Zelfgemaakte Antwoord voor puistjes littekens

Reinig de ontmoeting en droog geheel. Hier krijg je een kleine hoeveelheid olijfolie en wrijf het in uw acne littekens. Vergunning zitten voor twee tot een paar minuten en schoon uit. De olijfolie helpt draai de huid rond de littekens. Herhaal elke paar keer.

slag door het wassen van je confronteren en te laten drogen. Plaats een vierde van een kopje ananas in een blender te pureren. Denk aan de puree en op je gezicht, de uitgaven uniek bewustzijn om de delen met zits schrikken. Verdwijnen op ten minste 15 minuten en dan afwassen geheel. De ascorbinezuur in de ananas moet echt hulp vervagen de acne littekens. Gebruik de puree op het moment dat een 7 dagen als een masker-vriendelijke behandeling.

Duidelijk uw ervaring, het moeten meer aandacht besteden aan de vlekken van schrikken. Knijp een citroen in een kom. Dompel een katoenen bal in de citroensap en te gebruiken om littekens. Vertrekken op minstens 10 minuten, daarna schoon uit. De citroensap zal verlichten je littekens. Als het gebruik van dit middel, maken positieve zonnebrandcrème wanneer waarschijnlijk buitenkant, zoals citroensap zal leiden tot de poriën en de huid gevoeliger voor de zon te zijn toe te passen. Gebruik citroensap op het tijdstip of 2 keer een periode van dertig dagen.

Reinig uw confronteren en droog. Combineer 2 theelepels van het drinken van water met 1 theelepel bakpoeder in een kom. Gebruiken om littekens en vertrekken op 1 tot twee minuten. Reinig volledig uit. Gebruik van dag tot dag voor een meerdere malen op een tijdstip voor beste resultaten.

Reinig je confronteren en droog. Meng een lepel honing en een eetlepel kaneel in een kom. Toepassen op acne littekens en laat een nacht rusten. Elimineer in de vroege ochtend door het spoelen van de confronteren met H2O en een mild reinigingsmiddel. Herhaal therapie in twee tot drie maanden.

wassen confronteren grondig en laat drogen. Neem een ​​klein beetje tandpasta en wrijf in de bang gebieden. Laat zitten ‘s nachts of gedurende ten minste twee uur. Afwassen met een zacht reinigingsmiddel en droog. Gebruik tandpasta het moment of twee keer per week voor de ideale resultaten.

Category: Gezond eten

Comments are closed.