Ziekenhuis met out algemene ziektekostenverzekering? Kosten montage? Wat nu?

Geen een enkele verlangens om te eindigen in de zorginstelling zonder verzekering. Toch zowat elke jr, extra dan 2 miljoen mensen in Amerika vinden ze zelf in dit scenario. Als dit u, hoop dat je een bezoek brengen aan naar de laatste, gemiddeld 4 dagen en betaalt u $ 21.442. Dat is volgens het Agentschap voor Gezondheidszorg Onderzoek en Top kwaliteit.

In overeenstemming met de vergelijkbare middelen, ongeveer 6 procent van de patiënten het hele land zijn toegelaten tot de ziekenhuizen zonder wellness-verzekering. In sommige gebieden, onverzekerde patiënten omvatten 30 procent of meer van de ziekenhuizen een keer per jaar bezoeken. Om te gaan met deze uitdaging, hebben veel ziekenhuizen afdelingen die gespecialiseerd zijn in het veiligstellen van Medicaid of ander economisch begeleiding voor hun patiënten gemaakt. Kleinere ziekenhuizen normaal huren buiten het huis bedrijven om deze bijstand te leveren.

Aangewezen als Medicaid in aanmerking te komen Professional of Medicaid in aanmerking te komen advocaten, medewerkers van deze bedrijven kan een must-have in het ondersteunen u bij het navigeren over het algemeen ingewikkelde principes en procedures die regeren de aarde van oriëntatieprogramma’s

De cursus van actie

Normaal, Medicaid in aanmerking te komen advocaten worden u doorverwezen door. medisch centrum Financiële Raadgevers en komen naar je kamer de eerste werkdag na u wordt opgenomen in het medisch centrum. Zij zal u controleren voor toepassingen bijstand en, indien u in aanmerking komt, uitgebreid de benodigde programma’s. Zij zullen dan post uw applicaties om de geschikte organisaties, ondersteunen u verzamelen bewijsstukken zoals medisch centrum kosten en professionele medische informatie en aan-up met de bedrijven om de goede verwerking van uw administratie te verzekeren. Zij kunnen ook helpen u uw zaak aanspreken als u geweigerd of levering verwijzingen naar Social Safety Disability Juridische professionals die u kunnen helpen gebruiken voor arbeidsongeschiktheid.

Wat Systems zijn verkrijgbaar?

Op basis van uw punt uit huis, zijn er een geweldige hoeveelheid pakketten die kan eventueel hulp die u betaalt voor uw ziekenhuizen facturen. In aanmerking te komen voor deze programma’s is over het algemeen gericht op familieleden meting, inkomen en eigendom. Er zijn ook cursussen die zich richten op specifieke aandoeningen (zoals borst-en baarmoederhalskanker meeste vormen van kanker) of exclusieve cirmcumstances (zoals slachtoffers van misdrijven).

Medicaid gecentreerd plannen zijn een zeer goed gebied om uw lookup beginnen. Links naar uw staten internet site kan worden foundhere. In aanvulling op Medicaid, misschien staten hebben gespecialiseerde cursussen die ondersteuning geven voor lagere inkomens onverzekerde zorginstelling patiënten. In Ohio, wordt de software herkend als HCAP, in Ga het is echt de Indigent Behandeling Geloof Fonds. Controleer bij uw advocaat in aanmerking te komen, Medisch centrum economische consulenten of Caseworker voor veel meer feiten.

In krijgen om hun positie niet-winst behouden, alle non-profit ziekenhuizen hebben een model van een medisch centrum liefdadigheid methode met in aanmerking te komen op basis van geld. In sommige gevallen kan de ziekenhuizen zelfs klaar om uw COBRA kwaliteit te brengen als je binnen de 63 werkdagen raam in aanmerking te komen. In het niet waarschijnlijk functie die u inkomen toegankelijk uit te betalen uw maandelijkse factuur hebben, kon ziekenhuizen u een prompt betalen korting meestal een bedrag van tien procent van uw maandelijkse factuur.

Waar krijg je begon?

De meest import punt in gedachten te houden is dat de meeste hulp-systemen zijn zeer gevoelige tijd. Wanneer de meeste staten staan ​​3 maanden voor een software in te dienen, sommige staten vereisen een applicatie terwijl u nog steeds in de zorginstelling. Als u nog niet geluisterd naar uit een geld counselor de werkdag kort nadat u bent opgenomen, vraag dan uw verpleegkundige om een ​​cheque hebben dat je. Als de economische adviseur richt zich niet in Medicaid, vraag voor een Medicaid professional.

Bij het spreken aan uw Medicaid deskundige, zorg ervoor dat u hun spreken om informatie en kopieën van alle documenten die ze met je praten te krijgen ondertekenen. Op het moment dat u uit de kliniek ontslagen, zich te houden aan-up met uw Medicaid specialist op een wekelijkse basis, totdat u bent geaccepteerd. Wees hoffelijk maar hardnekkig dat ze veel gevallen worden ze doen het werk op zou kunnen hebben. Als u een ontkenning brief van enige hulp methode verwerven, bel dan onmiddellijk uw Medicaid professioneel te laten weten als ze instrumenteel zal zijn bij het indienen van uw aantrekkelijkheid.

Ultimate uitzicht

De beste optie is niet terechtkomen in de zorginstelling zonder welzijn verzekeringsdekking in de eerste plaats. Als je jongeren en zeer weinig of geen geld te doen met uw buurt Afdeling Human Bedrijven ook erkend als DHS, DSS, Geliefden Onafhankelijkheid, Job en geliefden Services, etc.

Als u niet beschikt over een pre-heden kwaal, kan wellness dekking opmerkelijk zuinig zijn als je kiest een bereiden met een hoger eigen risico.

Als je wel een reeds bestaande aandoening, tot we hebben wat stijl van hervorming, mijn gevoelens en gebeden zijn met u. Hedendaagse cursussen zijn onbetaalbaar duur en hebben meestal beperkte inschrijving. Check out met uw Staten Verzekering Commissaris voor veel meer informatie en feiten.

Category: Dieten

Comments are closed.