Zelfgemaakte tanden bleken

Een persoon van de gemakkelijkste manieren om uw tanden bleken is om te poetsen met zuiveringszout. De baking soda presenteert zachte schuren om vlekken te verwijderen. U kunt een pasta van zuiveringszout en H2O, of u kunt wat zuiveringszout in de palm van je hand en duw je vochtige tandenborstel in je hand om te kiezen van de baking soda. Borstel voor 2 tot drie minuten, het moment of twee keer per werkdag. Baking soda bestaat niet uit fluoride om gaatjes te stoppen, dus als je het water niet fluoride hebben, gebruik dan een fluoride tandpasta vaak in aanvulling op het poetsen met zuiveringszout.

carbamide peroxide is de actieve component in veel glazuur bleken kits. Tien procent carbamide peroxide gel wordt aangeboden in de meeste leveranciers en verkocht als een product voor orale wondverzorging. Een orthodontist genaamd William Klusmier waargenomen emaille whitening als een aspect gevolg van het werken met carbamideperoxide (Gly-Oxide) voor orale wondbehandeling in de jaren zestig. Beginnend in de jaren tachtig, tandartsen gebruikt aangepaste laden om de gel in te zetten in de richting van de tanden om ze witter te handhaven. Trays worden toegepast voor een paar uur voor de duur van de dag, of meteen. U kunt tanden bleken trays te verkrijgen voor gebruik in het huishouden, en je kunt de 10 pct gel gebruiken of kopen een veel betere gel op de lijn of in de detailhandel. De kritiek aan het witten is betrouwbaar gebruik. Als u niet wilt laden te kopen, gebruik de gel tandpasta, borstelen gedurende ten minste twee tot drie minuten twee keer per dag. Nogmaals, gebruik een fluoride tandpasta stop holten ondersteunen.

Om wittere tanden te behouden, gaan poetsen met zuiveringszout of carbamideperoxide minstens twee keer per week. U kunt ook gebruik maken van een whitening tandpasta te stellen om uw effecten, of gebruik een whitening stimuleren oplossing die bestaat uit peroxide. Gebruikmakend van waterstofperoxide als een mondspoeling zal ook hulp bij het behoud van uw tanden witter. Weg te houden van het roken van sigaretten en het nuttigen van drankjes die je tand kan vlekken zoals thee, koffie, bruine cola en rode wijn.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.