1 eidooier (gooi weg de wit)

twee eetlepels havermout

een eetlepel zeezout

een theelepel olijfolie

Splash van warm drinkwater

Meng alle elementen samen tot strak. Zachtjes therapeutische massage de scrub boven de ervaring voor twee tot 3 minuten. Spoel met warm (niet warm) water. Herhaal dit elke dag.

Oatmeal Scrub

Havermout is een gemeenschappelijke woonplaats product gebruik gemaakt van talrijke poriën en de huid kwalen te behandelen omdat het een ongelooflijk rustgevende uitkomst op geïrriteerde huid. De baking soda in deze scrub helpt ook om uit te drogen extra olie in de poriën en de huid.

twee eetlepels havermout

1 theelepel bakpoeder

Splash water

Meng collectief totdat uiteindelijk de stoffen verscheidenheid een eenvoudige pasta. Meteen en voorzichtig masseer de scrub over het gezicht voor twee tot een paar minuten. Afspoelen met koud H2O.

Komkommer masker

Vrouwen dicht bij de omgeving kennen de waarde van een komkommer voor roze, gezwollen, geïrriteerde ogen. Deze verrassing groente koelt de poriën en de huid, en wanneer gebruik gemaakt van om puistjes te behandelen, kan de overtollige roodheid all-around te verlagen gebieden van breakouts.

1 Kleinere komkommer, verminderen in kleine stukjes

Cup havermout

1 theelepel yoghurt

Plaats de komkommer in een mixer en mix tot aan het een pasta is gevormd. Plaats de havermout en yoghurt, meng goed. Masseer op ontmoeting voor twee tot een paar minuten, laat vervolgens voor te zitten voor 15 minuten. Afspoelen met koud H2O.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.